Thursday, July 5, 2007

Σκατόψυχος ή σκατομαλάκας;

.

Πόσο άρρωστος, μικρόψυχος και μισαλλόδοξος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος για να μπει και να σβήσει το μπλογκ μιας κοπέλας που μάλιστα εκείνη τη μέρα συμμετέχει στην πρώτη έκθεση μπλόγκερ στην Ελλάδα;

Πόσο πουτάνα μπορεί να είναι η μάνα του και πόσο σκατόπουστας ο πατέρας του που μεγάλωσαν ένα τέτοιο διεστραμένο και κακιασμένο πλάσμα; Πόσο προβληματικές μπορεί να είναι οι σχέσεις με τους γύρω του και πόσο διεστραμένη σχέση έχει με την πραγματικότητα;


Οι ερωτήσεις που γεννιούνται είναι πολλές αλλά οι πιθανοί υπαίτιοι μπορεί να είναι δύο:

Ή κάποιος διεστραμένος "χάκερ" του κώλου, ανήθικος και αδίστακτος, που γνωρίζει πως να σπάει κωδικούς από μπλογκ να παραβιάζει μέιλ και να χαίρεται που κάποιος άγνωστος σε αυτόν άνθρωπος υποφέρει και απελπίζεται.

Ή αυτός

Ο μόνος μπλόγκερ που η Λολίτα είχε δώσει τους κωδικούς της.

Ο μόνος άνθρωπος που έχει κάνει υστερίες στο παρελθόν στη Λολίτα όταν εκείνη απομακρύνθηκε από κοντά του (απειλώντας, βρίζοντας και εκβιάζοντας εκείνη και την οικογένειά της).

Ένας άνθρωπος που ενώ παραβιάζει τους νόμους και το σύνταγμα της Ελλάδας κατέχοντας μια αργομισθία στο δημόσιο επειδή το αδερφάκι του είναι στην κυβέρνηση, νιώθει μια χαρά με αυτό.


Ο άνθρωπος που όταν ερωτάται για το αν η θέση που κατέχει είναι παράνομη απαντά βρίζοντας και εκβιάζοντας.


Ένας άνθρωπος τόσο διαποτισμένος από την ασυδοσία της Νέας Διακυβέρνησης που νιώθει πως μια που το παρεάκι του κάνει κουμάντο στην Ελλάδα όποιος δεν είναι δεξιός δεν έχει απολύτως κανένα δικαίωμα ενώ η συμορία που κυβερνά την χώρα μας έχει δικαιώματα ζωής και θανάτου πάνω στους πολίτες.

Ένας άνθρωπος που ξεφτιλίζει επώνυμα κάθε αίσθηση αξιοκρατίας και δικαιοσύνης όταν γίνεται ένα ζωντανό παράδειγα νεποτισμού και διαφθοράς και αισθάνεται πως όποιος τον κρίνει για αυτά είναι (με δικά του λόγια) "αρχίδι" Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι είναι αυτός, υπάρχουν απλώς ενδείξεις και κίνητρα.



Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με τις γνώσεις του να βρεθούν οποιασδήποτε μορφής αποδείξεις για το ποιός είναι ο υπεύθυνος αυτής της αδιανόητης πράξης ας βοηθήσει. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται αποδεκτες με την αδιαφορία και την ανοχή μας.


Η Λολίτα άρχισε να στήνει το νέο της μπλογκ στην διεύθυνση http://lolitasequel.blogspot.com/


.

53 comments:

Anonymous said...

όπως πρότεινε κι ένας φίλος μου,


"copy-paste"



κυρία λολίτα-φρειδερίκη,


θα πρότεινα να του κάνετε κανονικό outing - με όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, κλπ στοιχεία τα οποία θα αποτελέσουν τη χορηγία σας στο κοινό των blogs μιας και σβήνει τα ανεπιθύμητα σχόλια από το blog του.


Συμπάσχω με εσάς αν και δεν είμαι blogger

Anonymous said...

η δε απάντηση στο ερώτημα είναι:

και τα δύο

(ο ίδιος)

λολιτα said...

ουρφ σε ευχαριστω για την συμπαρασταση...

φιλακια το λολιτακι σας

Anonymous said...

Oute h Aurianh stis dokses ths den ekane tetoia antipoluteush. Eleos

pantws sumparistamai sthn Lolita estw kai an exoume bristei pollakis

Anonymous said...

κάνετε λάθος κύριε. Η Αυριανή έκανε χειρότερα. Χωρίς blog δύναται κανείς να ζήσει, μετά λασπωμένης προσωπικότητος όχι.

But with the matter at hand, είπαμε..

outing και γαμήσι με αμμοχάλικο

tink said...

το αν έσβησε ή οχι το λολιτομπλογκ δεν το ξέρω σίγουρα,

αλλά ότι σβήνει όσα σχόλια δεν γουστάρει τα σβήνει, έχω προσωπική εμπειρία. Σε ένα ποστ με την φωτογραφία μιας γκόμενας τον είχα ρωτήσει πόσες φορές έχυσε και αντί για απάντηση μου έσβησε το σχόλιο.

δεν ήταν εύλογη η απορία μου;

Anonymous said...

6.07 μπορεί να μην έχυσε και γιαυτό να το έσβησε

Anonymous said...

Dikaiwma tou ka8enos na sbhnei oti 8elei sto blog TOY, den to katalaba to skeptiko sas Tinkerbell.
Allo kai an egw den sbhnw pote sxolia sto diko mou

tink said...

ναι ρε martingale,δικαίωμα του δεν αντιλέγω, αλλά δικαίωμα μου κι εμένα απο την στιγμή που το διαβάζω και μου επιτρέπει τα σχόλια,να κάνω ότι σχόλιο μου καυλώσει, σωστά; Απο κει και πέρα, όποιος γουστάρει να κρατάει μόνο τα σάλια, ας βάλει πόρτα (κοινώς moderation)για να το δηλώνει κιόλας "κύριοι, επιτρέπω μόνο οτι με βολεύει" να ξέρω κι εγω τι θα πω, αντί για "πόσες φορές έχυσες" να το πω "πόσες φορές τελείωσες για πάρτη της"

ελευθερία λόγου με σκληρές πόρτες και κομμένα σχόλια δεν υπάρχει πάντως.

Anonymous said...

Ma poios sas eipe oti ta blog einai protupa dhmokratias. To an kapoios briskei antiais8htiko to sxolio kapoiou 8ewrw pws einai dikaiwma tou na to kopsei.

lo-li said...

E Λ Ε Ο Σ! ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΕΝΑς ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;Β-/

lo-li said...

Α ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΙ@ΑΣ ΕΠΙΣΗΣ...

Dr. Amalos said...

Αυτά τα κρούσματα πρέπει να καταδικάζονται! Δυστηχώς ο κόσμος μας έχει πολλούς μαλάκες... Αυτά τα πράγματα δεν έπρεπε να συμβαίνουν στο περιβάλλον του blogging αλλά δυστηχώς γίνονται... Και αυτό που με στεναχωρεί είναι το ότι είναι αν όχι αδύνατο, τότε πολύ δύσκολο να τιμωριθούν οι ένοχοι. Αν υπάρχουν στοιχεία ενοχοποίησης θα προσπαθήσω να συνδράμω και γώ στην τιμωρία αυτού του απάνθρωπου - αναίσθητου ατόμου.

Λολίτα έχεις την συμπαράστασή μου!

Με εκτίμηση

Δρ. Άμαλος

Anonymous said...

ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΑΝΕ...
ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑ.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΛΟΛΙΤΑΣ.

ΝΑ ΠΩΣ Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΕΝΟΣ ΠΑΠΑΡΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΛΕ ΠΑΡΕΑΣ.....

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ.......

λολιτα said...

καλα ανωνυμη αν εσυ καταλαβες αυτο τοτε ή στραβος ειναι ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε...


αλλα και ο καθενας με την δυναμικη της νοημοσυνης του πορευεται σε αυτην τη ζωη....

φαντζομαι οτι αυτες οι μαλακιες που λες πως διαβασες ητανε οτι καλυτερο εχεις εσυ ειδικα ανωνυμη διαβασει εδω και ποοολα χρονια!

Anonymous said...

τελικά τα έχεις με τον Αντώναρο, τον αδερφό του Αντώναρου ή με την Νέα Δημοκρατία;

λολιτα said...

εχω προβλημα με οσους ανεξαρτητως κοματος και ιδεολογιας προσπαθουν να εκμεταλευτουν την θεση ισχυος(που μεσα στο κλουβιο τους μυαλο)πιστευουν πως θα εχουν για παντα και με βαση αυτο το σκεπτικο:εκβιαζουν και προβαινουν σε σβησιμο των μπλογκς(κ.α).Με αυτους εχω προβλημα..

Anonymous said...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

ΤΟ ΟΤΙ ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ "ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΑΜΙOΛΗΣ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ..." ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΥΜΝΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΟΡΑ ΛΟΓΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΒΗΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ BLOG ΣΟΥ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ Urfurslaag ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΝΔ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ ΣΑΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο Urfurslaag ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ BLOG, ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ COMMENT ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ COMMENTS ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ Urfurslaag ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ.

ΤΟ ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΡΦΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ BLOG ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ, ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ, ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ @@. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 4 ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΔ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΕΣΥ;

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΗΞΕΡΕ ΤΟ PASS ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΟΥΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ BACKUP ΤΟΥ BLOG ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

ΟΤΑΝ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ.

testsd1222 said...

Εγώ λέω να βγούμε έξω να τον κυνηγήσουμε και αφού βρεθεί, να τον κλείσουμε στο ΑΤ Ομονοίας να του ξηγηθούν εκεί φυστίκι και μετα μετά έναν απαγχωνισμό σπέσιαλ ενωπίων όλων με λάιβ στρίμινγ. Α και να του κάψουμε το σπίτι..


Ή μάλλον να αρχίσουμε όλοι να κόβουμε το γαβάνι σιγά σιγά...

λολιτα said...

κοιτα ανωνυμη συμπεραινω οτι εισαι γυναικα γιατι με συμφερει γιατι γενικα οι γυναικες στο δικτυο μειοψηφουν...

σαφεστατα εισαι και εσυ σε θεση α κρινεις το πνευματικο μου επιπεδο αλλα υστερεις ρε παιδακι μου πως να το κανουμε οταν εχεις κολησει στην σπιλωση της νεας δημοκρατιας και οχι στο γεγονος και το οτι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ο ουρφ τα ιδια θα ελεγε και θα εκανε και επι πασοκ και επι παντων κυβερνησεων..νι αυτο καλη μου με βαζει σε ισχυρες υποψιες για την δυναμικη της νοημοσυνης σου..

αυτα πουλες επισης με την πετρα θετεις μια αρκετα καλη υποψηφιοτητα στο βαθρο(βοθρο) των ηλιθιων

γκεγκε ΑΝΩΝΥΜΗ?

Anonymous said...

ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΕ 2-3 ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ή ΕΙΣΑΙ ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ, Ή ΠΕΡΝΑΣ ΠΡΟΩΡΗ ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Anonymous said...

Το θεμα ειναι οτι ο Οικοδεσποτης κανιβαλλιζει στο σβησιμο του μπλογκ σου για να βγαλει τις πολιτικες του εμπαθειες. Μπορουσε καλλιστα να γραψει τα πρωτα γαμωσταυριδια και να αφησει ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και δεν συμμαζευεται εκτος.

λολιτα said...

βρε ανωνυμη με αυτα που γραφεις ειναι να μην κολησει κανεις?


ααα!εχεις και το κληρονομικο χαρισμα να το εκμεταλευτεις αυτο σε συμβουλευω..θα χεστεις στο ταληρο!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Anonymous said...

"ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!"


ΕΕΕΤΣΙ!!!!

ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ.

λολιτα said...

τωρα αν θιξω παλι την νοημοσυνη σου αδικο θα εχω?πρεπει να σου διευκρινησω γλυκια μου πως κανω πλακα?ε μα!

Anonymous said...

ΝΑΙ ΒΡΕ ΚΟΥΤΟ.....ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΑ.

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ.....ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ?

Anonymous said...

11.55 martingale
Σου απευθύνω το σχόλιο επειδή μου είσαι γενικά συμπαθής. Ελπίζω να μη το παρεξηγήσεις.


"...Το θεμα ειναι οτι ο Οικοδεσποτης κανιβαλλιζει στο σβησιμο του μπλογκ σου για να βγαλει τις πολιτικες του εμπαθειες..."


Εάν (και εφόσον) δεν γνωρίζεις τον οικοδεσπότη, είναι άστοχο το σχόλιό σου. Δεν είναι φρόνιμο να είσαι προπέτης.

Anonymous said...

ΦΙΛΕ SKYLOS GAP ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ή ΓΡΑΦΕΙ Ή ΚΑΝΕΙ.

ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ή ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ.

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΠΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο Urfurslaag ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ.

Urfurslaag said...

Παιδιά η συζήτηση έχει ψιλοξεφύγει. Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω σε όλα τα επι μέρους ζητήματα που τέθηκαν και διάφοροι ανώνυμοι έχουν δίκιο ότι κρίνομαι από αυτά που λέω και κάνω.
Ίσως αυτά που είπα να μην είναι αρκετά σαφή, οπότε θα απαντήσω συνολικά στις σκέψεις σας με ένα καινούριο διευκρινιστικό ποστ.

Anonymous said...

Σκυλος GAP

δεν γνωριζω προσωπικα τον οικοδεσποτη, αλλα φαινεται να τον ενδιαφερει πιο πολυ οτι ο υποπτος ειναι Νεοδημοκρατης παρα η ιδια πραξη.

mitsos said...

μήπως η λολίτα θα έπρεπε να μας πει και την προϊστορία του όλου συμβάντος για να καταλάβουμε τί ακριβώς έγινε?

γιατί είναι πολύ εύκολο να κατηγορείς κάποιον αλλά καμμιά φορά η αλήθεια βρίσκετε κάπου στην μέση.

λολιτα said...

γαιδουρι αμα σου πω ολη την ιστορια τοτε σιγουρα θα φριξεις αλλα μεινε στο αν εσυ εδινες σε καποιον τους κωδικους σου για τον εναν ή αλλο λογο και αυτος ο ηλιθιος νομιζοντας οτι στην εκθεση θα σου κανει κακο σου εσβηνε το μπλογκ


ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ(και σου το λεω γιατι εισαι νεουδι)ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ:ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ!

Anonymous said...

1.03 & 3.08

Διευκρίνηση:

Είμαστε Σωματείο Φίλων babis skylos gap, π.χ. κάτι σαν τη Φιλοζωϊκή

ο babis είναι ο πιστός skylos του gap


Aν επισκεφθείτε το blog μας το οποίο είναι αφιερωμένο στο babis, θα το διαβάσετε και την ιδρυτική μας διακύρηξη.



Αν παρακολουθούσατε επισταμένα τα γραφόμενά του Urf, πιστεύω ότι θα καταλαβαίνατε ότι ο στόχος ΔΕΝ είναι η ΝΔ.


Eπί της ουσίας, μας πρόλαβε ο Urf. Πάμε στο επόμενο post.

Anonymous said...

lianokladi des
:
press-gr.blogspot.com

Urfurslaag said...

@ to.gaidouri: Μερικές φορές η αλήθεια δεν βρίσκεται κάπου στη μέση. Μεταξύ των Ναζί και των εβραίων ας πούμε δεν ισχύει ότι και οι ναζί "κάπου έχουν το δίκιο τους"...

Αλλά η παράκληση μου είναι μήπως κάποιος μπορεί να ανιχνεύσει το ψηφιακό ίχνος που ξέρουμε ότι έχει αφήσει ο δράστης. Το σβήσιμο του μπλογκ έγινε μεταξύ 6 το απόγευμα και 1 το βράδυ, δηλαδή όσο η Λολίτα ήταν στην έκθεση. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Στο κατά πόσο αυτή η πράξη αυτή είναι ανατριχιαστική δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίλογος και το κατά πόσο μπορεί κάποιος να σβήσει σχόλια από το μπλογκ του δεν έχει καμιά σχέση με όλα αυτά.

(Μαρτινγκέη έχεις αρχίσει να μας πήζεις στη μαλακία πάλι...λέω να αρχίσω από τα δικά σου)

Anonymous said...

Δηλαδή μας λες τώρα , ότι η γκόμενα είχε δώσει το pass στον πρώην γκόμενο κι όχι σε σένα;
Και χαίρεσαι γι' αυτό;
Μάλλον για υπερ-μαλάκα σε κόβω.
Εκτός κι αν το είχες και συ,οπότε οι ύποπτοι όπως λες, δεν είναι δυό αλλά τρεις, με σένα μάλιστα πιο ύποπτο.
Και γιατί δεν άλλαζε το pass αφού ήξερε ότι το είχε κι άλλος;
Τέλος, εγώ αν είχα το pass κάποιου δεν θα του έσβηνα το blog, αλλά θα του έκανα άλλες πλάκες, πολύ χειρότερες.
Μήπως είσαι η λολίτα και τώρα σκούζεις σαν πουτάνα που την πιάσανε στα πράσα;
Βρίζεις χυδαία για κάτι που δεν έκαναν σε σένα, αλλά υποθέτεις ότι το έκαναν σε άλλον;
Καταλήγω σε δυο συμπεράσματα:
Είσαι ή πολύ μαλάκας ή πάρα πολύ μαλάκας.

λολιτα said...

ανωνυμη αγαπημενη μου ναι αυτο ακριβως.Δεν το αλλαξα γιατι οταν καποιος σου ζηταει το pass για να βλεπει τι σου λενε οι αλλοι γκομενοι(παλια)τωτε ναι δεν θα το αλλαξω γιατι θεωρω αξιο της μοιρας του να μπαινει να βλεπει...αλλα ειχε να με ενοχλησει(με απειλες εννοω) του τυπου μεχρι και στο σπιτι το πατρικο ειχε παρει τηλεφωνο και οχι μονο περιπου 4 μηνες αλλα οταν εμαθε για την εκθεση σκυλιασε και εκανε αυτο που εκανε.Επισης οταν τον πηρα τηλεφωνο να του πω το περιστατικο και να τον βρισω δεν μου φανηκε καθολου εκπληκτος παρα μονο ρωταγε να μαθει για την εκθεση...τα συμπερασματα δικα σας...

απο κει και περα ανωνυμη πρεπει να κουβαλας πολλα κιλα μαλακιας...αν ειχα δωσει και αλλου το pass γιατι να κατηγορησω εναν αθωο?τι σκοπιμοτητες ειχα?


τελος δεν ξερω πως σκατα συνδυασες οτι ειμαι ο ουρφ αλλα και αυτο που υποδηλωνει το ποιον της νοημοσυνης σου...αυτα καλη μου και να περνας καλα!

Anonymous said...

ίσως το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν θα μάθεις ποτέ ποιος το έκανε.
Θα σε βασανίζει, είναι πολύ προσωπικό θέμα το blog και πολύ βαριά πράξη να το σβήσει κάποιος.
έτσι και αλλιώς το αντιμετωπίζεις καλά, από ότι φαίνεται, οπότε καλή δύναμη και καλή συνέχεια. Μου φαίνεται αδιανόητη μία τέτοια πράξη και ειδικά από τον συγκεκριμένο αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβει ο κάθε ένας μέσα του.

Και πάλι καλή δύναμη Γιάννης

Anonymous said...

Me kaluptei o anwnumos, Me tis seksoualikes mou protimhseis ti premoura exeis?

Urfurslaag said...

Τις ποιές;

Θες να μας μιλήσεις για αυτές Μάρτιν;
Πως ήταν η εφηβεία σου; Μήπως είναι κάπως παρατεταμένη;

Anonymous said...

aiwnios efhbos

Anonymous said...

Ωραίοι είστε Ουρφ και λολίτα. Μόνοι σας το κουβεντιάζετε το πράγμα και 2-3 ανώνυμοι που σας κάνουν πλάκα. Μάλλον δημοσιότητα θέλετε.
Εσύ ουρφ είσαι καλλιτέχνης;
Χαχα!
Γιατί δεν πας στης Αννίτας Πάνια
να αναδειχθείς;
Λολίτα Β.Β. είμαι απο τα Γιάννενα, πολύ γελάμε που τους μαλάκες Αθηναίους τους έχεις ψήσει, ότι είσαι κουκλάρα. Πάμε στου Ανδρέα (ξέρεις εσύ) και λιώνουμε στα γέλια με τις φωτογραφίες σου.

Θυμάσαι πώς σε λέγαμε στο σχολείο;
Τελικά βρήκες καπέλα στο νούμερό σου;
Φιλιά Κατερίνα Τ.

Και ένα τελευταίο που πάντα ήθελα να το ρωτήσω: Αυτη στη φωτογραφία με τα υπέροχα μάτια, ποια είναι;
Και όπως ξέρεις δεν είμαι λεσβία.

λολιτα said...

Αγάμητη Κατερινα Τ(ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΛΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ..)εσυ εισαι η φιλη του αντωναρου που μου ειχε πει?

μαλλον εσυ εισαι στο σχολειο?σε ποιο πηγαινες καλη μου?

στην φωτο εσυ ειαι κουτο αλλα πες στον Αντραε κατι θα ξερει...

περιμενω την απαντηση σου..

Anonymous said...

μουνί καλλιτέχνη Ουρφ, τώρα που είδες τα δύσκολα, άρχισες τα πούστικα: "Παιδιά (παιδιά, ποια παιδιά ρε μουνί που βρίζεις, όποιον έχει άλλη γνώμη;)...να το κουβεντιάσουμε.
Τι να κουβεντιάσουμε ρε μουνί;
Το είχες το pass ή δεν το είχες;
Και η τρομερή γκομενάρα σου γιατί δεν το άλλαξε;
Και τώρα που έχει το δικό σου pass, τί θα κάνεις αμα αύριο κάποιος σου σβήσει το blog σου. Πάλι κάποιος άλλος θα φταίει;
Μουνί, πώς γράφει η λολίτα σε σένα χωρίς τον κωδικό σου;
Αρα τους ανταλάσσετε σαν πασατέμπο.
Ασε τις παπαριές και απάντα.

λολιτα said...

ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΡΕΕΕΕΕΕΕ

ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΕΓΙΝΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Urfurslaag said...

Προς τους ανώνυμους σχολιαστες:
Ποιός είπε ότι είμαι καλιτέχνης ή ότι η Λ. ειναι γκόμενά μου ή ότι έχω τους κωδικούς οποιουδήποτε. Γενικά νομίζω ότι γινόσαστε ασυνάρτητοι. Και προσπαθήστε να γίνετε κάπως αντιληπτοί διότι δυστυχώς δεν ασχολήθηκαν με αυτό το ποστ 2-3 άνθρωποι αλλά (σύμφωνα με το eXTReme tracking) 614 μέχρι τώρα.

Αν δεν ήθελα να το κουβεντιάσω δεν θα ανέβαζα ποστ, θα έκανα κάτι άλλο φαντάζομαι...

...και δεν σβήνω σχόλια, αφήνω ακόμα και τις ασυναρτησίες περί καπέλων.

Με αγάπη
Ουρφ

Urfurslaag said...

"Ασε τις παπαριές και απάντα." νομίζω ότι αυτό είναι το αγαπημένο μου. Από έναν άνθρωπο που με είπε τρεις φορές μουνι σε ένα σχόλιο!
χιχιχιχι και μετά με κατηγορεί ότι βρίζω!
Λέω λοιπόν να μην απαντήσω έτσι για να σε πικράνω, πικρέ, μικρέ μου ανώνυμε.

Anonymous said...

πόση κακία υπάρχει γύρω μας...

Anonymous said...

Μάλλον είμαι στόκος, δεν καταλαβαίνω. Τί είναι το pass που πρέπει να το έχει και κάποιος άλλος για να διαβάζει ή να γράφει;
Ο ιδιοκτήτης γράφει σχόλια και όλοι οι υπόλοιποι γράφουμε το μακρύ μας και το κοντό μας από κάτω. Αυτό με το pass δεν το καταλαβαίνω (γενικά δηλαδή δεν καταλαβαίνω, άρα μάλλον είμαι blogoστόκος).

Anonymous said...

Το λάθος μου φαίνεται εμέσως της Λολίτας. Δεν καταλαβαίνω γιατί α) Του είχες δώσει τον κωδικό και β) Δεν τον άλλαξες με το που χωρίσατε.

Εφόσων ήξερες οτι ο άνθρωπος είναι αρρωστημένος, γιατί του άφησες τέτοια δύναμη πάνω στην e-προσωπηκότητα σου;

Το όλο θέμα μου ακούγεται σαν κάτι που απλά περίμενε να συμβεί.

Τεσπα, ορίστα ένα λινκ για το google cache του (πρώην) blog σου
here

Θα σου προτεινα επίσης να επικοινωήσεις με το tech-support του blogger και να τους εξηγήσεις την κατάσταση μπας και στο επαναφέρουν

Anonymous said...

Λοιπόν μια ιδέα. Λέει στο μπλόγκ του οτι έχει σετάρει τα Windows 200 φορές ...οπερ αδύνατον (εκτός κιαν είναι πειρατικά).

Εργάζομαι (αυτονόητο που) και αύριο θα του κάνω ένα δώρο.
Του άφησα σχόλιο το εξής:

___________________

200 φορές;;;

Αρα είναι πειρατικά αντίγραφα λογισμικού!
Την "EULA" για τα DSP την διάβασες κόπρε;
Αυριο το πρωί καταγγελία και για το σπίτι σου και για το γραφείο σου στην ΕΡΤ!
Σιγουρα΄θα βρεθεί και πορνό και πειρατική μουσική.

Κλέφτη!
Νομίζεις οτι για κάτι σε και εσένα δουλεύουμε εμείς...
_________________

Anonymous said...

Α ναι, δοκίμασε αυτό:

http://209.85.129.104/search?q=cache:wTKMc5N_UgQJ:lolitagr.blogspot.com/search%3Fupdated-max%3D2007-06-22T09%253A46%253A00-07%253A00%26max-results%3D7+lolitagr.blogspot.com&hl=en&ct=clnk&cd=2&client=firefox-a


Ο "same as above"...

Urfurslaag said...

Λοιπόν. Ευχαριστώ πολύ όσους αποφάσισαν να βοηθήσουν, νομίζω ότι τελικά βγαίνει μια άκρη. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τεκμηριωμένα, σύντομα.