Friday, December 12, 2008

Ένα σχόλιο για τα επεισόδια

.






.

6 comments:

Άρης Φίλος said...

Καλά τα λες Ούρφους! Η αναρχία έχει καταντήσει να σημαίνει χάος, λόγο της απαράδεκτης προβοκάτσιας των κυβερνήσεων.

ellinaki said...

10 kudos και από μένα. Αν μπορούσε αυτό να προβληθεί στα μεγάλα ΜΜΕ...

Ναυτίλος said...

Σωστά τα όσα λες Ourf, και γνωστά τα περισσότερα.


Υ.Γ.: Η «εικαστική» παρέμβαση με την γάτα... Ούτε ο Αγγελόπουλος. Φαντάζομαι πως συμβολίζει την ζεν κατάσταση στην οποία ο μέσος πολίτης ζει την ζωή του και ταυτόχρονα είναι ένα ντανταιστικό μοντέλο ρεφορμαρισμού σε αντιδιαστολή με την alter-mondialisme κινητικότητα...

(έτσι καταλαβαίνεις ότι η πολύ ανάλυση των απλών γεγονότων στην TV βλάπτει τα εγκεφαλικά κύτταρα)

:-P

Anonymous said...

Βασικά πολύ καλά τα λες, φίλε. Πολλές φορές διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση συμφωνώ 100%. Όλοι στος δρόμους!

υγ. Το ξέρω ότι εσύ πιστεύεις στο Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας, αλλά νομίζω πως πρέπει να σε πληροφορήσω πως κι ο Χριστός ήταν αναρχικός.. Και μάλιστα κατέστρεφε.. τράπεζες (!)

Κατά Ματθαίον, κα'
12 Καὶ εἰσῆλθεν Ἰησοῦς εἰς τὸ ἱερόν, καὶ ἐξέβαλεν πάντας τοὺς πωλοῦντας καὶ ἀγοράζοντας ἐν τῷ ἱερῷ, καὶ τὰς τραπέζας τῶν κολλυβιστῶν κατέστρεψεν καὶ τὰς καθέδρας τῶν πωλούντων τὰς περιστεράς...

Αυτόχθονας said...

Συμφωνω απολυτως φιλε. Ο μονος δρομος να παρουμε πισω τα δικαιωματα μας ειναι κατεβαινωντας ολοι στους δρομους. Τωρα οσον αφορα την βια ουτε και γω την υποστηριζω απλα μια εξεγερση δυστηχως παντα εμπεριεχει ενα βιαιο κομματι και πρεπει να το αποδεχομαστε και αυτο.

vasilis74 said...

Πολύ καλό & περιεκτικό