Sunday, September 27, 2009

Ο Ούρφουρσλααγκ, ο Καμχής, τα εθνίκια και ο Άδωνις.

.
Στο You-tube ένα αγαπημένο σπορ των ακροδεξιών είναι να βρουν και να αποκαλύψουν τα στοιχεία μου ώστε να με εκβιάσουν, να με τρομοκρατήσουν και τέλος πάντων, να με φιμώσουν. Έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα δεκάδες βίντεο που μου αποδίδουν διάφορα ονόματα. Αποφασίσαμε λοιπόν, διάφοροι φίλοι μου και εγώ, να παίξουμε το παιχνιδάκι τους. Έτσι το καλοκαίρι δημιουργήσαμε έναν καινούριο λογαριασμό και ανεβάσαμε αυτό το βίντεο:





...μετά πήραμε ποκ κορν και κοκα-κόλες και καθίσαμε να απολαύσουμε το θέαμα. Σύντομα το βίντεο αυτό ανέβηκε σε ένα ακόμα φασιστοκάναλο μιας παραπλανημένης φασίστριας. Τα δύο αυτά βίντεο μέσα σε λίγο καιρό έκαναν πάνω από 5.000 views, πάνω απο 600 σχόλια και ανέβασαν τουλάχιστον 25 μπλογκ ακροδεξιών και χριστιανοταλιμπάν, ενώ συζητήθηκαν σε πολύ περισσότερα μπλογκ αλλά και σε ακροδεξιά φόρουμ, μεταξύ των οποίων φυσικά και το φόρουμ της νεολαίας του κόμματος του Καρατζαφέρη. Αλλά η εμπλοκή με το ΛάΟΣ δεν σταματά εκεί. Κάποιος καλοθελητής έσπευσε να ενημερώσει τον Άδωνι Γεωργιάδη στην ιστοσελίδα του και αυτός του απάντησε:







...το πράγμα είχε τρομερή πλάκα, αλλά ταυτόχρονα είχε αρχίσει να γίνεται και ανησυχητικό διότι το ρατσιστικό-αντισημιτικό παραλήρημα των ακροδεξιών είχε αρχίσει να παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις στην αποκάλυψη πως "ο υβριστής του ελληνισμού και της ορθοδοξίας" είναι τελικά Εβραίος...

Έτσι, λίγο πριν αρχίσουν να οργανώνουν όχλο για να σπάσουν κανένα εβραϊκό νεκροταφείο ή καμιά συναγωγή, ανεβάσαμε αυτό το βίντεο:







...δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τις αντιδράσεις του ακροδεξιού συρφετού που ξαφνικά τους πήραν το γλειφιτζούρι από τα χέρια. Εμείς πάντως δοκιμάσαμε να φανταστούμε τις αντιδράσεις του αρχηγού τους, του ενός και μοναδικού Αδόλφου Χίτλερ:







.

96 comments:

Αntidrasex said...

Χεχεχε...
Έτσουξε, ε φασιστάκια?

Ναυτίλος said...

Είσαι διατροφικά σατανικός!! Τέτοιο χουνέρι ούτε στα «παραμύθια»! Προσκυνώ!!

(Πέθανα στο γέλιο λέμεεε)

:-D

e-Lawyer said...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα απιστευτοςςς!!!

Μπράβο, πάντα τέτοια!

Βλαχοκυριλές said...

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αποκάλυψις. Εύγε! :-))) Ο Μπουμπούκος είναι τρέλα (κυριολεκτικά).

Anonymous said...

μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! ωραιος ο ουρφ! εχω κλασει στο γελιο!!!!Εχω μονο μια απορια την φωτογραφια του καμχη που την βρηκατε???ειναι υπαρκτο προσωπο?

Urfurslaag said...

την φωτογραφία την βρήκαμε βάζοντας στο γκούγκλ "man with glasses"

:-Ρ

Anonymous said...

Τι ποιος ειναι ο ουρφ και αρχιδιες ρε ξεκωλιαρη, ο πουστης ο διδυμος αδερφος του τσιπρα εισαι, λοιπον τα αστειακια τα σχολιακια και οι παπαριες τελος τοιμασου να φας ξυλο, σε βρηκαμε. Για να δουμε τωρα ποσα κιλα σαπουνι θα βγαλεις

Urfurslaag said...

Της σχολής του Αριστοτέλη και εσείς ε?

Αntidrasex said...

Μπα. Μάλλον της τρίχας της ψωλής του Αριστοτέλη...

Anonymous said...

Ρε Σαπουνουρφ, δηλαδη εγω τωρα σε ντουβαρι μιλαω τι γινεται, ειπα οχι αστειακια και πιπες και εσυ την μαλακια σου παλι την πεταξες, δηλαδη εσυ δεν καταλαβαινεις ελληνικα; Δεν ακους τι σε λενε; Και οχι μονο αυτο ηρθε και το μουνι το αλλο απο κατω μη χασει και πεταξε και την δικια του.

Τι σχολης του Αριστοτελη λεει η πουστρα ρε. Δεν ντρεπεσαι ρε, τον ελαχιστο σεβασμο στην αισθητικη δεν τον εχεις; που ναι η φωνη σου σα μπουκωμενη με πουτσες και βγαινεις να μας κανεις και κηρυγμα, αισχος βρωμιαρη γαμημενε κιναιδε. Και τι κηρυγμα, ξαναλες ολες τις δηθεν αερολογιες που λεν κατι πλουσιοπαιδα που το παιζουν κουλτουριαραιοι αναρχες.


Λοιπον επειδη τωρα ξερουμε που εισαι, σε 10 μερες τρως ξυλο, ετοιμασου βλακα. Ερχεται ρε γαμημενε η διακαια απολαυστικη ανακουφιστικη και καθαρτικη σαπωνοποιηση σου.

Αntidrasex said...

επειδή θα ήθελα να είμαι παρών στη σαπωνοποίηση, παρακαλώ πολύ θα ήθελα:
-να επιβεβαιώσετε ότι θα είναι σε 10 και όχι σε 9 ή 11.
-για την ακριβή ώρα (έχουμε και δουλειές να κάνουμε, δεν ξύνουμε την ψωλή του Αριστοτέλη εμείς).

Παρακαλώ όπως να μην αναφέρετε τόσο σεξουαλικά όργανα και ρήματα στα κείμενα σας, δείχνετε το πόσο σας έχουν λείψει.

Urfurslaag said...

Ανώνυμη φίλη μου, εδώ είναι μπλογκόσφαιρα δεν είναι You-tube και διατηρούμε ένα επίπεδο.
Αν επιθυμείτε να ακούσετε δια την σεξουαλική ζωή της μητέρας σας, διακαώς όπως φαίνεται, επισκεφθείτε το κανάλι μου στο ΥΤ να τα πούμε πιο άνετα.

Anonymous said...

Σκαστε και οι δυο ρε λουγκρες που εχετε τα μουτρα να μιλησετε. Πρεπει να τα εχετε κατι εσεις δυο οποτε τωρα θα τις φατε μαζι.

ο ενας γκευ θα γινει αναρχοκουπουνι ενω η αλλη η γκεουκλα που θα μας πει ο χυσολιμενας οτι εχουμε και στερηση θα γινει αντεξουσιαστοκουπουνι.
(κουπουνι απο το κουμουνι+σαπουνι )

Τελος που το ειδες το επιπεδο μωρη ξεκωλιασμενη αρκουδα, εγω μονο μαλακιες βλεπω να γραφεις, α στο διαολο ρε κουραδα που νομιζεις εχεις και επιπεδο

Αntidrasex said...

Αχ ναι, μίλα μας βρώμικα!

Urfurslaag said...

Η λοβοτομή σου επουλώθηκε γλυκιά μου ή ακόμα?

Anonymous said...

@γκομενος του σαπουνουρφ: Σκασε εσυ πορδη, πρωτα να λουζεσαι με σπερματοκτονο και μετα να μιλας. Και ειδικα σε εμενα πιο ευγενικα ρε σαλιαρη γιατι δε γουσταρω να μου την πεφτουν πουστηδες

@σαπουνουρφ Τι λοβοτομες και μαλακιες κασιδιαρη γαμω το σπιτι σου, οτι ναι λες τα παιξες μαλακα. θες να το παμε σε μανες; Να το χοντρυνουμε; Λοιπον ποθεν εσχες. Τραβα να μου φερεις φορολογικη δηλωση και τραπεζικους λογαριαμους της μανας σου γιατι θελω να τους δω. Ο αλεξακης η μανα του ειχε μαγαζι στη βουκουρεστιου, η δικια σου τι να εχει αραγε; Αφου σε σπασω στο ξυλο και μου μεταβιβασεις τα περιουσιακα της στοιχεια στη συνεχεια θα κρινω εγω απο τη θεση του πλουσιοπαιδου που παει και κανει μαλακιες στο youtube, αν το προβλημα μου ειναι η εξουσια και η μη αμεση δημοκρατια η οχι.

Αλλιως μη λεμε μαλακιες και τριχες κατσαρες, πες μας πως σε λενε, βγαλε το καπελακι το κουλτουριαρικο που φορας, γιατι με αυτα που κανεις μπορω καλιστα να παρω τηλεφωνο στα καταλληλα ατομα, και σε λιγες μερες να περασουν να σε παρουν με τις αποχες.

Και τωρα απευθυνομαι σε ολο το πουσταριο μαζι. Φαινεστε ταιριαστο ζευγαρι, αλλα δεν μπορω να καταλαβω απ τους δυο σας σας ποιος ειναι ο λακης και ποια η λουλου. Πως τα βρισκεται στις στασεις ρε βρωμιαρηδες. Σκεφτειται καλα πριν απαντησετε αλλιως να πατε γαμημενα πουστακια του κερατα και να μαζεψετε τσιμπουκια.

Αntidrasex said...

"αλλιως να πατε γαμημενα πουστακια του κερατα και να μαζεψετε τσιμπουκια."

Μόλις μας πεις που φυτρώνουν τα καλύτερα.

Anonymous said...

Τωρα εσυ δηλαδη τι σοι τσουτσεκι παριστανεις. Το ηξερα οτι θα ελεγες κατι παντελως ηλιθιο αλλα οχι και ετσι. Δηλαδη αυτη η βλακεια που ειπες εχει κανα εχει νοημα; Αλβανος εισαι, τι εισαι; Αντε αυτοκτονα να πουμε αχρηστε, βλακα, στουρνε, ψωλιασμενε, σιχτιρ μιλας κιολας λουλου, καθε φορα που το ανοιγεις πετας και απο μια κοτσανα πανιβλακα

Εσυ παιδι μου πας για αρωματικο, θα τα πουμε σε 10 μερες, φα φας το ξυλο της χρονιας σου θα δεις, και κοιτα να πλυθεις πρωτα γιατι βρωμας πουτσιλες απ το στομα

Yellow Kid said...

Μπα; Νευράκια; Νευράκια;

Αntidrasex said...

Είδες ρε ΥΚ τι κάνει η αγαμία?

Yellow Kid said...

Η ανωνυμία θα έλεγα καλύτερα. Αναρωτιέμαι αν γνωρίζει πώς αυτές οι απειλές κατά της ζωής του Ουφ είναι ποινικά κολάσιμες πράξεις.

Αntidrasex said...

Μάλλον πρέπει να γραφτεί στους Α.Α., Ανώνυμους Αγάμητους.
Όσο για το ποινικά κολάσιμες, και να το γνωρίζει, ξέρει ότι δεν τον αφορά:
Τα μόγγολα δεν τα πιάνει ο νομος.

Αntidrasex said...

Το πολύ πολύ, να τον βάλουν πίσω στο ίδρυμα από όπου το έσκασε...

Yellow Kid said...

Α, ναι σωστά. Τα έχουμε πλακάκια με την αστυνομία να τους κάνουν πλάτες όταν δέρνουν και πετάνε πέτρες στους αλοδαπούς.

Anonymous said...

Να δεστα, μιλησες, βρωμισε πουστος, και ηρθε και αλλος πουστης φιλος σου να μας τα ζαλισει. Οντως εχω πολλα νευρα τωρα εχω λυσσαξει να πουμε αφρους βγαζω απο το στομα θολωσα κανονικα, βρε δε γαμιεσται ρε καραγκιοζηδες που θα εχω και νευρα για τα μουτρα σας, ο ενας πιο βλακας απ τον αλλο εισται σα σακουλες σκουπιδιων με ποδια σας βλεπω.

Λοιπον η πλακα πλακα αλλα το ξυλο που θα φατε ξυλο, και κοιταξτε να μιλατε καλα γιατι δεν θελω να ρθω με απο κει και να σας τα κανουμε λιμπα, λοιπον μοκο, και καντε υπομονη. Οταν ερθει η ωρα και την καρπαζια θα φατε, και η φαπα θα πεσει συννεφο, και τη σβαστιγγα θα χαρακωσουμε στο μετωπο και στο μουνι σας, και στην τελικη θα καταληξετε κατι ωραια σαπουνακια που θα τα στειλουμε να πλενει τα χυσια απ την κωλοτρυπιδα του ο πουστης ο πατερουλης σας. ΟΚ πουστηδες;

Yellow Kid said...

Τα έχουΝε. Μην παρεξηγηθούμε κιόλας. Το προνόμιο αυτό το έχουν μόνο τα καλά παιδάκια της ΧΑ.

Yellow Kid said...

Είσαι αξιολύπητος.

Αntidrasex said...

Και μετά βρίζουμε το ανάλγητο κράτος.

Δεν βλέπετε ότι έχουν βάλει Ιντερνετ και στα ιδρύματα για καθυστερημένους?

Ευγε. Με κάτι τέτοια, με βλέπω να ψηφιζω Καραμανλή!

Anonymous said...

Εγω παλι βλεπω ποσο ωραια τα βρισκουνε οι πουστηδες μεταξυ τους. θα συνεχισετε πολυ αυτην την κουβετουλα η θα ορμησετε ο ενας στον αλλο σα λυσασμενοι για χυσια;

Οσο για τα ιδρυματα και τις αγαμιες που πετας σα παπαγαλακι, δεν με νοιαζει εσυ τι κανεις στο κρεβατι σου, αλλα να ξες οτι αυτες που γαμαω εγω εσυ ουτε στον υπνο σου δεν τις πλησιαζεις, και οταν σε κοπανησω κατω και σε σαπισω στο ξυλο θα κααλαβεις και γιατι.

Και επειδη ακουγεσαι σα κανα σχολιαροπαιδο στο δημοτικο σχολειου κατι, ταξης να ξες οτι εγω εχω και καποια ακαδημαικη μορφωση την οποια εσυ δεν την πλησιαζεις οποτε προσεχε λιγο τα λογακια σου και κοιταξε να δεις μην μου την δωσεις τωρα και εχουμε αλλα, ετσι;

Αntidrasex said...

Ακαδημαϊκέ.

Έλα κλάσε μου τα αρχίδια.

(για να στο πω με την επιστημονική ορολογία που χρησιμοποιείς δλδ).

"αλλα να ξες οτι αυτες που γαμαω εγω εσυ ουτε στον υπνο σου δεν τις πλησιαζεις"
(ρε ακαδημαϊκέ, βάλε και κάνα τόνο)

Δε φαντάζομαι να είσαι η Αγαπούλα μου και να γράφεις ανώνυμα? Εσύ δεν τα κάνεις αυτά συνήθως -ή όχι?

Anonymous said...

Παλι βλακεια ειπες. Λοιπν σκασε και πες κανενα αλλο να ρθει να φαει μπινελικια, δεν ασχολουμαι με ατομα που δεν ξερουν να βριζουν. Και τι αγαπουλα και αρχιδια πρασινα ρε, εδω κλανεις χυσια να πουμε, αει στο διαολο
μη σου σπασω την κεφαλα το παρακανες μου φαινεται χεστη.

Yellow Kid said...

Pathetic!
Τι κάθεσαι και ασχολείσαι ήθελα να ήξερα βρε Αντιδρασέξ...
Καταρχήν φάινεται πως ο κύριος σε σχέση με εμάς είναι καλλιεργημένος και έχει και επιχειρήματα.

Και το "πούστης" ξέρει πώς γράφεται, και το "θα σου γαμήσω την μάνα" και το "χύσια"...
Άσε, σου λέω ανώτερα μαθηματικά. Δεν μας παίρνει.

Ceiling Cat said...

Πόσο πάτε στοίχημα ότι ο ανώνυμος είναι το -=γλουγλου=- ????

-=SAVE IMAGINOS=- said...

Παρεμπιπτόντως στο γλουγλού είχανε αφήσει σε λίνκ το πρώτο βίντεο με τον Καμχή, κάτι το οποίο ούτε σχολίασε αρνητικά, ούτε και το έσβησε.
Και ξέρετε τι λένε όταν υπάρχει σιωπή για κάποιο έγκλημα.

Γλου,γλου,γλού

Αntidrasex said...

Ceiling Cat, αυτό ακριβώς λέω.
Αγαπούλα μου = -=γλουγλου=- +έψησον+

Τι να βρίσω ρε αλειφοβουτυροκώλη ανώνυμε, που λες "χύσια" και γεμίζει το στόμα σου?
Αλήθεια, τόνους δεν βάζεις γιατί γράφεις με το ένα χέρι ε?
Το άλλο, όταν το βγάζεις από τον κώλο σου, το πλένεις ή το μυρίζεις?

Anonymous said...

Ποιος ειναι το γλουγλου, κανενας ιματζιναρυ φιλος σου; Κοιτα να περνεις τα χαπια σου μαλακα, μπας και λες λιγοτερες μπουρδες μετα.

Την αλλη τη σκασμενη που το παιζει και γλωσσομυντορας τωρα να την πειτε να μη μιλαει, φυσικα ξερω μαθηματικα καλυτερα απο σενα μεταπτυχιακος ειμαι.


Τωρα, δεν θα ακουω τις μαλακιες τις δικιες συνεχεια. Σε παρακαλω, δεν γινεται αυτο το πραμα. Λοιπον το ποθεν εσχες ρε μαλακα. Φερε εδω να το δουμε αρχιδι. Δειξε μου ποσα λεφτα εχει η μανα σου να σου πω ποσο αντεξουσιαστης εισαι, τσογλανακι, ευπατριδα, χαραμοφαη γαμω το μουνι της οικογενειας σου, καραγκιοζη γαμημενε, τρως τα λεφτα και βγαινεις να μας πεις και τι να κανουμε, αντε στο διαολο ξεφτιλα εσυ και η αναξιοπρεπεια και το ψωνιο σου γυφτε

Και επειδη δεν εχω ορεξη και εχω απασφαλισει τωρα, ξερω που μενεις, και την διωρια ξεχνα την, αυριο μεσημερι στις 3 να εισαι εκει που εισαι και θα γινει φασαρια. Θα σου γαμησω το σπιτι και οτι εχεις και δεν εχεις, θα σε πλακοσωμε στις σφαλιαρες για να μαθεις να μιλας καλα, σημειωσε την ημερομηνια και βγες να πεις τον επικηδειο σου στο youtube γιατι αυριο θα ανοιξουν κεφαλια και δεν θα μεινει να σε κλαψει κανεις. Φορα και το καπελακι, φορα και το μεταξωτο βρακι της μανας και του πατερα σου και ελα να μιλησουμε. Λοιπον χαιρετισματα απο τον παπουτσανη και αυριο στις 3 ρε αρχιδι.

Anonymous said...

Να ηρθε και ο αλλος με την πλαστικη πουτσα στο χερι να μας πει, οι τονοι σε μαραναν μωρη ξεφτιλισμενη πουστρα, αντε τραβα και βουλωσ το παλι

Anonymous said...

Αυριο στις 3...

Αntidrasex said...

Εγώ στις 3 δεν μπορώ.
Να το κάνουμε λίγο αργότερα?
Κατά τις 7 είναι καλά?

Yellow Kid said...

Α, εφτά δεν θα είμαι εγώ εδώ. Μην πετάγεται τσάμπα δύο φορές να μας δείρει.

Αntidrasex said...

Ρε συνπούστη μου, πρέπει να βρούμε μια κοινή ώρα. Μην ταλαιπωρείται ο πίθηκος.

yX said...

Πωπω...

Anonymous said...

Τι εγινε τις φαγαμε και καναμε μοκο μαλακιστηρι; Για βγες τωρα να πεις στα ισια, σαν αντρας, και με το χερι στα καρδια, τι ξυλο εφαγες σημερα. Γιατι βλεπω πως κανεις τσιμουδια και η καρδουλα σου το ξερει τι βρωμοξυλο σου ριξανε μαλακα. Ποσες φαπες εφαγες, θυμασαι; Αντε για να βαλεις μυαλο παλιοχεστη...

Αntidrasex said...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!

Ξέρεις, αυτόν που μου χάιδευες...

Anonymous said...

Εσυ να κατσεις καλα και να μην μιλας πολυ. τι εισαι δηλαδη, ο πουστης με τα πετυχημενα αστεια τρως πουτσες και μετα πετας και απο ενα; Και αν θες πες ποιος εισαι και που εισαι τωρα, νακανονισω να σε γαμησουν καιεσενα στο ξυλο.

Λοιπον τι εγινε ρε ουρφ, τι εγινε ρε χεστρακι σε τουλουμιασανε το μεσημερι τι εμαθα;

Ολο παρακαλια ησουν μωρη λουκρητια. Λες λες και στο τελος ρε φλωρε οταν ειναι να τις αρπαξεις τα γυριζεις.

Στο διαολο ξεφτιλισμενε καριολη ουτε τα κοτσια και την αξιοπρεπεια να κατσεις ως το τελος και να στηριξεις την θεση σου δεν εχεις, γαμημενε χεστη. Ολο μη το κεφαλι και μη την κωλοτρυπιδα σου γιατι ειναι ξεχειλωμενη ησουν.

Αν εισαι αντρας να κατσεις να τις φας και να βγεις και να το παραδεχτεις μετα σα κυριος ρε, με θαρρος ρε φλωρε, βουτυρομπεμπε. Οχι να το κανεις γαργαρα και να βουβαινεσαι στο μπλογκ.

Αντι να φερνεις τους ηλιθιους εδω περα βγες τωρα στα ισα ρε αρχιδι και παραδεξου οτι τις εφαγες.

Μαλακα αμα δεν ξεφτιλιζοσουνα ετσι σημερα στο νοσοκομειο θα σουν καραγιοζη...

Anonymous said...

Δε μιλας ε; Δε μιλας καθολου; Σιγη ιχθυος ετσι μουνι; Που σαι ρε μπασταρδε και κρυφτηκες απ τον φοβο; Δε μου λες τι θα γινει πουστη . Δεν θελω να επαναλαμβανομαι αλλα στις 3 το μεσημερι ρε γαμημενε δεν εγινες τουλουμι στο ξυλο; Εξω απ το σπιτι σου; Σε προκαλω λοιπον βγες σαν αντρας και πες το, μην μου κρυβεσαι τωρα και ξερω και ποιος εισαι και δεν θελω να βγω και να σε κανω εγω βουκινο.

Βγαλε λοιπον την μασκα, βγαλε το καπελακι που εισαι σα λουλου και δειξε μας τα μουτρα σου. Δειξε μας τα μουτρα σου που σου τα καναμε αλοιφη μαλακα. Να δει ολος ο κοσμος τους μολωπες και το καρουμπαλο και να δει και το κεφαλι σου που σου σπασαμε και καθησες και το ξυρισαμε γλομπο. Χαρακια τη σβαστικα, σου την περασαμε λεπιδι μαλακα, τα χυσια πανω στο χοντροκεφαλο το ξυρισμενο γλομπο που χεις εχει γινει σα μπακλαβας εκει περα, τετοια πουτσα εφαγες σημερα, φιογκε. Και να δει και την κωλοτρυπιδα σου ρε αρχιδι. Που σου εχει γινει λαστιχο. γαμω το μουνι της οικογενειας σου τομαρι, πλουσιοπαιδο του κερατα.

Εγω αυτα τα πουστικα, να κρυβεσαι πισω απ την ανωνυμια και την μασκα, δεν τα γουσταρω, εγω γαμω και δερνω φιλαρακι, και επειδη εχεις δει πως ειναι αυτο, βγαλε να δει και ολος ο κοσμος τωρα το πως εχεις καταντησει, απο το ξυλο πουσταρα. Ετσι, για να μην εχουμε χειροτερα.

Και κανε αυτο που σου λεω με το καλο γιατι αυριο θα ξαναερθω, θα σε γαμησω, θα σε δειρω, και θα σε ξεκωλιασω. Και αυτοι που θα κουβαλησω αυριο θα ειναι χειροτεροι απο σημερα και δεν προκειται να σε δειξουν τον οικτο που αποζητουσες σημερα σαν την πουτανα.

Λοιπον τελος, θα βγεις και γρηγορα να πεις τι εγινε, με το νι και με το σιγμα , γιατι θα σε κανω χαλκομανια στον τοιχο. Οχι κατσε γιατι εχω παρει αναποδες τωρα. Αν δεν εγινε τιποτα σημερα γιατι δεν βγαζεις την φακλανα απ το κεφαλι σου να δουμε ολοι εδω μαζι πως σου τις σβουριξανε; Δε θυμασαι; Δε θυμασαι που σε βαραγαν ρε; Δεν εχεις τιποτα να πεις; Τιποτα ε; Μηπως εισαι διδυμος στο ζωδιο γιατι εχω ακουσει οι διδυμοι ειναι δειλοι και λενε πολλα ψεματα. Ασε μας ρε φιλε που δεν σε πλακωσα, αντε ρε φιλε απο δω περα.

Αφου το θελεις λοιπον, αυριο θα ξαναφας ξυλο, στις 4, και αυτη τη φορα θα σου κανουμε και λαρυγγοσκοπηση και κολονοσκοπηση μετα για να αποδειξουμε ποσο φλωρος εισαι και ποση φαπα και καρπαζια εχεις φαει, θα σε πλακωσουμε στις σφαλιαρες αυριο, και κοιταξε να δεις οταν μερικοι ανθρωποι κανουνε την παλαβη μου τη δινουν στα νευρα, οταν τα κανουν πανω τους μολις ακουσουν για Χρυση Αυγη, ε κατι δεν μου αρεσει με αυτο εκει περα ρε φιλε . Αυριο ρε ξεκωλιαρη αμα ειναι ετσι, θα γινεις ρεζιλι κανονικο, θα δωσω παντου τα στοιχεια σου, και οχι μονο αυτο θα ανεβουν και τα βιντεο σε ακροδεξιο μπλογκ με τιτλο "ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ", εγω σε προκαλω να βγαλεις τη μασκα και να δει ολος ο κοσμος και να κρινει τι εγινε και τι δεν εγινε σημερα, εσυ ομως δεν το κανεις και μου φαινεται το πας φιρι φιρι, αυριο στις 4 ρε καραγκιοζη, θα τι μαζεψεις παλι, ως τοτε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΛΑΚΑ!

Anonymous said...

Ιιιιι, μα τι επίπεδο !
Γιατί του απαντάτε Αντιδρασεξ του ανώνυμου ; Ελέος αφού είναι άρρωστος ο άνθρωπος, βρίζει και νομίζει ότι κάτι κάνει !

Αntidrasex said...

Όπως είδατε αγαπητέ/αγαπητή, το έκοψα. Δεν παίζουμε με άρρωστους ανθρώπους. Απλά άργησα να το καταλάβω, αρχικά νόμισα ότι ήταν απλά μαλάκας.
Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη.

Παρμενίων said...

Ειστε για το πουτσο ολοι. Ο ροζ δινοσαυρος θα επρεπε να προσεχει τις πλακιτσες που κανει. Δεν παιζουν ετσι με τους πατριωτες που εχουν απομεινει στην Ελλαδα και που μια μερα θα περιμενετε απ αυτους
να σας γλιτωσουν.

Θα πληρωσεις ακριβα ουρφουρσλαγκ για αυτο σου το αστειακι. Χαψαμε τη πλακα γιατι απλα επαγρυπνουμε για την Ελλαδα, και συ μας εμπεζεις που δεν ειμαστε προδοτες γραικυλοι σαν το σκατολοι σου.

Δε ξερω ποιος ειναι ο σκατοφλωρος που το παιζει οτι θα σε δειρει, μαλλον κανας δικος σας θα ειναι που τον βαλατε για να κλαιγεστε μετα οτι σας απειλουνε, αλλα απο εμενα θα μετανιωσεις που προδοσες την Ελλαδα, απλυτε.

Ακαδημαικες φλωριες δεν εχει απο μενα, θα μιλησω τη γλωσσα του δρομου μαζι σου. Του πραγματικου δρομου, οχι της εκαλης. Ουτε μαθηματικα, ουτε μεταπτυχιακα ουτε τιποτα που λεει το αλλο το τσιρακι σας απο εμενα. Μονο βρομοξυλο.

Να δουμε μετα πως θα βγαινεις στα βιντεο. Εξονυχος το λεοντα, τωρα θα δεις τι θα πει βερικοκο.

Anonymous said...

Δεν ξέρω τι λέει ο άλλος ο κούρδος από πάνω μπάφους θα πιε, αλλα παλλήκαροι εγω ήμουν μπροστά στην φάση και τον ουρφοπούσταρο τον χτυπήσανε άσχημα, ήτανε κάπου 10 μαζί, του χαρακώσαν το μέτωπο και τώρα δεν βγάζει το καπέλο μην φανεί το σημάδι, είπανε ότι θα φέρουν και άτομα από Πάτρα τώρα να τον κάνουν τόπι στο ξύλο.

Μέτωπο του Urfurslaag said...

Με χαράκωσαν!

Μέτωπο του Ούρφουρσλααγκ said...

Με χαράκωσαν!

Καπέλο του Ούρφουρσλααγκ said...

@Μέτωπο: Έλα, χαλάρωσε ρε. Θα το καλύψω εγώ.

Anonymous said...

Ποιος ειναι ο καραγκιοζακος αυτος που το παιζει οτι φυλαει και τη χωρα, ποιανου βαλτος ειναι, να παει να γαμηθει.

Ρε βλακακο λιγο νιονιο δεν εχεις; Βλεπεις εδω εχω μπει και τους εσυρα τοσα και τοσα, μπηκα κατευθειαν και στο ψητο και τους το ειπα στα ισα χωρις περιστροφες οτι ειναι ολοι κατι ευπατριδες χορτασμενοι που τρωνε τα λεφτα της μαμας, πηγα και επι τοπου και εσπασα στον ξυλο το μαλακα, και εσυ μετα απο ολα αυτα εισαι τοσο ηλιθιος ωστε ερχεσαι να μου πεις οτι ειμαι τσιρακι τον κουρδοαναρχικων; Καλα εισαι τελειως βλακας, τι εισαι; Σκατα για μυαλο εχεις;

Το οτι εχει αποκτησει ενα κακο ονομα ο πατριωτικος χωρος οφειλεται σε κατι βλακες σαν εσενα που εχουνε λιγο νοητικη στερηση και την εκτονωνουν με το να το παιζουν ελληναραδες.

Σιγα ρε τσολια που θα μας φυλαξεις κιολας, θα ανεβεις στα βουνα θα σε γαμησουν οι αρκουδες εσενα. Σε παρακαλω ομως αν οντως αγαπας την ελλαδα οπως λες τοτε να πας και να πηδηξεις απ τον καιαδα και γρηγορα γιατι με το κουτο σου το χοντροκεφαλο προσβαλεις και λερωνεις την φυλη, εχθρευεσαι δε την οξυδερκεια και το πνευματικο καλος του γνησιου ελληνα.

Anonymous said...

Οσο για τον "χαρακωμενο" αρχιζει και κατανταει γελοιος. Βγαλε το καπελο να δουμε η σβαστιγγα ρε μαλακα αντε. Δεν καταλαβαινω που ειναι το κωλυμα, εγω δεν εχω κανενα προβλημα να δημοσιευσω και στο ιντερνετ την διευθυνση σου να ρθουν να το δουν και μονοι τους.

Τωρα εσυ κανεις κατι σχολια λες και πηρες χαπια κατι, ε δεν γινεται να συνεονοηθω ετσι, σε λυπαμαι, αλλα οπως ειπα και πριν το πας φιρι φιρι και θα σου κανουν παλι τα μουτρα κιμα μαλακα

Το Χαμόγελο Tου Μετώπου said...

Κάθε χρόνο χιλιάδες μέτωπα πέφτουν θύματα χαρακώματος και γενικότερης κακοποίησης.

Ας δώσουμε ένας τέλος σε όλα αυτά. Όχι άλλα δάκρυα μετώπων, όχι περισσότερη κακομεταχείριση του πλέον παρεξηγημένου μέρους της κεφαλής. Ας βάλουμε τελεία στον άκρατο μετωπισμό που μαστίζει την ανθρωπότητα.

Για ένα καλύτερο αύριο για τα μέτωπα μας.

Παρμενίων said...

Ρε ανώνυμε τσιράκι του ροζ δινόσαυρου, τι βλακείες λες; Μας δουλεύεις, μούλικο; Χαράκωσες τον δινόσαυρο και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Βλάκα. Σιγά μην έδωσες και καλαμιά στον Γκοτζίλα, ζώον.

Δεν κρύβεσαι καθόλου, αναρχοναζίδικο γουρούνι, που θα ειρωνευτείς την Ελλάδα με φράσεις όπως "οξυδέρκεια και πνευματικό κάλλος του γνήσιου Έλληνα". Δε θα πιάνεις την Ελλάδα στο στόμα σου, ακούς, τζιτζιφιόγκο;

Τον Ούρφουσλααγκ τον ψάχνω κάθε μέρα, με το αυτοκίνητο, συγκεκριμένα 5 με 7 το απόγευμα. Και είμαι πολύ κοντά στο να τον βρω. Ακολουθώντας στοιχεία από τα βίντεό του και δοκιμασμένες τεχνικές remote viewing (δοκιμασμένες από τη CIA), έχω καταλήξει σε μια συνολική περιοχή 3.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, σκορπισμένα σε 4 διαφορετικές περιοχές του Λεκανοπεδίου όπου θα μπορούσε να μένει, και η περιοχή συνεχώς μικραίνει.

Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές, μεθοδικά και με υπομονή, όπως δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες, κατάλαβες κολλητάρι του δινόσαυρου, ανώνυμε; Οπότε δεν κερδίζεις τίποτα με το να προσπαθείς να τον "ηρωοποιήσεις" τώρα, με δήθεν ιστορίες για χαρακώματα και γαργαλητά.

Ο κύβος ερρίφθη, assecuratus non quaerit lucrum sed agit ne in damno sit.

Anonymous said...

Τσιαρακι του "δεινοσαυρου"; Σου παν ετσι; Γιατι νομιζω οτι εχεις καπου χαθηκες φιλαρακι; Γιατι επιμενω εγω τοσο πολυ να βγαλει το καπελο ο ουρφ ρε ξεμουνιασμενο, επειδη ξερω ποσο βλακας εισαι εσυ και ολοι οι αλλοι, και πως θα χαβετε σα βοδια τα "τερτιπια" του μεχρι να το βγαλει και να δειτε την σβαστιγγα χαρακια μαλακες.

Πολλες παροιμιες λες εσυ, τι γκοτζιλλα, τι ρεμοουτ βιουινγκ, τι αρχιδιες, δεν νομιζω να σου βγει σε καλο. Θα σου καει το μυαλο στο τελος. θα φας τις καρπαζιες βροχηδον...

Και μην τυχον αρχιδι, μην τυχον γαμω το χριστο σου εσυ βρωμιαρη μιγα ξανατολμησεις να μιλησεις για ελλαδα, δεν θα σε κανω φιογκο οπως τον ουρφοκαρπαζοεισπρακτωρα, θα σε σκοτωσω με τα ιδια μου τα χερια οπου και να σαι θα σου γδαρω το τομαρι κρετινε.

Εσυ εισαι χειροτερος απο αυτον, αυτος ητανε απλα μια αδερφη που εφαγε ξυλο και χαρακωθηκε, εσυ ομως λετσε, γιατι δεν γινεται να εισαι καθαρος Ελληνας εσυ, εσυ βρωμιζεις την φυλη και κουβαλας την ξεφτιλα και τα γονιδια οσων βαρβαρων και μογγολων γαμουσανε εσενα και την οικογενεια σου.

Εσυ εισαι Ελληνας ρε; Γελαει μεχρι και η πουτσα μου με αυτο που λες, θα κατουραω στραβα στα μουτα σου τωρα, εσυ εισαι ενας γυφτος, ενας βρωμοπακιστανος, ενα πουρδοφακλανο απο το μπαγλαντες, ενας αλβανος, ενας μογγολοσλαβογυφτος, ενας τουρκομπασταρδος, ενα μηδενικο ενα τιποτα. Καλα θα κανεις να πηδηξεις μονος σου απο τον καιαδα οπως σου ειπα.

Εισαι το πολυκατωτεροπολιτισμικο μπουκακε που χουν φαει οι προγονοι σου και σε προειδοποιω μην ξανα διανοηθεις να αναφερεις μια λεξη για ελλαδα ξενε βαρβαρε βρωμιαρη γιατι θα μας βρεις απεναντι σου, και απο μενα τουλαχιστον θα χεις να λαβεις μονο λεπιδι και λογχη απο μενα. Μονο λογχη λεπιδι και παλουκωμα απο μενα (και απο σενα φιλακια)

Δεν γινεται ο καθε γκευ γυφτος που πορωνεται να βλεπει αντρες με πανοπλιες στα πατριωτικα περιοδικα, να το παιζει και νιωθει (μη χεσω) ελληνας. Ντροπη σε εσενα και ολα τα σκουλικια σαν εσενα.

Οσο για την ξυλοφοτρωμενη λουλου εχω μερικες αποκαλυψεις να κανω οσονουπω και για το ξυλο και την πουτσα που εφαγε και για αλλα.

Ουρφουρσλαγκολάγνη Αδερφή said...

Εμπρός όλοι μαζί!

Να στηρίξουμε τον αγώνα του «Χαμόγελο Του Μετώπου»! Να δώσουμε τέλος στην βία και στην τρομοκρατία, φωνάζοντας δυνατά για το δικαίωμα στο καθαρό, και αχαράκωτο μέτωπο!

Στηρίζω τον αγώνα, και συνταυτίζομαι!!

Παρεμπιπτόντως... Όλοι μαζί στο pamestoiximatares.gr...

Ποιος από τους δύο ανώνυμους Ελληναράδες την έφαγε μικρός από πίσω και του έμεινε απωθημένο; Ο Ανώνυμός Α’, ο Ανώνυμος Β’ ή πάρθηκαν και οι δύο αναμεταξύ τους, για αυτό και το μίσος; Στοιχηματίστε και κερδίστε ένα καταπληκτικό δώρο!!!

aNtIFa KaLaMaRiAs said...

FaSiStEs KoUfAlEs eRxOnTaI KrEmAlEs. OpOiOs LeEi AfTa gIa tOn OuRf Na pEtHaNeI kAnENaS dEn tOn xArAkOsE kAi hMoUn eKeI kAi tO eIdA mE tA MaTia mOu. MaKrIa tA xErIa sAs aPo tOn oUrFoUrSlAg gIaTi tHa sAs VrOuMe pAiDiA xYpNiStE iRtHe h dIkH mAs OrA aNtiDrAsH pAnToU o aLeXakIs Zei KaI hTaN mOno 15 xRoNoN h sFaIrA ToU MpAtSoU eInAi MaGiko rIxNeI sTon aErA kAi vRiSkEi sTo pSaXno oPoIos Ta vaZei mE tOus mEtAnAsTeS tHa mAs vReI aPeNaNtI tOu mAlaKes rAtsIsTes sAs gAmO tO mOuNi ThS MaNas sAs eIlEiKriNa aNtIfA 4eVeR LoL pUnK iS NoT dEaD. ---kAnE pAnIkO

Παρμενίων said...

Ανώνυμε, ήρεμα αγοράκι μου, θα σκίσεις κάνα καλσόν. Το πόσο τρόμαξα από τα λόγια σου δε λέγεται, γι αυτό άργησα να απαντήσω, μόλις συνήλθα.

Για να κάθεσαι να αφιερώνεις τόσες παραγράφους και μπλαμπλα, μάλλον κάτι σ' έτσουξε. Μάλλον ότι κάνει μπαμ ότι είσαι κολλητάρι του Ροζ Δινοσαύρου, χωρίς να αποκλείονται άλλα κομπλεξάκια. Κοίτα να το αντιμετωπίσεις, η ζωή είναι σκληρή.

Και πρόσεχε με τα λεπίδια με βγάλεις κάνα μάτι. Τσιράκι του Δινοσαύρου.

Και που 'σαι: Ελλάδα.

Φλώρε.

Anonymous said...

Τι λες παιδακι μου, τι μαλακιες ειναι παλι αυτες, θελω να μου πεις ποιος βαζει στο μυαλουδακι σου αυτα τα πραγματα και τα λες, εκτος και αν τελικα εσυ εισαι ο πουστης ο γκομενος του δαρμενου (που εισαι) οποτε φιλεναδα σκασε μην γινεις και εσυ σαπουνι.

Τωρα ειμαι ετοιμος να αποκαλυψω δημοσιως την ταυτοτητα του ουρφ ωστε να μπορεις και εσυ η φλωρουμπα και οι αλλοι να πανε να τον δειρουν καιαυτοι. Εισαι ετοιμος ρε φλωρε να μαθεις την αληθεια, ποιος ειναι οουρφ; Το αντεχεις ρε μαλακα φιφη, λεγε και μην βουβαινεσαι γαμημενη αδερφη γιατι η απαντηση θα σε εκπληξει.

Οσο για το ελλαδα θα το πληρωσεις μην ανησυχεις, προσπαθω πρωτα ομως να καταλαβω τι τυπος μογγολου εισαι, αν εισαι τουρκος γυφτος αλβανος βουλγαρος κτλ καταληγω ομως στο γυφτος ρε γυφταρε γιατι το εχεις το ζεφυριωτικο και το δενδροποταμισιο, Λεγε λοιπον ρε γυφτικη φλοκατη αντεχεις μουνακι να μαθεις στα αληθεια ποιος ειναι ο ουρφ; Αντεχεις ρε φλωρε ε; Και αν δεν εισαι γυφτος τελικα τι εισαι εισαι, ε ταμτακο;

Προηγούμενο Θύμα Του Ανώνυμου said...

Προς To Χαμόγελο Του Μετώπου:

Σας παρακαλώ, βοηθήστε με. Υπήρξα θύμα κακοποίησης μετώπου από τον Ανώνυμο. Ως τώρα δεν είχα το κουράγιο να μιλήσω για την εμπειρία μου.

Ο κύριος αυτός είναι tattoo artist, στον οποίο η ζωή στάθηκε πολύ σκληρή (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες). Έγινε serial forehead slasher μετά από αποτυχημένη προσπάθεια σχεδίασης tattoo στο μέτωπό μου.

Ας ενώσουμε όλοι τις φωνές μας για έναν κόσμο με καθαρά μέτωπα.

Παραλίγο Θύμα του Ανώνυμου said...

Επιβεβαιώνω τα λόγια του προηγούμενου θύματος του ανώνυμου.

Εγώ του είχα ζητήσει να μου ζωγραφίσει την αγαπημένη μου μπύρα στο μέτωπο. Ευτυχώς κατόρθωσα να τον αποκρούσω, και να φύγω γρήγορα.

Δυστυχώς, από ότι βλέπω, δεν είχε και ο φίλος την ίδια τύχη.

Είναι καιρός να σταματήσει η ανεξέλεγκτη κούρσα μετωποκακοποίησης αυτού του κυρίου.

(Αγκού)

Anonymous said...

Αντε ρε τρομπα βγες παραδεξου οτι εγινε και ειμαι ετοιμος να σε βγαλω στη φορα να σε κανω ρομπα ξεκουμπωτη. Που ειναι και ο αλλος ο Αποπισωπαρεμενιωνας χαθηκε και αυτη η πουστα, μαζι χαθηκατε σαπουνακια συμπτωση; Οχι βεβαια γαμω τον αντιθεο σας αδερφες, εχεις γινει βουκινο ρε μεχρικαι τραγουδι σε βγαλανε, ο κοσμος το χει βουκινο και εσυ κρυφο καμαρι. Παρε το σαρα περκε τι αμο μεταφρασμενο και βαλτο στον κωλο σου και αυριο ετσι και ακουσω κιχ θα εχουμε αποκαλυψεις που θα σοκαρουν για το ποιος ακριβως εισαι τελικα.



Ηταν μια πουστρα
αντεξουσιαστονι
στα βιντεακια
στον αδωνη τα χωνει
μα ο καριολης
το εχει παραχεσει
καιρος πια ηταν
να φυγει απ τη μεση

τα παληκαρια
οι ελληνες τσολιαδες
αλλο δεν θελουν
να ακουνε τις κρυαδες
και τον εβρηκαν
που ητανε κρυμενος
και τωρα ειναι
καλα χαρακωμενος


η σβαστιγγα χαρακια
κοσμει το μετωπο του
η σβαστιγγα η γλυκια
λαμπει στο κουτελο του
η σβαστιγγα η χρυση
το σημα το τιμημενο
καρδια και ψυχη μας, νιωσ' το δεος μπινε
(δις)

φορουσε μασκα
μια απ τα καρναβαλια
μασκα του μπαρνι
γιατι ειχε μαπα χαλια
μα του την βγαλαν
να τον ξυλοκοπησουν
το μετωπο του
για να ρυμοτομησουν

με το λεπιδι
και με γερο λοσταρι
ο μπολσεβικος
απαντηση θα παρει
το μετωπο του
ο χρυσαυγιτης σκιζει
αδικα ο φλωρος
τα παρακαλια αρχιζει

(ρεφραιν)





Μετα την μπουζουκλερι μια ακομα προειδοποιηση. ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ετσι και με πας κοντρα βγαινω στα ισια και λεω ποιος εισαι και μετα δεν θα μπορει να σε προστατεψει κανεις.

Γνήσιος ΕΛληνας said...

Εγω ειμαι πρώτος Ελληνας
σεβομαι και τα θεία,
Κι έρχομαι απο τα κάτουρα
του Αλεξάνδρου ευθειά.
Η μάνα μου περήφανή
και ελληνίδα ανδρεία
ασκούσε σα λειτούργημα
φτηνη πολυανδρία.
Σε μένα σα γκαστρώθηκε
με την καρδια μητέρας
δεν έκανε την έκτρωση
κι ας έτρεμε για τέρας.
Γιατί μεσα στη μήτρα της
βολτάραν με χαρά
ναισερια, γονόκοκκος,
και σπειροχαίτη ωχρά.
Κι έτσι εγώ γεννήθηκα
γνήσιο τέκνο ελλάδας
με άγριου ταύρου την ορμή
και βλέμμαν αγελάδος.
Τα γράμματά μας τα καλά
τα ρούφηξα με χάρι,
του θεολόγου ημουν χαρά
και του παπά καμάρι.
Δεν έμαθα τα φυσικά
γιατί είναι του διαβόλου
και τα αρχαία διδάσκανε
κουμουνιστές του κώλου.
Γιατί δεν ήτανε σοφοί
όπως η Τζιροπούλου
να λένε για το θεϊκό
του ελληνικού μας όλου.
Και όταν πήγα στο στρατό
σαν γιός του πολυδεύκου
με ξεκωλιάζαν στη σκιά
αχ!-του Μεγάλου Πεύκου.
Τώρα με άλλους ελληνες
αναρχικούς γαμάμε!
Με τις κωλοτρυπίδες μας
τ'αρχίδια τους τα σπαμε.

Παρμενίων said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ρε βλαμμένο ζώο ανώνυμε, μας δουλεύεις; Με τις βλακείες που κάνεις και η κουτσή μαρία έχει πάρει χαμπάρι ότι είσαι κολλητάρι του δινόσαυρου. Χαρακώματα και τραγουδάκια, βλάκα, θες να σου μιλήσω κιόλας, και αναρωτιέσαι που χάθηκα, αμοιβάδα.

Έχω και σοβαρές δουλειές, αναρχάκι της πλάκας ανώνυμε, δεν έχω κάθε μέρα χρόνο να ασχολούμαι με τις τσαχπινιές σου. Παίξε με τις κουκλίτσες σου και στρίβε σιγά σιγά, μας ζάλισες τ'αρχίδια.

Αν εσύ είσαι Έλληνας, εγώ θα γίνω Νιγηριανός.

Anonymous said...

Μα που να φας τη γλωσσα σου κακιασμενη πουστα. Μιλα μωρη καριολα μιλα, τιποτα αλλο; Τι αλλο εχεις να πεις; Τι αμοιβαδα τι ζωο τι κομπλεξακια και τι τρυπακια,σα πουσταρα μιλας το ξες ρε; Πουστης εισαι τελικα; βγες και πεστο ρε αδερφουκλα. Παρμενιωνας και μαλακιες μωρη παλιοπουστα, αει στο διαολο απο δω

Αυτο το τραγουδι προοριζεται για κορυφη στα τσαρτ ολης της ευρασιας, αλλα εσυ φαινεται προτιμας το "ελα παρε με απο πισω", οταν σου ανοιξω το κεφαλι στα δυο και αυτο να μου τραγουδας.

Λοιπον σε ρωτησα κατι ρε μαλακιδι, θες ρε να μαθεις ποιος ειναι αυτος που αποκαλεις δεινοσαυρος; Ε χεστη, αντεχεις να μαθεις; Στο λεω απο τωρα θα μεινεις οταν μαθεις την αληθεια. θα ανοιξουνε οι ασκοι του αιολου μολις το πω, προσεχε γυφτακο. Αντε απαντα γρηγορα κλανιαρη που μου χεις και δουλειες ξεβρακωτε

Ασκοί του Αιόλου said...

Ναι γειά σας, μόλις μάθαμε ότι κάποιος ανώνυμος θέλει να ανακοινώσει κάτι, το οποίο ισχυρίζεται πως θα οδηγήσει στο άνοιγμά μας.

Επειδή είναι μεγάλη ανάγκη (επικοινώνησε μαζί μας συγγενικό του πρόσωπο), πείτε του να κάνει γρήγορα γιατί θα κρυώσει το γάλα του.

Αβραάμ Καμχής said...

Εγώ είμαι ο Ούρφουρσλάαγκ.

Άιντε, δρόμο τώρα φιρφιρίκο, "θα πω, θα ξε-πω", "θα αποκαλύψω, θα ξε-αποκαλύψω", μπίρι μπίρι μπίρι μπίρι, τσουρέκια μας τα 'κανες.

Anonymous said...

Ρε για δειτε βγηκε ο κωλοτρυπιδουλης και μιλαει, που σαι ρε καρναβαλι, που σαι ρε τρελλε χαθηκες, η χαρακια πως παει;

Ο ετερος φλουφλης βλεπω δεν ηρθε γιατι πηγε να αρμεξει χυσιες ε; Καλυτερα, γιατι δεν μπορω να τον ακουω αυτον και το απιθανο γκευ λεξιλογιο του ΟΜΩΣ δεν γινεται να προβω σε αποκαλυψεις αμα δεν ερθει και αυτος να ειναι μαζεμενοι ολοι οι βλακες μαζι.

Δεν νομιζω ομως να ειναι τροπος αυτος, οχι σε εμενα τα αντε γιατι θα σε γαμησω στο ξυλο, δεν σε παει. Γιατι μου το λες εμενα αν σου γινανε τσουρεκια ρε μαλακισμενο σκατο, απο που και ως που με νοιαζει εμενα η γνωμη σου. Δηλαδη αντιληψη εχεις γυρω σου τι γινεται, επικοινωνεις, εχεις παραισθησεις; Μην κοιτας τον αλλονα που του κανω πλακα γιατι χανει, εσενα θα σε σπασω κανονικα. Σκεφτομαι να λες "αντε δρομο φιρφιρικο" με αυτην την πουστικη φωνουλα σου και κλαιω απο τα γελια, ελεος μωρη καραπουστα.

Λοιπον ενα μαζεψε την τσιμπουκλου των Παρμενιωνα. Μαζεψε αυτον τον μαιντανο αρκετα γελασαμε μαζι του.

Δυο να μιλας καλα και ευγενικα πουστη, και τρια οχι μονο θα ανοιξουν οι ασκοι του αιολου, θα ανοιξει και το κουτι της Πανδωρας. Μεχρι και ο κωλος του Παρμενιωνα θα ανοιξει μολις πω ποιος ακριβως εισαι. Θα δεις εσυ καλα, αυριο ρε πουστακι. Θα πω ποιος εισαι και ολοι οσοι ερχονται στο μπλογκ θα μεινουνε με το στομα ανοιχτο.

Δινω και ενα χιντ απο τωρα και οποιος καταλαβε καταλαβε : Π.Ο

Αntidrasex said...

Πσστ..
Βρες το κοντινότερο και πήγαινε:

http://www.medinfo.gr/?cat_id=453

Κουτί της Πανδώρας said...

Ναι γειά σας, μόλις ενημερώθηκα ότι επίκειται μια ανακοίνωση, από κάποιον ανώνυμο φιρφιρίκο, που θα με κάνει να ανοίξω.

Καθώς ερχόμουν, όμως, συγγενικό του πρόσωπο με παρακάλεσε να του υπενθυμίσω ότι σήμερα δεν ήπιε την πορτοκαλάδα του και ότι, όπως του έχει πει, η βιταμίνη χαλάει μετά από 10 λεπτά.

Κώλος του Παρμενίωνα said...

Ωπ τί έγινε ρε παιδιά; Κι εσάς σας είπαν ότι θα ανοίξετε μετά από μια ανακοίνωση κάποιου "ανώνυμου φιρφιρίκου"; Τί είναι αυτό πάλι, προκήρυξη; Τι διάολο;

Δε λέω, σαν ελληνικός-εθνικιστικός κώλος, αμάν κάνω να ανοίξω. Γι' αυτό άλλωστε και ο ιδιοκτήτης μου έγινε εθνικιστής, χρυσαυγίτης και απειλώ κόσμο, σαν τον ανώνυμο φιρφιρίκο: Λόγω της καταπιεσμένης ομοφυλοφιλίας του.

Φιρφιρίκο, καταλαβαίνεις φαντάζομαι, έτσι; Θα δώσω κι εγώ ένα hint:

Ε.Ο.Σ.

Anonymous said...

Αντε ρε βλακα Παρμενιωνα, εσενα περιμενουμε, πες καμια παχια ρε παλαβε. Σε λιγο θα ανοιξουμε φαν κλαμπ να σε ακουμε να τα λες. Πως το πες το αλλο, θα βρεις το δεινοσαυρο με το αυτοκινητο και ρεμοουτ βιουινγκ; Ιτια ιτια λουλουδιαμσενη ε; Στον ψυχιατρο τα ειπες αυτα; Κουνα τα αυτια σου και πετα ρε φιογκο, σε λιγο θα μας πεις οτι κατεβηκες και απο τον Σειριο.

Οχι ο δεινοσαυρος ητανε ο θειος σου ο Νωντας χλεχλε που τον ψαχνεις με το ντατσουν σκατογυφτε. Με αυτα που λες κανει μπαμ οτι εισαι τσιρακι του βρωμοουρφ λεει το αλαφροκανταρο, οτι κατεβασει η γκλαβα σου το λες, κουφιοκεφαλακο. Σε λιγο θα μαθεις ποιος ηταν κανε υπομονη. Λιγο μετρο με την γλωσιτσα μονο βαλε, να σκεφτεσαι λιγακι πριν μιλησεις, γιατι λες πολλα και δεν στεκουν.


Επισης η μονη φορα που ακουσα αλλον να λεει ετσι λεξεις οπως κομπλεξακια και "αμοιβαδα" ηταν ενας πουστης με ξυρισμενο ποδι σε ενα κωλομπαρο. Εσυ εισαι τελικα ρε κακασχημη παλιοπουστρα; Κοιταξε, μαζεψε τα, τα αστειακια, τα κομπλεξακια, και τα αλλα τα πουστικα τερτιπια σου και φυγε απο δω κοτα. Τι τσιρακια και κολοκυθια στο πατερο θα σου φερω εγω οποιον θες να σε κοπανησουν να σε κανουν τουλουμι στο αψε σβησε. Μεγαλυτερο βλακα και μεγαλυτερο πουστη δεν εχω δει απο σενα, τραβελι. Κρυψου λουγκρα και βουβαινε. Τωρα θα μαθεις ποιος ειναι ο ουρφ, και τι να μαθεις που χεις την πουτσα του μεσα και την κλωσας βλακα.

Παντως τωρα μετα απο αυτο θα αρχισεις να κανεις παλι κατι κορδελακια και θα πεις κατι εντελως ηλιθιο που και ο τελευταιος βλακας δεν θα ελεγε, και θα το πεις και στα πουστικα, ελα βλακα Παρμενιωνα ηρθε η ωρα σου, πες την βλακεια, ελα δωσε ρεσιταλ.

Τελος παντων με τον σκατοπουστα, βαρεθηκαμε και να τον βριζουμε πλεον, αμα ηξερα ποιος ηταν θα τον δερναμε κατευθειαν, ασε που μαλλον ειναι ο ουρφ και μας κανει ναζακια και πουτανιες τωρα κουναει τον κωλο της η λουλου, λοιπον θα πω τωρα ποιος ειναι ο ουρφ να τελειωνουμε γιατι αρκετα. Ακουτε ολοι; Ηρθε η ωρα των αποκαλυψεων.

Ποιος ειναι ο Ουρφ; Ειναι ο, Παντελης Παπαζογλου, ονομα πατρος Χαραλαμπος το γενος Βασιλοπουλου
Διευθυνση κατοκιας Αλαμανας 18 Γαλατσι 5ος οροφος Τ.Κ. 11245 Τηλεφωνο οικιας 2102998297
κινητο 6997463473 αλλο τηλεφωνο 2108437357 email ourfos@yahoo.gr fax 2108873465 Α.Τ. Κ213459.

Αυτος ειναι... Ας βγουν τα κονσερβοκουτια.

Παπάζογλου said...

Πότε Βούδας, πότε Κούδας
Πότε Ούρφουρ και αρκούδας

τατατατα τα τιριριριταααααααα...

τα τα τα τατατατα τααααΑΑΑΑΑ...

Χαμόγελο Του Φασίστα said...

Κάθε χρόνο χιλιάδες αθώοι φασίστες πέφτουνε θύματα επιθετικής προπαγάνδας από αναρχοκομμουνιστικές ομάδες που διαδίδουνε πως είναι ανεγκέφαλοι, βλάκες και κατακάθια της κοινωνίας με διαταραγμένη προσωπικότητα. Άτομα χαμηλής υποστάθμης που θα πρέπει είτε να θεραπευτούν, είτε να εξοβελιστούνε από την κοινωνία. Πολλοί μάλιστα, τονίζουν και περιγελούν τους φασίστες για την αδυναμία τους να κατανοούν και να χρησιμοποιούν τόνους στην γραφή τους.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Ήρθε η ώρα και οι φασίστες να βρούνε την αποδοχή και την αγάπη που του αξίζει (στο κάτω κάτω, είναι άνθρωποι και αυτοί)

Το Χαμόγελο Του Φασίστα, είναι ένας σύλλογος με πολλαπλές εγκαταστάσεις σε όλη την χώρα όπου οι φασίστες βρίσκουν την θαλπωρή και την αγάπη που χρειάζονται. Στηρίξτε τον αγώνα μας και βοηθήστε και εσείς στην λύση!

Χαμόγελο του Αριστερού said...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΟΚΟΙΝΩΣΙΣ:

ΧΑΘΗΚΕ

Το κεφάλι του Άρη Βελουχιώτη. Ήταν 4 τα ξημερώματα όταν το κεφάλι του αγαπημένου μας Άρη έκανε φτερά. Φορούσε μπλε τζιν πορτοκαλί γραβάτα και μπέρμπερι καπελάκι. Παρακαλούνται όλοι οι γνήσιοι αριστεροί να κοιτάξουν μες στον κώλο τους για να το βρουν. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ να παραδοθεί τάχιστα προς σαπωνοποίηση.

Τα εύρετρα θα είναι επιταγές απ τον Τζωρτζ Σόρος, και 5 πρσκλήσεις για ρέγκε πάρτυ σε αντεξουσιαστικό σκουότ στα Κάτω Πετράλωνα. -ΑΝΤΙFA Φωκίδας

Anonymous said...

Καλά ρε Ουρφουρσλαακ!!!!! αλλιως ΑΝΩΝΥΜΕ (εσυ που αυτοαποκαλησε Σαπουνουρφ) που μας τα επρηξες με το βρισιδι σου, τί προσπαθεις να κανεις! να δημιουργησεις εντυπωσεις!!!!!!!!!!!
καλά είσαι ηλίθιος!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Σκατα να φας παλαβοπαρμενιωνα, ακομα τον ψαχνεις με το αυτοκινητο ε; Σε ποια περιοχη ψανεις αυτον τον καιρο; Στο δαφνι εψαξες ρε μαλακα; αχαχαχα φλωρε

Πηγα σε κατι βαφτισια στην ηπειρο τωρα αλλα μολις γυρισω φλωρακο θα σε γαμησω στις σφαλιαρες θα σε κανω κιμα μαλακα κρυψ την ορεξη σου βλακα αδερφη παρμενιωνα

kolos tou parmeniona said...

pera ap thn na xerete pantos ego anoixa.

Το Αληθινό Χαμόγελο said...

Κάθε χρόνο χιλιάδες χαμόγελα πέφτουν θύματα στυγνής εκμετάλλευσης από επιτήδειους. Χαμόγελα όπως του Φασίστα, του Μετώπου, αλλά και άλλα, επιδιώκουν να κερδίσουν την συμπάθια του κόσμου, αλλά και τα χρήματά τους.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Όχι άλλα ψεύτικα χαμόγελα!! Στηρίξτε τον αγώνα του Αληθινού Χαμόγελου για έναν κόσμο με περισσότερα χαμόγελα! Σας ευχαριστώ.

ΚΑΜΧΗΣ said...

ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΚΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΥΡΥ ΠΑΛΑΙΚΟ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΩΜΕΝΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

-=IMAGINOS=- said...

Α καλά! Μερικοί και στον ύπνο τους ακόμα βλέπουν τον Imagino! Εφιάλτης στο δρόμο με τις σέχτες τους έχω γίνει χαχαχαχα

Παρεάκι του Ιμάτζινου, του "Χ", του Gonzo, του fasistostalina και του Final Boss said...

Ζήτω ο Ιμάτζινος και όλοι οι γνήσιοι αρρενωποί πατριώτες Άριοι!

Antifa-forever said...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

τρομερο, απιστευτο, καταπληκτικο, θεικο....

για μας που ζουμε στο εξωτερικο και τα βλεπουμε ολα μεσω internet ειναι τρομερο. Να μια καλη ευκαιρια να ανοιξει το μυαλο, πετας στον καδο την τηλοεραση. Ο Ουρφους τα λεει τελεια....

Αντε στον ταφο σας φασιστες, αντε τα ραδικια αναποδα

tsoloxidis said...

εδω η μπαλια


εδω η μπαλια!


π τσολοχιδης


ναι!ΝΑΙΑΙ Ο ΤΣΟΛΟΧΙΔΗΣ!!

antisoufra-forever said...

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!

τρομερη, απιστευτη, καταπληκτικη, θεικιαα....

για μας που ζουμε στο εξωτερικο και τα πινουμε ολα μεσω internet ειναι τρομερο. Να μια καλη ευκαιρια να ανοιξει το πρωκτο, πετας στον καδο την τηλοπορδαση. Ο Σουφρους τα ρουφαει τελεια....

Αντε στον ταφο σας αντιφρατσιτσες, αντε τα lsd αναποδα..

e-klokloker said...

αχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχ α,ααα!απιστευτηηηη!!!

Μπράβο, πάντα τέτοια κουμπαρα!

alilepidrasi+keftes said...

antidraantidrasi+sexsi+sex


Χεχεχε...χε

χε
χε
χεστηκα!
Έτσουξε, ε αντιφατσιτσάκια?

O Gamias tou Tsoloxidi said...

To mono pragma pou etsoukse TSOLOXIDAKO einai i trypara tis germanotsoliadaras tis manoula sou pou se vyzaine me tin kleitorida tis.

Skata sti mitera sou, skata ston patera sou, pigada ston pappou sou.

Eyxaristw!

ANTIFOPAIDO said...

XAXA TELEIO. HTANE MONO 15 XRONON.

PAKISTANOS said...

NAI GEIA SAS EIMAI PAKISTANOS EGO AGAPO THN ELLADA EFXARISTO GIA THN FILOXENEIA PROS OLOUS TOUS ANARXIKOUS EFARISTO POLY GIA THN SIMPARASTASI!!!!!!!!!! ANTIFA 4EVER LOL.

15 XRNON said...

ΚΟΥΓΙΑ ΠΕΘΑΝΕΣ.

ANTIFA FOR EVER FEEL LIKE BEING WATCHED BY THE SYSTEM. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.THE SYSTEM WANTS YOU DOWN. FΙGHT THE SYSTEM. ENTER THE MATRIX. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ Μ. GEORGIADH

ΔΙΟΝΎΣΙΟΣ said...

15 XRONWN

Anonymous said...

tzoyzei soultan aman aman


n3ron