Tuesday, May 31, 2011

Atenistas Φράξια Κόκκινος Οκτώβρης: Ιδρυτική διακήρυξη.



.






Είμαστε Ατενίστας. Ήμασταν πάντα Ατενίστας και δεν θα αποποιηθούμε την ταυτότητά μας ούτε θα χαρίσουμε σε κανέναν τα σύμβολά μας.
Πιστεύουμε όπως πως οι καιροί έχουν ωριμάσει και κάποιοι από εμάς αποφάσισαν να ιδρύσουν το ένοπλο τμήμα των Ατενίστας, τους Ατενίστας Φράξια Κόκκινος Οκτώβρης με προσανατολισμό, όπως πάντα την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στο να κάνουμε την πόλη μας πιο ανθρώπινη, αλλά χωρίς να αποκλείουμε και το Αντάρτικο Πόλης για να πετύχουμε τον σκοπό μας, που είναι φυσικά να κάνουμε την ζωή στην πόλη μας ποιο ανθρώπινη.

Σαν πρώτη κίνηση, σκοπεύουμε να ανακοινώσουμε την συμμετοχή μας στο ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ. Χρειαζόμαστε όμως μια ελευθεριακή πλατφόρμα διαλόγου για να υποστηρίξουμε τις απόψεις μας και να απολογηθούμε στις επικρίσεις που δεχόμαστε δημόσια από την, δεν θα το κρύψουμε, αυταρχική προηγούμενη ηγεσία.

Η συλλογικότητα μας είναι ανοιχτή σε κάθε ενεργό Αθηναίο πολίτη ακόμα και αν δεν μένει στην Αθήνα, αρκεί να έχει την πόλη μας στην καρδιά του.

Περιμένουμε τις δηλώσεις συμμετοχής σας, αλλά και την υποστήριξή σας στην προσπάθειά μας.



ΣΦΑΞΕ Η ΣΚΑΣΕ





.

8 comments:

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. said...

Προσβάλλεις την αισθητική τους. Το κονσερβοκούτι πρέπει να είναι παλ βεραμάν, και η φράξια να ονομάζεται "Βεραμάν Οκτώβρης".

Anonymous said...

trollaunanismos

Anonymous said...

@ katerina

esy manaraki poia eisai? grafeis poly e?

πετρούλα said...

το κονσερβοκούτι μετά τη χρήση μπορεί να ανακυκλωθεί στους μπλε κάδους (αφού καθαριστεί)

Anonymous said...

Νομιζω οτι οντως πρέπει να μπείτε σε ενα καράβι για τη Γαζα και οσοι δεν χωρέσετε σε λεωφορείο για τα υψίπεδα του Γκολάν.

Anonymous said...

tarxidia mou ta 2 hsastan panta vlakes flwroi athinaizoi. oute mia voulh de mporeite na riksete.

vagmood said...

vagmood.blogspot.com

Anonymous said...

Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος