Saturday, April 21, 2007

"Αλήτη Ρουφιάνε Αντώναρε"



Ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος αποφάσισε να ανοίξει εφημερίδα και με κάλεσε να τον βρίζω. Αυτό μου φαίνεται πραγματικά καταπληκτική ιδέα, να υπάρχει ένα έντυπο με μια μόνιμη στήλη που να βρίζει τον εκδότη-διευθυντή της. Πραγματικά πρωτοποριακό! Ίσως πολύ πρωτοποριακό ακόμα και για τον Μάνο που το πρότεινε, διότι μόλις έστειλα το πρώτο μου άρθρο σε μορφή σχολίου στο μπλογκ του, μου το απέρριψε χωρίς δικαιολογία. Οπότε το ανεβάζω εδώ αγαπημένοι μου φίλοι να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας:



"Αντώναρε, έχοντας τον αδερφό σου να κάνει τον Γκέμπελς του χιτλερίσκου Κωστάκη, δεν είναι ντροπή να εργάζεσαι σε έναν κρατικό οργανισμό ως γαλάζιο παιδί που βολεύεται με μια προκλητική αργομισθία (7.300 ευρώ μεικτά τον μήνα) και αντί να ασχοληθείς με την θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει η ελληνική τηλεόραση, παίζεις τις κουμπάρες με τα φιλαράκια σου στο ίντερνετ;
Είσαι σύμβουλος σε έναν οργανισμό που η τόσο κακή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών έχει ξεσηκώσει διαμαρτυρίες και αντιδράσεις ακόμα και στην μπλογκόσφαιρα. Οι άνθρωποι αρνούνται να πληρώσουν το χαράτσι της ΕΡΤ και εσύ κάνεις την πάπια λες και εργάζεσαι στο BBC. Για πόσο μαλάκες περνάς το κοινό σου; Αλλά κακομαθημένο τσογλάνι καθώς είσαι έχεις μάθει να περνάει το δικό σου με εκβιασμούς τραμπουκισμούς και κλαψομούνικες γκρίνιες. Συνέχισε έτσι, αλλά μετά το κεφάλι σου που θα κρέμεται σε πάσσαλο στην είσοδο της πόλης θα έχει ένα απορρημένο ύφος "μα γιατί με φάγανε εμένα; ήμουν τόσο καλός..."



Τέλος Α' μέρους.
Φοβάμαι μόνο πως δεν είναι αρκετά οξύ. Και το αφεντικό μου είπε ότι θα με απολύσει αν δεν τον βρίσω αρκετά. Τι λέτε και εσείς καλοί και αγαπημένοι μου φίλοι; Θα την χάσω την δουλίτσα που με χίλια ζόρια κατάφερα να πιάσω; Θα πρέπει να ξαναγυρίσω στην οικοδομή;

.

14 comments:

zouri1 said...

περιμενα μηπως γραψει κανενας φιλος σου,αλλα δεν ειδα κανεναν .Μηπως πρεπει να τους τα γραψεις στα γερμανικα?Ζουν ολοι οι κολλητοι σου απο τα Es-Es.
φασισμος ,ειναι αυτο που κανεις.Χωνεσαι παντου,και ζητας να συνταχθουν κατω απο την ιδεολογια σου,και τα φασιστικα σου ενστικτα.
Ζητας την αστυνομεσυη των ιδεωn,και να εφαρμοστουν οι ναζιστικοι,που εχεις ορισει εσυ.
Ζητας μια καθαρη κοινοτητα,βασισμενη στα αιμοσταγη πιστευω σου.
Εχεις ανκηρυξει τον εαυτο σου δικτατορα ηγετη,και περνας απο ολα τα μπλογκ,και δειχνεις τις κατευθυνσεις σου.
Εισαι οτι χειροτερο κυκλοφορει.
Βρωμας παντου.
Πληρωνεσαι για αυτα που κανεις?

λολιτα said...

Κύριε ζούρι,
πιστεύω πως ο διαγώνιος και μονόπλευρος (μάλλον απο καθαρή άγνοια)τρόπος που έχετε να ερμηνεύετε αυτά που διαβάζετε σας οδηγεί δυστυχώς σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Δεν σας κατηγορώ αλλα πρίν πάτε για ύπνο κάθε βράδυ και πρίν την προσευχούλα ρίξτε μια ματιά στο λεξικό στην ακριβή έννοια των λέξεων ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΞΙΣΜΟΣ και μετά κάντε υπνοθεραπεία.Θα είναι εξαιρετικά οφέλιμο..

Σας φιλώ

Anonymous said...

kala ta leo?ta diabasa se ena biblio pou ksexase enas pelatis.
Teliose i bradia mou gia simera.Ti allo 8a mou zitisoun oi anomaloi pelates?

λολιτα said...

Οφείλω να ξεκαθαρίσω οτι με χακέψανε και δεν είμαι εγώ αυτή...Αλλά σε σένα μιλάω την άλλη την γριά τσατσά μου.Τώρα αρχίζει η βάρδια μου.Εσυ σαν γριά πουτάνα θα τα ξέρεις αυτά...


Σε φιλώ και σένα γιατί ο Ιούδας φιλάει υπέροχα...Είναι κατι που ξέρεις καλά εσύ :)

Urfurslaag said...

Ρε Ζούρι θα ήθελες να έχω στο εικονίδιο μου εσένα γυμνό πάνω σε ένα γαϊδούρι;

Τα πράγματα μερικές φορές είναι απλά.

Είσαι σεξιστής χωρίς να θέλεις να είσαι.

Απλώς δεν το έχεις καταλάβει.

Προσπαθείς να είσαι "πολίτικαλι κορέκτ" λές και υπάρχει κάποιο απαραβίαστο ευαγγέλιο.

Δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Απλώς μην κάνεις στους άλλους αυτά που οι άλλοι δεν θέλεις να κάνουν σε σένα.

Τα άλλα είναι σχόλια.

zouri1 said...

40 χρονια πριν,οι κολλητοι σου βιασαν την δημοκρατια.Το ιδιο προσπαθεις και συ σημερα.Φορεσες τον μελανοχιτωνα σου,και βγηκες παγανια.

Urfurslaag said...

Τι λες μωρέ Ζούρι, έχεις λαλήσει τελείως;
Τι σχέση έχουν αυτά με το ότι βάζεις κώλους και σεξιστικά σχόλια στο μπλογκ σου;

Κοίτα τι μαλακίες κάνεις και άσε την προάσπιση της δημοκρατίας και φούμαρα.

Urfurslaag said...

Πάντως αυτό που έχει πλάκα είναι πως σε αυτό το πόστ βρίζω τον Αντώναρο και στα σχόλια τον Ζούρι. Αν ανεβάσω ένα ποστ με τον γυμνό Ζούρι πάνω σε ένα γαϊδούρι θα μπεί ο Αντώναρος να μιλήσουμε;


Τέλος πάντων, Ζούρι όταν βρίζω τον Αντώναρο γελάω και ελπίζω να ψιλογελάει και αυτός...

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΖΟΥΡΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΟΒΑΡΟΣ

Anonymous said...

Goystarw Poludwra Gege?

λολιτα said...

Φίλτατε κύριε Όυρφ μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε σε ποιον ακριβώς πλανήτη βλακείας ζεί ο κύριος Ζουρι?Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνει και αφήνει αυτά τα ηλίθια άσχετα σχόλια περι φασισμού?

Anonymous said...

αχ,γερμαναρά μου,ξέρεις πόσο σε γουστάρω με αυτή την στολή.Αλλά μη με βάζεις άλλο να λέω τέτοιες μαλακίες.
Εναν πούτσο γυρεύω η βλάχα.
Τι εσύ,τι κάποιος άλλος.

Urfurslaag said...

Ρε Ζούρι σταμάτα να κάνεις μπούρδες με τα νικ. Λες και δεν έχω το ΙΡ σου και δεν βλέπω ποιός τα κάνει ή εγώ δεν μπορώ να κάνω τέτοια.

Αλλά αυτό που με απασχολεί είναι το αν βρίζω αρκετά τον εκδότη μου ή όχι.
Η συζήτηση έχει ξεφύγει τελείως.

Ρε Ζούρι μια που εδωμέσα είσαι και γράφεις που γράφεις, δεν λες και την γνώμη σου πάνω στο θέμα του πόστ, μη σε πούνε και τρολ δηλαδή, όχι τίποτα άλλο.

Urfurslaag said...

Ζούρι;....Ζούρι;....


Πάει αυτός.


νεεεεεεεξτ

Urfurslaag said...

Αφεντικό...εσύ; κανένα σχόλιο;
Τι λές;