Thursday, April 9, 2009

Ήταν αγριόπουστα ο Μέγας Αλέξανδρος?

.






Μια καθαρά επιστημονική πραγματεία.
.

7 comments:

Σούλα Φρίκη said...

Επάτησα το λινκ σαν τη σκύλα στο καζίκι, έχοντας διαβάσει μες τη φούρια "Ήταν αγριόπαπια ο Μέγας Αλέξανδρος?" οπότε ήρθα εξαπίνης(σωστόοοος;) κατά τη διάρκεια του βιδέου με τ΄ότι την τρίζει την όπισθεν. Ομολογουμένως, δεν έγινε εκτεταμένη αναφορά με μπουγιουρντιά και τα συναφή επί της σούφρας του αλέκου, οπότε θα παρακαλούσα τη συνέχεια της πραγματείας, πριν την επέκταση στον ντιγκινταγκισμό.

Anonymous said...

Ένταξη το πιάσαμε το νόημα πως το πας το γράμμα ή αλλιώς ότι σε τρώει ο κολος σου
dionisis

Anonymous said...

Μάλλον αμφί, κατάφερε και έκανε παιδί που του το σφάξανε μετά θάνατον, (με γάμο συμφέροντος και προξενιό βέβαια) αλλά κατά καιρούς υπάρχουν αρχαιολογικές αναφορές και για 1-2 μπάσταρδα. Κοινώς, το διασκέδαζε όσο μπορούσε ο άνθρωπος.

Urfurslaag said...

...και πολύ καλά έκανε εδώ που τα λέμε...

και μακάρι να το διασκέδαζε μόνο με το σεξ, αλλά διασκέδαζε και σφάζοντας κοσμάκη, ο Μέγκας...

Orestis said...

Δηλαδή εκτός από την Ελληνική διέδωσε και την καλιαρντή στα πέρατα του κόσμου.
Γαμάτο βίντεο!!!
Όσο για το αν το διασκέδαζε σφάζοντας κοσμάκι, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε ούτε να τον κατηγορούμε. Ξέρουμε όμως ότι το αποδεχόταν και ότι το έκανε χωρίς ενδοιασμούς όπου του ήταν "στρατηγικά" αναγκαίο για τα σχέδιά του.
Γαμάτο βίντεο, στο είπα;;
:-)

Anonymous said...

Οι γνωστές ηλιθιότητες του Ούρφουρσλάαγκ... Κομπλεξικές μαλακίες των κανιβαλίστικων αργόστροφων τεμπελχανάδων της απολίτικης ακροαριστεράς γιά πράγματα που δεν έχουν ιδέα.

Να υποθέσω ότι τον παίρνεις ψιλοκομμένο και συ Ούρφους όπως όλες οι ψευτοπροοδευτικές, συνασπισμένες σαχλολουμπίνες "συντρόφισσες"...

Anonymous said...

Ούρφου σου αρέσουν οι άντρες;
Τις τρίβεις τις ρόγες σου;