Saturday, January 24, 2009

Περί ιντιμίντια και άλλων δαιμονίων

.





να κλείσει το group "ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ INDYMEDIA"



.

21 comments:

PanosS said...

1. TO indy den prokite na klisei, kai na ksana klisei 8a anebei allou

2. Einai poli kalitero na exeis tripoda i sta8eri tin camera...sto proigoumeno video zalistika

3. Kalo einai sta ekastote link pou anaferesai sta video sou na exeis kai mia parapompi kato apo to video etsi oste na einai eukolo na mpei kapoios, kati san show notes i apla san ena sxolio kato apo to videaki sou

Filika
PanosS

-=IMAGINOS=- said...

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/01/indymedia.html

stella said...

καλε να κλεισει δεν το συζητω!
να πανε σπιτι τους και να λινκαρουν οτι σερβερ θελουν.
αντε και πολυ τους ανεχτηκαμε τους αναρχο-φασιστες που με το ετσι θελουν κανουν καταληψη κρατικου ιδρυματος.

Ασχετο!
τι κανεις καυλο-ουρφλαγκακι μου?

που γκαυλαντιζεσε?

ετοιμασε καμια εκπομπη με κανα καλο γκομενακι και παρατα τα αναρχο-αντιγκαυλοτικα.

Ζητω η ΕΠΝ και ο παπαδοπουλος!
το προτημω απο την χουντα των ταχα δημοκρατων και των ταχα αναρχικων.

ένα παιδί said...

Πολύ καλό το βίντεο , είπες τα πράγματα με το όνομα τους.
Μιλάς όμορφα.
Παραθέτω το λινκ με την επερώτηση στη βουλή για το athens.indymedia:
(για γέλια και κλάματα μαζί):
Επερώτηση στη βουλή για το athens.indymedia

Urfurslaag said...

Πάνο έβαλα τα λινκ, θενκς για την επισήμανση.

Ιμάτζινε το είδα, είναι η γνωστή αισχρή λάσπη και προπαγανδα του κακομούτσουνου.

Στέλλα μου, αφού Ανάρχα είμαι γιατί να το κρύψομεν άλλωστε? Ο Βαλλιανάτος για καλό γκομενάκι τι σου λέει? που είναι και καλό γκομενάκι και ακτιβιστης ταυτόχρονα?

Ενα παιδί: ούτε για γέλια, ούτε για κλάματα: για φτύσιμο.

-=IMAGINOS=- said...

Urf από που και ως που είναι η γνωστή αισχρή λάσπη και προπαγάνδα του "κακομούτσουνου"? Αφού όπως διάβασες η ίδια η κυβέρνηση και η πρυτανεία του Πολυτεχνείου παραδέχτηκαν ότι το Indymedia λειτουργεί παράνομα και κάνει χρήση του δικτύου του Πολυτεχνείου χωρίς καμία σχετική άδεια από τις πρυτανικές αρχές. Επίσης αυτά που καταλογίζει ο Βελόπουλος στο indymedia θα είδες ότι δεν τα αρνείται ούτε η κυβέρνηση ούτε οι πρυτανικές αρχές οι οποίες μάλιστα πλέον έχουν αναλάβει δράση για να κλείσει το indymedia. Επίσης κανένα άλλο κόμμα ούτε καν το ΣΥΡΙΖΑ το οποίο ήταν παρόν στη Βουλή δεν έφερε κάποια αντίρρηση για το κλείσιμο του Indymedia με την έννοια του ότι δεν είπε σχετικά το παραμικρό επί του θέματος. Από που και ως που λοιπόν ο Βελόπουλος πετάει λάσπες και κάνει αισχρή προπαγάνδα?

Θα σου πω και τη θέση μου. Το indymedia που είναι απόλυτα αντιπαθές γιατί είναι ο ορισμός του φασισμού και της λογοκρισίας.

Κανείς δεν μπορεί να γράψει ελεύθερα την άποψη του ούτε να αναρτήσει κείμενα τα οποία ιδεολογικά απομακρύνονται από τον αναρχισμό. Μέχρι και το ΚΚΕ αποκλείεται. Είναι αναρίθμητες οι φορές που έχω γράψει εκεί μέσα και δεν περνούν ούτε 5 secs και σβήνουν το ποστ το οποίο πάντοτε ήταν ευπρεπώς γραμμένο. Αυτή είναι η "ανεξάρτητη" πληροφόρηση? Αυτό είναι ο κοινός ορισμός του φασισμού και τίποτα λιγότερο.

Επίσης θα σου πω ότι μάλλον δεν παρακολουθείς το indymedia πάνω από ένα χρόνο. Εγώ το παρακολουθώ από το 2004 και είναι αναρίθμητες οι φορές στις οποίες έχουν αναρτηθεί εκεί κείμενα που προτρέπουν σε έκνομες και εγκληματικές ενέργειες κατά της ζωής. πχ στις περιπτώσεις του αστυνομικού του ΑΤ Ομονοίας στο οποίο έδιναν εκτός από τα στοιχεία του και τα στοιχεία του πατέρα του και τηλέφωνα στο πατρικό του στην Άρτα και καλούσαν να τους κάψουν ζωντανούς. Επίσης πόσες φορές δεν έχουν αναρτήσει φωτογραφίες με ονόματα και φωτογραφίες αστυνομικών κυρίως των ΜΑΤ οι οποίοι απλώς εκτελούν εντολές των ανωτέρων τους και τους απειλούν ευθέως και αυτούς και τις οικογένειες τους ότι θα τους καθαρίσουν? Για να μην πω τι έγραφαν τα Χριστούγεννα του 2007 όταν έκαψαν το βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη και τον απειλούσαν ευθέως ότι θα τον κάψουν και αυτόν ζωντανό. Και όλα αυτά η ΣΟ τα άφηνε στον αέρα συνεπώς τα αποδέχονταν. Μη βλέπεις που τον τελευταίο καιρό και επειδή το ΛΑΟΣ ξεκίνησε εκστρατεία για να απομονωθούν αυτοί οι αναρχοφασίστες τραμπούκοι που εκμεταλλεύονται το άσυλο και λειτουργούν παρανόμως και χωρίς καμία άδεια από τις πρυτανικές αρχές, βλέποντας ότι σήμερα στριμώχνονται λοιπόν δεν αφήνουν πλέον τέτοιου είδους εμπρηστικά και απειλητικά κείμενα στον αέρα.

Επίσης στο βίντεο λες ότι βάζουν και από την τσέπη τους 10 με 20 ευρώ για να πληρώσουν ΔΕΗ και ΟΤΕ. Πλάκα κάνεις τώρα? Αφού λειτουργούν μέσα από το Πολυτεχνείο το οποίο και πληρώνει (δηλαδή οι έλληνες φορολογούμενοι) τους Οτέδες και τις Δεήδες..

Αλήθεια την ανακοίνωση του indymedia Θεσσαλονίκης την έχεις διαβάσει?

http://thessaloniki.indymedia.org/

Αυτοί τουλάχιστον φορούσαν παντελόνια και την έκαναν όταν έμαθαν ποιοι κρύβονται πίσω από το παγκοσμίως παράνομο δίκτυο του indymedia.

Διάβασε και αυτό:

thessaloniki.indymedia.org/index.php?page=7

Επίσης στην Αγγλία τους μαζεύουν...
www.indymedia.org.uk/en/2009/01/419838.html

Αν θέλεις η θέση μου για το indymedia είναι απόλυτα αρνητική. Πρόκειται για κοινούς φασίστες και εχθρούς της δημοκρατίας και για ηλεκτρονική γιάφκα εξτρεμιστών και τρομοκρατών και φυσικά το τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο του indymedia είναι αστείο να μη παραδέχεσαι ότι χρηματοδοτείται από πάμπολλους σκοτεινούς και γνωστούς κύκλους που υπηρετούν την παγκοσμιοποίηση ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. Αλήμονο αν αυτό το δίκτυο συντηρούνταν με 10 και 20 ευρώ που λες ότι καταβάλουν 20 μέλη της ΣΟ.

Και φυσικά το indymedia μπορεί να λειτουργεί, δεν έχω αντίρρηση άσχετα εάν είμαι κατάφορα αντίθετος μαζί τους αλλά δεν μπορεί να λειτουργεί μέσα από κρατικό εκπαιδευτικό ίδρυμα και κάτω από την ασφάλεια του ασύλου και προπαντός ανώνυμα και σαν φαντάσματα.. Αν είναι μάγκες να βγάλουν τις κουκούλες, να μας πουν τα ονόματα τους γιατί το indymedia δεν είναι απλά ένα blog αλλά ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο και προπαντός να λειτουργούν μακριά από πανεπιστημιακά άσυλα και άλλα τερτίπια που τους δίνουν τη δυνατότητα να γλυτώνουν από την τσιμπίδα του νόμου όταν αυτοί παρανομούν. Αλλά τέτοιες κότες είναι όλοι αυτοί. Φαντάσματα σε δημοκρατίες δεν μπορούν να υπάρχουν. Τα δικηγορικά τοσυτσέκια πρόσφατα έκαναν μηνύσεις κατά των αστυνομικών. Δικαίωμα τους και φυσικά η κλήση θα κοινοποιηθεί στην αστυνομία. Εγώ πχ που θέλω να μηνύσω το indymedia για τον οποιοδήποτε λόγο, που και σε ποιους θα απευθυνθώ και ποια ονόματα υπεύθυνων υπάρχουν ώστε να αναλάβουν την ευθύνη μέσα στο indymedia?

Εάν λοιπόν το indymedia θέλει να λειτουργεί, να βγάλει τις κουκούλες, να αποκτήσει ταυτότητα και υπευθυνότητα και φυσικά να μη χρησιμοποιεί δίκτυα κρατικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων χωρίς την άδεια τους και καλυπτόμενοι σαν κοτοπουλάκια πίσω από πανεπιστημιακά άσυλα.

Στη δημοκρατία δεν μπορεί να υπάρχουν φαντάσματα και κουκουλοφόροι. Μόνο οι δοσίλογοι των Ναζί Γερμανών ήταν κουκουλοφόροι και οι αντίστοιχοι τους αναρχοναζί σήμερα στον αντιεξουσιαστικό ακροαριστερό εξτρεμιστικό και τρομοκρατικό χώρο.

Μέχρι οι αναρχικοί να αποκτήσουν την εξουσία του να κάνουν ότι θέλουν και να μη δίνουν λογαριασμό, και οι αντιεξουσιαστές αναρχοναζίδες υπόκεινται στους νόμους της πολιτείας η οποία με δημοκρατικό τρόπο και μέσω εκλογών κερδίζουν την εξουσία. Εάν οι ακροαριστεροί αυτοί αναρχοναζίδες θέλουν να καταλάβουν την εξουσία μέσω της βίας πρόβλημα τους αλλά στο μπαλαούρο θα πάνε. Υπάρχει και Σύνταγμα και Νόμοι και Πολιτεία είτε τους αρέσει είτε όχι.
Φαντάσματα δε θέλουμε. Ακόμα και η Χρυσή Αυγή έχει υπευθύνους με ονοματεπώνυμο και αναγνώριση από την πολιτεία ως πολιτικό κόμμα και δε φορούν κουκούλες. Τι φοβούνται λοιπόν οι κύριοι του indymedia και δεν βγάζουν τις κουκούλες και δεν αποκτούν και ταυτότητα με ονοματεπώνυμο για να αναλάβουν και την ευθύνη των όσων γράφουν και υποστηρίζουν αλλά κρύβονται σαν τις κότες πίσω από τις κουκούλες και τα άσυλα? Αλλά αφού είναι οι σύγχρονοι εφαρμοστές του φαισμού και ναζισμού, τι περιμένεις...

Urfurslaag said...

Λυπάμαι αλλά το Ιντιμίντια δεν κλείνει που να χτυπιέται η βουλή ολόκληρη μέχρι το ταβάνι.

...και φυσικά εσύ συνεχίζεις να αναπαράγεις την λάσπη του ΛΑΟΣ. Δική σου φωνή και σκέψη δεν έχεις?

Urfurslaag said...

αναλυτικότερα σε επόμενο βιντεάκι...

Anonymous said...

Paidia prepei na stamatisei auti i koubenta peri kleisimatos tou indymedia.To indymedia gia osous skopimws paraleipoun na anaferoun einai enas diadiktyakos topos enimerwsis apo tous polites gia tous polites.

@oso gia autous pou exoun lussaksei enantiwn diaforwn istoselidwn (na upenthumisw tis palioteres prospatheies forum na riksei "anthellinika" blog)den xreiazetai na asxoloumaste perissotero me anthrwpous pou thewroun tin antitheti apopsi ws epikundinh kai prospathoun na ti fimwsoun(palia mou texni koskino).

Anonymous said...

Ψίτ, μπόμπο Ιμάτζινε, δε σου είπα να μην παίζεις με το PC μου και να μη διαβάζεις τα χεσόχαρτα του καναρινιού;
Πίσω στο πάρκο σου, να πιείς το καρνέισον σου και να παίξεις με τα σφηνοτουβλάκια σου!

-=IMAGINOS=- said...

Εσύ Urf ποιων τη σκέψη αναπαράγεις? Φταίω εγώ που το ΛΑΟΣ έχει την ίδια σκέψη με τη δική μου? Έχεις κολλήσει στο ότι αναπαράγω τα όσα λέει το ΛΑΟΣ. Ε λοιπόν σε πληροφορώ ότι το ΛΑΟΣ αναπαράγει τα όσα λέω εγώ γιαυτό και στηρίζω το κόμμα αυτό. Αν έλεγε άλλα, απλά δεν θα το στήριζα. So simple.

Και το indymedia θα κλείσει τουλάχιστον μέσα στο Πολυτεχνείο. Το αν θα λειτουργεί απ' έξω δε με αφορά. Από μέσα όμως θα κλείσει και έτσι πρέπει να γίνει. Και έτσι πρέπει να γίνει γιατί δεν μπορεί να λειτουργούν γιάφκες ακροαριστερών τραμπούκων και ανώνυμων φαντασμάτων μέσα σε κρατικά εκπαιδευτικά ιδρύματα χωρίς την άδεια των ιδρυμάτων αυτών και σαν κότες να κρύβονται πίσω από άσυλα και κουκούλες. Σε κανένα άλλο κράτος το indymedia δεν λειτουργεί μέσα σε πανεπιστήμια. Γιαυτό και τους μαζεύουν κάθε τόσο.

Αλλά ρε συ Urf δεν μου απάντησες στα όσα έγραψα για το indymedia Θεσσαλονίκης και Αργεντινής. Γιατί? Και αυτό λάσπη του ΛΑΟΣ είναι? Ούτε απάντησες αν είναι δυνατόν ένα τέτοιο παγκόσμιο και τεράστιο δίκτυο να συντηρείται με τα 10 και 20 ευρώ που λες ότι τα μέλη της ΣΟ πληρώνουν από την τσέπη τους! Έλεος και αν είναι δυνατόν δηλαδή. Διάβασε την ανακοίνωση του Ιndymedia Θεσσαλονίκης και Αργεντινής λέμε και άσε τις «λάσπες» του ΛΑΟΣ επειδή δε σε «συμφέρει» να απαντήσεις. Πάντα φιλικά και στα πλαίσια της ειλικρινούς φιλίας μας τα λέω αυτά πάντως για να μη παρεξηγηθείς.

Όσο για τον Κ.ΕΠ.Ε.Π. (Κλασομπανιέρα ΕΠαναστάτης Εκάλης κ' Περιχώρων) θα του πω ότι το indymedia θα κλείσει, είτε το θέλει, είτε όχι, είτε πιω εγώ καρνέισον, είτε όχι και να πάει να κουρευτεί και να ξυριστεί, α ναι, και να πλυθεί κάποτε. Μέχρι τώρα τα είχατε μάθει αλλιώς γιατί δεν υπήρχε το ΛΑΟΣ στη Βουλή, τώρα υπάρχει και δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Το Indymedia πνέει τα λοίσθια και καιρός ήτανε με τους ρουφιάνους και χαφιεδοτραμπούκους αυτούς που πολύ αέρα τους είχαν δώσει κάποιοι. Και είναι τόσο κότες εκεί στη ΣΟ που βλέποντας ότι το τέλος έρχεται, το παίζουν παρθένες τους τελευταίους 2 μήνες μήπως και σωθούν…. Μία μικρή αφορμή χρειάζεται και θα δείτε πότε το indymedia πάει για βρούβες.

Οι δε επερωτήσεις περί του Indymedia θα συνεχιστούν από το ΛΑΟΣ μέσα στη Βουλή μέχρι να πάρουν τον μπούλον οι τραμπούκοι. Και θα τον πάρουν.

stella said...

λοιπαμαι αλλα επιμενω!
να κλεισει το ιντιμιντια!
Αν καιγονται τοσο πολυ για τους πολιτες να μην γραφουν καψτε,σπαστε,!
Αν θελουν εκφραση να νοικιασουν εναν χωρο και ας λενε οτι θελουν

Εξω ο φασισμος που κραταει κλειστα πανεπιστημια και εμποδιζει την μεταδωση γνωσης!

Εξω απο ιδρυματα για τα οποια φορολογουμαστε!!

ρε ουρφσλαγκ ε οχι και γκομενακι η γρια !!
Ημαρτον θα μας βαλεις ολους σε ενα τσουβαλι?
ποιοςν τον εβαλε εκπροσωπο ποιων?

Anonymous said...

kala stella min klapseis kiolas

Anonymous said...

μμμμ....

Anonymous said...

Είδα το video και μου σηκώθηκε. Τ'ομολογώ. Κύριε ούρφ, μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω το βίδεο σας διά να "βγάλω γούστα"; Έχω έλλειψη από βιάγκρα.

stella said...

ανωνυμε δαγκωσε μου την κλειτοριδα!
δακρυσα μεχρι τ'αυτια!
αιντε ολες οι χολερες μου!

Anonymous said...

Stella den sou apantw tha arxiseis na klais pali kai den goustarw.

Panagiwtas bres kana aniliko agoraki, ksereis esu kai to sinafi sou apo auta.

Urfurslaag said...

Παίδες λυπάμει αλλά το Ιντιμίντια ούτε θα κλείσει ούτε θα μεταφερθεί αλλού.

Είναι το 3ο σε αναγνωσιμότητα πόρταλ στο ελληνικό διαδίκτυο άρα ένα απαραίτητο εργαλείο ενημέρωσης.

Παράλληλα στο Ιντιμίντια ανεβαίνουν συστηματικά πτυχιακές φοιτητών και ταινίες επιστημονικού ενδιαφεροντος πράγμα που απορρίπτει την αιτίαση πως δεν έχει σχέση με τον ακαδημαϊκό χωρο.

αλλά ούτως η άλλως η αδιαμεσολάβητη και ανεξάρτητη ενημερωση μόνο μέσα απο το πανεπηστήμιο θα μπορούσε να προστατευθεί.

Και αν θέλουμε να κολάμε στα νομικίστικα το τηλεάστυ λειτουργεί με νόμιμη άδεια?

Anonymous said...

"ανεβαίνουν συστηματικά πτυχιακές φοιτητών και ταινίες επιστημονικού ενδιαφεροντος"...

buahahahahahahahahahahahaha, buahahahahahahahahaha. Ναι, πτυχιακές με θέμα πως να κάνετε αυτοσχέδια μολότοφ και ταινίες πραγματικού επιστημονικού ενδιαφέροντος όπως το "Κάν' το όπως ο Κουφοντίνας"! Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις ρε μεγάλε;;

lol

stella said...

"Παράλληλα στο Ιντιμίντια ανεβαίνουν συστηματικά πτυχιακές φοιτητών και ταινίες επιστημονικού ενδιαφεροντος πράγμα που απορρίπτει την αιτίαση πως δεν έχει σχέση με τον ακαδημαϊκό χωρο.


ελαααααααα!
σοβαρεψου,ξερεις πολυ καλα τι ανεβαζουν εκει!
ξερεις πολυ καλα και νομικηστικα οπως λες πως οτιδηποτα ειναι εναντια στο πολιτευμα κλεινει στο αψεσβησε!

Εγω σου λεω οτι θα το κλεισουν!!
Στοιχημα αν θες!!!
οτι πριν απο τις εκλογες θα εχει λουκετο!


Επαναλαμβανω το ασυλο ειναι για την ελευθερη διακινηση τεχνης ,ερευνας,πολιτισμου,εικαστικων!
οχι για την να προτρεπουν σε βανδαλισμους και λεηλασιες!

Το αμερικανικο κορεκτ αλλου ρε παιδια!

Skinious said...

Προσωπικά δεν θάθελα να κλείσει, αν και διαφωνώ κάθετα με τις προτροπές και τα ινστρουχτοριλίκια που πέφτουν εκεί μέσα.

Εϊναι απλά τα πράγματα: Αν υπήρχε κράτος, θα έπρεπε να επεμβαίνει ο εισαγγελέας σε τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά να κλείσει όχι.

Στέλλα σε παραδέχομαι πάντως. Εχεις ψυχή.

Αγαπητέ Urfurslaag, δεν μπορώ να στο εξηγήσω τώρα, αλλά εμένα δεν μου μοιάζεις με αναρχικό!

Imagine
αποκήρυξε επιτέλους τον ΛΑΟΣ να τους αφαιρέσεις τα επιχειρήματα!