Tuesday, September 16, 2008

Εβραίοι, όλη η αλήθεια.

.


.

11 comments:

antidrasi+sex said...

Πολύ καλή σύνοψις. Με μια παρατήρηση, όχι για τους Εβραίους, αλλά γενικά: Δεν έχουμε ευθύνη για το ποιοι μας κυβερνάνε? Εμείς δεν τους εκλέγουμε?

Urfurslaag said...

Όχι εμείς. Οι εταιρίες.

-=IMAGINOS=- said...

Συγκλονιστικό το βίντεο, δάκρυσα.
Περιμένω διαφήμιση και για τους Παπούα.

Ουρφ μη χάνεις το χιούμορ σου.

Yellow Kid said...

Πότε θα κάνεις βίντεο για τα άνοστα αστεία, Ουρφ;

Αθήναιος said...

Μπερδεύεις τους εβραίους με τους ισραηλινούς κι αυτό ειναι σοβαρό λάθος γιατί ακριβώς σε αυτή την παρανόηση βασίζεται όλη η φασιστική ρητορική.

Urfurslaag said...

Επ! γειά χαρά σε όλους! σόρυ που άργησα τόσο να απαντησω στα σχόλια, ασχολιόμουν με έναν εκβιασμό που μου κάνανε στο ΥΤ, το οποίο έχει αγριέψει τον τελευταιο καιρό.

Αθήναιε χαίρομαι που σε βλέπω. Δεν νομίζω πως τους μπερδεύω πουθενα στο βιντεάκι. Δεν κάνω μια σαφή διάκριση ούτε δίνω ορισμούς αυτό είναι σίγουρο. Αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο σημείο που να μπερδεύονται αυτα τα δύο δημιουργόντας παρερμηνίες ή παρεξηγήσεις.

Αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο σημείο στο μυαλό σου θα είναι χαρά μου να το επανεξετάσω...

Urfurslaag said...

και αγαπητέ Ιμάτζινε, το χιούμορ στην όλη ιστορία είναι σε δεύτερο επίπεδο. Αυτό το βιντεάκι ανέβηκε σε αυτόν τον ωκεανό αντισιμητισμού που είναι η ελληνική κοινότητα του ΥΤ και μάλιστα 1 μέρα πριν την δίκη του Πλεύρη για το βιβλιο του "Εβραίοι, όλη η αλήθεια"

χεχε

Αν δεν βρίσκεις το χιούμορ στην όλη κατάσταση, τι να σου πω...

Urfurslaag said...

Γεια σου Γέλοου...χαρά μας να σε βλέπουμε στο Λιανοκλάδι συχνότερα

Tsakalov said...

Καλά, δεν την πάλεψαν κάστανο. Προσκάλεσα τον sakisathens να έρθει στο group μας να συζητήσει περί δίκης Πλεύρη, και αρνήθηκε, μη απαντώντας στο προσωπικό μου μήνυμα.

marianaonice said...

Γειά σας κι από εμένα!
Μπράβο, πολύ ωραίο βίντεο και πολύ κατατοπιστικό! Τοποθετεί τα πράγματα στη θέση τους!!
Και πολύ σωστά δεν ευθύνεται ο Εβραϊκός λαός για τις κτηνωδίες αυτών που τον κυβερνούν!!
Μου άρεσε η τοποθέτηση για το ότι ο Εβραίος κατάντησε συνώνυμος με τον τοκογλύφο, ακριβώς γιατί οδηγήθηκε στην επένδυση των χρημάτων διά της τοκοφορίας, αφού δεν μπορούσε να επενδύσει σε ακίνητα, ως λαός της διασποράς!
Δεν το είχα σκεφτεί και μοιάζει να είναι αλήθεια, ή τουλάχιστον να δίνει πειστική εξήγηση της νοοτροπίας τους!

Εβραίοι, όλη η αλήθεια said...

Πρόκειται για ένα πόνημα must για κάθε πολίτη που θέλει να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι όλη την ιστορία του εβραϊσμού από τη Γένεση έως τις σημερινές σφαγές που βλέπουμε να λαμβάνουν καθημερινά με τη συντελεσθείσα γενοκτονία των Παλαιστινίων από τον Ισραηλινό στρατο με το ΟΚ του 93% του αιμοσταγούς εβραϊκού λαού.Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.Μέσα σε 1.400 σελίδες με εκατοντάδες φωτογραφίες & παραπομπές θα βρείτε σταχυολογημένα από την πλούσια βιβλιογραφία του Δικηγόρου & Καθηγητή Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Γκουανταλαχάρα του Μεξικού Κωνσταντίνου Πλεύρη τα πάντα για τους Εβραίους.Το βιβλίο αυτό κυνηγήθηκε από την πρώτη έκδοση του το 2006 από τους εν Ελλάδι Εβραίους,διότι η αλήθεια του σατανικού Ταλμούδ & των εφαρμογών του τρομάζει.
Δυστυχώς γι'αυτούς & παρά τη μήνυση που υπέβαλαν για ρατσισμό, ήδη από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ που είχε αναδημοσιεύσει αποσπάσματα του βιβλίου αθωώθηκε, διότι θεωρείται απολύτως νόμιμο στα πλαίσια της ελευθερίάς του τύπου να αναπαράγεται οποιοδήποτε πόνημα κυκλοφορεί νομίμως όσο & αν ενοχλεί
Συναγωγές & χάβρες Ιουδαίων μετά του Παρατηρητηρίου των Συμφωνίων του Ελσίνκι του Δημητρά με τη βιομηχανία μηνύσεων που είχε στήσει κατά οποιουδήποτε θίγει τον "εκλεκτό λαό του Θεού".
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι έχει περάσει μια εβδομάδα από την κατατρόπωση του στη δίκη κατά της εφημερίδας Α1 που είχε αποκαλύψει το δολοπλόκο σχέδιο των Εβραίων να ξανακαταστήσουν τη Θεσσαλονίκη εβραιούπολη & δεν έχει γράψει κουβέντα για την ήττα του & την πανηγυρική αθώωση της εφημερίδας από την κατηγορία περί αντισημιτισμού στην ιστοσελίδα του.Δικηγόρος της εφημερίδας ήταν ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης.& επειδή ξέχασε να μας γράψει το οτιδήποτε για τη σημερινή κατ'έφεση δίκη του συγγραφέα κ.Πλεύρη που είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε 14 μήνες φυλάκιση υποχρεωτικώς μετατρέψιμη σε χρηματική ποινή με αναστολή,θα γράψω εγώ κάποια πράγματα.Καταρχάς έχει απαγορευθεί νομολογιακά ήδη από την πρώτη δίκη οποιοσδήποτε Εβραίος να στρέφεται με πολιτική αγωγή (δηλαδή να εμφανίζεται στο ποινικό δικαστήριο με παρουσία δικηγόρου ως διάδικος)κατά οποιουδήποτε δημοσιεύματος αναφέρεται σε Εβραίους γενικά & όχι στον ίδιο ως άτομο.Επιπρόσθετα στη μόνη Εβραία που είχε αναγνωριστεί η παράσταση πολιτικής αγωγής Άντρεα Γκίλμπερτ που εμφανίζεται ως πρόεδρος κάποιου σωματείου Λεσβιών που συμμετέχει στις παρελάσεις ομοφυλοφίλων,στη σημερινή δίκη απορρίφθηκε η παράσταση της ως πολιτική αγωγή στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.Αναστάτωση προκλήθηκε στη σημερινή δίκη κατ'έφεση στο Α'Πενταμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών επί της Κυρίλλου Λουκάρεως με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας,6ος όροφος με τον πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) Κωνσταντίνη να αρχίσει να ουρλιάζει κατά την αγόρευση του Πλεύρη από το ακροατήριο, μέχρι να φτάσει η Πρόεδρος να του πει ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ζητώντας από τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν σε 1 κατάμεστο από κόσμο δικαστήριο & εκεί αυτοσταμάτησε τις μαγκιές ο Κωνσταντίνης βγαίνοντας ταχέως μόνος του.Κάποια άλλη Εβραία κατά την περιγραφή των ανθρωποθυσιών των Ταλμουδιστών που αναφέρονται στο βιβλίο & των ύβρεων κατά αλλοθρήσκων, άρχισε να ουρλιάζει βγαίνοντας μαινόμενη σαν ταύρος εν υαλοπωλείω έξω από την αίθουσα οχι φυσικά γιατί την ενόχλησαν οι τελετουργίες των αγαπημένων της Ραββίνων,αλλά γιατί της πληροφορείτο δημοσίως ο ελληνικός λαός που είχε γεμίσει την αίθουσα.Όσο δε για την Αντιναζιστική πρωτοβουλία,μια χωρίς καταστατικό σωματείου ένωση προσώπων,μέλος της οποίας εξετάζεται ως μάρτυρας κατηγορίας πληροφορηθήκαμε σήμερα στο δικαστήριο ότι ΣΥΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΟΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΑΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΦΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ & ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.Η συνέχεια με εξέταση μαρτύρων έχει οριστεί για την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στην ίδια αίθουσα,ίδια διεύθυνση στις 09.00

Fan Club του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο Facebook http://en-gb.facebook.com/pages/-/24318104230

Το βιβλίο ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

http://neos-forum.com/viewtopic.php?t=7749

οι εβραίοι όλη η αλήθεια - κωνσταντίνος πλεύρης

μέρος 1ο http://scribd.com/doc/6355803/-1

μέρος 2ο
http://scribd.com/doc/6356487/-2

http://thepiratebay.org/torrent/4004610/Konstantinos_Plevris_-_Jews__The_Whole_Truth_(greek_language)

http://youtube.com/watch?v=wr-wFiaD7a0

http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_2115.html