Wednesday, December 3, 2008

O e-lawyer στο taper TV σήμερα Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 9:30 το βράδυ

.










.

5 comments:

-=IMAGINOS=- said...

Συμφωνώ απόλυτα για τα περί λογοκρισίας. Εάν μάλιστα κρίνουμε και έτσι είναι, ότι δηλαδή η ακροδεξιά ή ο εθνικισμός ή κλπ, βρίσκονται σήμερα σε καθαρά, θέση μη ισχύος στα περί πολιτικών πεπραγμένα, γιατί διαφορετικά θα είχαν πιάσει τουλάχιστον έναν υπεύθυνο για τις 15 εμπρηστικές επιθέσεις στο βιβλιοπωλείο του Άδωνη, τότε λοιπόν καταλαβαίνουμε πολύ καλά ποιος πολιτικός χώρος πραγματικά δέχεται λογοκρισία και συμφωνώ με τον e-lawyer.

Ουρφ μη τσιτώνεις χαχα

Νυχτερίδας said...

καλησπέρα Imagine είχαμε μιλήσει στην προηγούμενη εκπομπή και κάτι μέσα μου λέει ότι θα μιλήσουμε και σε αυτήν την εκπομπή. Οπότε θα μου επιτρέψεις να θέσω έναν προβληματισμό περί λογοκρισίας.
Στην προηγούμενη εκπομπή είχες έρθει και το είχες ριξει κομματάκι στην ειρωνία... και χά χα χα απο εδώ και χα χα χα απο εκεί και όταν ήταν η στιγμή για να κάνουμε ερωτήσεις αρχησές να κατεβάζεις μια σειρά από βαρυσήμαντα θέματα και κάμποσα απαράδεκτα... και ενώ για εσένα δεν ήταν τιποτά περισσότερο απο μια λέξη απαιτούσες οι άλλοι μέσα σε 20 λεπτά να απαντήσουν σε όλα αυτά... νομίζω οτι δεν ήταν και τοσο δίκαιο απο μέρους σου.
Τώρα: αναφέρεις αυτό με το πολλάκις καμένο βιβλιοπωλείο του Άδωνη. Σε πληροφορό οτί τα χειρότερα γα**σταυρίδια στους ανεγκέφαλους δράστες τα έριξε ο ίδιος ο Urfuslaag οπότε δεν πρέπει να τον κατηγορεις γι αυτό.
Επείδη είμαι σίγουρος οτι θα σε έχουμε άυριο στην παρέα μας, θα χαρώ να κουβεντιάσω μαζι σου το οτιδήποτε σε προβληματίζει.
Φιλικά.
Χρήστος.

-=IMAGINOS=- said...
This comment has been removed by the author.
-=IMAGINOS=- said...

Νυχτερινά χαμπέρια.

Ποτέ δεν έχω κατηγορήσει τον Urf για το οτιδήποτε. Το αντίθετο μάλιστα τον παρακολουθώ προσεκτικά και μου αρέσει το χιούμορ και η σάτιρα του. To βίντεο του για τους κουκουλωτούς αναρχοναζί που είχαν κάψει το βιβλιοπωλείο το είχα δει και του είχα δώσει συγχαρητήρια, μέχρι και ειδική αναφορά σχετικά στο ΝΕΟΣ Φόρουμ είχα κάνει για τον Urf. Βέβαια από τότε έκαψαν το βιβλιοπωλείο Γεωργιάδη άλλες 2 φορές. 15 επιθέσεις με εμπρησμούς και καταστροφές (ήμαρτον ούτε στο μεσαίωνα δε φέρονταν έτσι) με ένα βίντεο μόνο αντίδρασης, ε δε νομίζω ουσιαστικά ότι μπορεί να πει κανείς ότι ο Ουρφ κατηγορεί τους αναρχοναζί για τις συμπεριφορές τους αυτές και δε νομίζω ότι μπορεί να αποτελεί άλλοθι. Γνώμη μου.

Για την εκπομπή τη σημερινή την έχασα δυστυχώς γιατί μαζευτήκαμε ανδροπαρέα να δούμε τον ΟΣΦΠ. Ελπίζω να την ανεβάσει ο Urf για να την παρακολουθήσω. Εκτιμώ τον e-lawyer και με ενδιαφέρουν οι απόψεις του και θεωρώ ότι θα ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή.

Για την προηγούμενη εκπομπή με τον πρόεδρο της ΦΣ, να σου πω φίλε μου ότι καμία ειρωνεία δεν έδειξα κατά τη γνώμη μου. Απλά βρήκα τον πρόεδρο θλιβερότατο, προσωπική μου άποψη. Οι "βαρυσήμαντες" ερωτήσεις μου ήταν αυτές ακριβώς που με ενδιέφεραν και ενδιαφέρουν πάρα πολύ κόσμο. Μέσα σε 20 λεπτά μπορεί κάποιος να απαντήσει σε όλες αυτές τις ερωτήσεις για να μάθει ο κόσμος καλύτερα τι πρεσβεύει η ΦΣ και δεν χρειαζόταν μεγάλη ανάλυση, επιγραμματικά. Δυστυχώς δεν ετέθησαν αυτές οι ερωτήσεις παρά μόνο δύο από αυτές και παρόλο που η εκπομπή κράτησε 1μισι περίπου ώρα και αν με ρωτήσεις τι μου έμεινε από την εκπομπή πραγματικά θα σου απαντήσω τίποτα γιατί κανένα σοβαρό θέμα δεν εξετάστηκε κατά τη γνώμη μου που να ενδιαφέρει το ευρύ κοινό. Αντίθετα κάτι απροσδιόριστες απόψεις και θεωρίες άκουσα σε σχεδόν φιλοσοφικό επίπεδο και χωρίς καμία πρακτική εφαρμογή και ουσία.

Η εκπομπή αντίθετα με τον Παναγιώτη Δημητρά και τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου που είχα παρακολουθήσει ήταν πολύ ενδιαφέρουσες και αν μη τι άλλο κάτι είχες να πάρεις από τις απόψεις των ατόμων αυτών άσχετα εάν διαφωνώ μαζί τους στα περισσότερα. Και κανείς δε θυμάμαι να με είχε κατηγορήσει τότε για ειρωνική συμπεριφορά. Πλακίτσα κάνω όπως και κριτική και μου αρέσει και η σάτιρα όχι όμως δεν ειρωνεύομαι κανέναν. Εάν διέκρινες ειρωνεία προφανώς πρώτα δέχτηκα και μετά απάντησα αναλόγως.

Τέλος πάντων καλό βράδυ φίλε και τα ξαναλέμε.

Urfurslaag said...

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο Περλικός ήταν τρομερά βαρετός...

Αλλά ο e-lawyer είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον και μιλήσαμε για πράγματα που μας αφορούν άμεσα ως μπλόγκερ. Κρίμα που την χάσατε αλλά θα την ανεβάσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Σχετικά με το κάψιμο του βιβλιοπολείου του Αδωνι, δεν ανέβασα το βιντεάκι σαν άλοθι, αλλά γιατί πιστεύω απόλυτα αυτά που είπα, δεν έχω και δεν θέλω να έχω καμιά σχέση με αναρχοτραμπούκους. Και δεν είναι μόνο με το βιντεάκι που υποστηρίζω αυτές τις θέσεις. Όπου βρεθώ υποστηρίζω την μη-βία.

Αυτά και σας ευχαριστώ όλους που βλέπετε τα βιντεάκια μου και το Τάπερ τιβί.
:-)