Thursday, September 18, 2008

ARXI DIA LOGOU με τους φασίστες.

.


Άλλο ένα χαριτωμένο βιντεάκι από την Urfurshlaag Productions :





.

8 comments:

goculture.gr said...

χαιρετώ τον αγωνιστή του διαδυκτύου...

Orestis said...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Γιατί το έκοψες;;;;!!!!!
Που είναι ο στρατηγός;;;;

Nikolaos Pratsas said...

Εγώ μια φορά πάντως μίλησα στον sakisathens αλλά από λόγια δεν πέρνει πια. Αρνείται οποιονδήποτε διάλογο. Μου είπε ότι ούτε που κοίταξε το βίντεο.

Unknown said...

Συγχαρητήρια urfuslaag σε πολλά videakia διαφωνώ μαζί σου αλλά τωρά είσαι σωστός.
Είσαι όμως ΦΛΥΑΡΟΣ(3:57 για να μιλήσεις για τους φασίστες δεν νόμιζεις ότι είναι πολλά;)

Χαιρετισμούς

Γιάννης Ρέμπελος η αλλιώς το παιδί της πλατείας

-=IMAGINOS=- said...

Urf ξέρεις σε τι διαφωνεί το παιντί της πλατείας? Στο ότι σκυλόβρισες λίγο παλαιότερα τα άλλα παιντιά της πλατείας για το κάψιμο του βιβλιοπωλείου του Γεωργιάδη. Αλλά πέρασε καιρός από τότε και τους έχει περάσει ο θυμός εναντίον σου…

Πάντως μου κάνει εντύπωση που μιλάς για βία και μαχαίρια από τους "φασίστες" ενώ "τα παιντιά της πλατείας" με τις μολότοφ και τους γκασμάδες, είναι "δημοκράτες" για σένα... Για ψάξτο λίγο γιατί κάτι δεν πάει καλά γιατί εάν πήγαινε θα έβλεπες ότι και οι φασίστες της δεξιάς και οι φασίστες της αριστεράς το ίδιο ακριβώς σκατό είναι.
Μη μου πεις ότι δεν είναι έτσι γιατί δε θέλεις να λες ψέματα σαν καλό παιντί που είσαι:)

Unknown said...

Αγαπητέ Ακροδεξιέ ρουφιάνε Imaginos, με τον urfuslaag διαφωνώ σε πολλά θέματα, αλλά με αδικείς στο θέμα του Άδωνη Γεωργιάδη είμαι 100% σύμφωνος με την απάντηση του urfuslaag, αλλά σαν ακροδεξιός φασιστάκος ρουφιάνος που είσαι ρίχνεις πάντα το επίπεδο εκεί που θέλεις.

Καλά κάνει λοιπόν ο urfuslaag και τα χώνει σε εσάς που το παίζεται πατριώτες και για όλα σας φταίνε οι άλλοι εκτός απο εσάς.

Αν έχεις πρόβλημα με το παιδί της πλατείας η με τα παιδιά της πλατείας τσέκαρε το blog μου, δεν είμαι πάντως αυτό που νομίζεις

Φασιστάκο...

Αntidrasex said...

Θα έκανες πολύ καλο σαπούνι!!!

Ωραία η απόπειρα, αλλά ο διάλογος απαιτεί παραπάνω από μια πλευρά (και όχι Πλέυρη) και κυρίως ανοιχτά αυτιά και μυαλά.

Τελικά είσαι ρομαντικός, Urf!

Anonymous said...

Ένεκα που λόγω επειδής είμαι αργάμματος και λαϊκός, και από καλλιτεχνίες δε σκαμπάζω γρι, θα σου τα πω όπως τα ξέρω και τα αντιλαμβάνομαι χωρίς περικοκλάδες. Άκου λοιπόν που θα σου πω μία μεγάλη αλήθεια μαγκίτη Urf.

Φασίστας είναι αυτός που δεν ανέχεται το διάλογο, αδιάφορο αν αυτοπροσδιορίζεται σαν αριστερός ή δεξιός ή ό,τι σκατά κατεβάζει η κούτρα του.

Δε μπορείς κύριος να μη δέχεσαι το διάλογο, ενώ αυτοπροσδιορίζεσαι σα δημοκράτης και βολικά να βάζεις την ταμπέλλα στον άλλο επειδής διαφωνείς μαζί του. Δεν είσαι δημοκράτης έτσι, αρχίδια είσαι, αέρας στη διπλή και τα σκατά της μπέμπας.

Αυτά και άμα χρειαστεί εξπλανασιόν θα επανέρθω.