Monday, January 4, 2010

Οι ανθέλληνες εθνικιστές.


,




Κρατήστε τους μετανάστες- απελάστε τα εθνίκια. Μια εθνοσωτήριος πολιτική πρόταση για δημοψήφισμα.

Τα πλάνα γι αυτό το βίντεο τα τράβηξε ο καθηγητής της Αρχιτεκτονικής στο ΕΜΠ για βίντεο αρτ και γλυπτική, Γιάννης Γρηγοριάδης.

5 comments:

Anonymous said...

Κρατήστε τους μετανάστες- απελάστε τα αναρχίκια. Μια αναρχοσωτήριος πολιτική πρόταση για τα ψυχοφαρμακα.

asylo aniaton said...

Συμπερασμα

ο καθηγητής της Αρχιτεκτονικής στο ΕΜΠ για βίντεο αρτ και γλυπτική, Γιάννης Γρηγοριάδης

MHN KAΤΑΡΓΕΙΤΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ !

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ...

Ναυτίλος said...

Ωραίο βίντεο με... πραγματικά ανατρεπτικές σκέψεις... Στα περισσότερο συμφωνώ μαζί σου. Εκεί που διαφωνώ είναι με την πρότασή σου για την «απαγόρευση» του ΛΑ.Ο.Σ και λοιπόν ακροδεξιών-εθνικιστικών κομμάτων.

Απλά δεν πιστεύω στην απαγόρευση των ιδεολογιών. Πιστεύω πως αφενός τις κάνεις πιο ισχυρές με τις όποιες απαγορεύσεις, κι’ αφετέρου η απαγόρευση σαν έννοια δεν συνάδει με την «ελεύθερη» (θέλω να πιστεύω πως κατά εκεί βρίσκεται) προσωπική μου ιδεολογία.

Το θέμα το έχω συζητήσει στην σελίδα του αγαπητού e-lawyer στο facebook, και δεν μπορώ να το βρω για να σου δώσω link.

Δεν θα ήθελα -πάλι- να το αναπτύξω εδώ με άλλον ένα σεντόνι.

Πάντως... Είχες μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για σκέψη αγαπητέ.

Υ.Γ.: Μου αρέσει η νέα αισθητική των βιντεακίων εκτός σπιτιού... Αλλά πρόσεχε παλικάρι μου γιατί ξέρεις πως κυκλοφορούνε και κάγκουρες που μπορεί να σου κάνουνε τίποτα κακό και μετά να σε τρέχουμε. Α! Και να ντύνεσαι ζεστά!

Κι’ όπως λέει κι’ η θεά Πετρούλα... «Φιλάκια ρουφηχτά»!

Orestis said...

Γαμάτος για άλλη μια φορά. Αν πρόσεξες, δίπλα από την εκκλησία υπήρχαν κάτι γκρεμίδια. Εκεί πριν περίπου δέκα χρόνια υπήρχε ένα εγκαταλειμμένο κτήριο, παλιό κέντρο αιμοδοσίας όπως έγραφε η επιγραφή που είχε επάνω από την είσοδο. Το 2003 αν θυμάμαι καλά (μπορεί και το τέσσερα), το κτήριο καταλήφθηκε από αναρχικούς οι οποίοι εγκαταστάθηκαν και το έκαναν στέκι τους. Αν και ποτέ δεν ενόχλησαν κανένα ούτε με φασαρία ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, το δημοτικό κέντρο αιμοδοσίας, ιδιοκτησία της εκκλησίας απ' ότι έμαθα και μάλλον με μεγάλη πίεση της διπλανής εκκλησίας και κάποιων ενοριτών της, κατεδαφίστηκε λίγους μήνες μετά. Με πρόφαση την εκμετάλλευση της περιουσίας τους είτε ο δήμος είτε η εκκλησία (δεν ξέρω ακριβώς ποιος γιατί δεν το έψαξα σε βάθος ποτέ, ο ψιλικατζής έλεγε η εκκλησία, ο φούρναρης ο δήμος) το γκρέμισαν και χωρίς ίχνος ντροπής για την υποκρισία τους, δεν μπήκαν καν στον κόπο να μαζέψουν τα μπάζα πάνω από πέντε χρόνια τώρα...

Anonymous said...

ime enas 15xronos alvanos metanastis...exw antimetopisi tou kolou tis ratsistikes epi8eseis..me exoun kani na vrizw kamia fora tous ellines(gia tn akrivia mono tous ratsistes)dn lew iparxoun k kaloi ellines...me miallo...alla iparxoun k stenomialoi 3enofovikoi ratsistes...afti h xwra ine h defteri patrida m...alla me exoun kani na ti misw...me exoun kani na misw ti zwh m...telika katalava pws etsi ine hh idia h zwh k dn allazei para mono me agwnes...