Saturday, January 30, 2010

Προδότες εθνικιστές

.


Μια πραγματεία πάνω στις ευχές θανάτου.
.

7 comments:

Anonymous said...

PAIDIA O POLEMOS SYNEXIZETAI TPT DEN EXEI TELIOSEI EINAI H ORA GI ATHN DIKH MAS EPANASTASH KANE PANIKO.

Y.G. FASISTES KOUFALES "ERXONTAI KREMALES".

Y.G.2 KANE PANIKO

Με βάση το παραπάνω απόσπασπαμα υποθετικού ποστ πιστεύω να φαίνεται πως τύποι λιγάκι ηλίθιοι υπάρχουν και στις δύο παρατάξεις. Στην προσπάθεια δε να κερδίσουν την ιδεολογική (και εντελώς ανούσια) μάχη τους με την αντίπαλη πλευρά χρησιμοποιούν καμια φορά τον άσο στο μανίκι του να απειλούν εμμέσως τις ζωές το "φασιστοειδές" του "αναρχοάπλυτου" και το αντίστροφο.

Έτσι καταφέρουν ένα άμεσο και βέβαιο πλήγμα στις αντίπαλες θέσεις, και μπορούν πλέον να αναβαθμίσουν ελεύθεροι το εγώ τους γιατί έχουν λίγο πολύ ευεργετήσει την κοινωνία πολεμώντας με τις σκοτεινές δυνάμεις του κακού, δηλαδή με το απέναντι μάτσο λιγάκι βλαμμένων που τους δαιμονοποιούν και τους χλευάζουν συστηματικά όπως γίνεται σε κάθε σωστή κάλτα της προκοπής.

Πέρα από όλες αυτές τις μαλακίες τι θα γίνει με το δημοψήφισμα του λαος; Καλά αν κατά ένα κλισέ τρόπο το σνομπάρουνε οι ανρχικοί οτι είναι φούσκες πομοφόλυγες παγίδες και αυταπάτες του συστήματος θα είναι ιδιαίτερα αστείο καθώς θα ισοδυναμεί με το να λέμε πως θέλουμε άμεση δημοκρατία μόνο εφόσον βολεύει εμάς.

Αν και μάλλον θα πουν πως η ιθαγένεια δεν εχει και κανένα νόημα οπότε ας κάνουν οτι σκατα θέλουν, που μάλλον είναι και το σωστό.

Crux said...

Δεν το ήξερα ότι είχες blog.Καλώς σε βρήκα,συνέχισε να τα χώνεις.

xartinh_anapnoi said...

Πολύ καλή η ιδέα με τα βίντεο.
Οι περισσότεροι του χώρου σας δεν ξέρουν ανάγνωση.

Red said...

Καταγγέλω τον ρατσισμό όσων γράφουν στο post και λένε ότι κάποιοι δεν γνωρίζουν ανάγνωση.
Υπάρχουν και ορισμένοι οι οποίοι ανήκουν στην κατηγορία των κωφών(και μόνο), αλλά θέλουμε να καταλαβαίνουμε όσα βλέπουμε στα blog.
Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι χωρίς υπότιτλους δεν μπορούμε,για αυτό θα παρακαλούσαμε εάν γίνεται, στα βίντεο που αναρτώνται να υπάρχει και η επιλογή να τους διαβάζουμε.

DimitrizZzZz said...

Και γιατί όχι και κάποιος 2ος
με μάσκα να μεταφράζει
στην νοηματική.

DimitrizZzZz said...

Τώρα συνειδητοποίησα οτι αυτή είναι
ίσως η μόνη μάσκα που αποκλειέται να φορεθεί κατά τις Απόκριες. :-)

Yellow Kid said...

Αντίθετα, φέτος τις απόκριες είναι πολύ της μόδας να φορεθούν κατσαρόλες σαν αυτή που έχει ο κύριος στο άβαταρ σου!