Tuesday, December 2, 2008

Το εγχειρίδιον του καλού φασίστα

.






Όπως ίσως γνωρίζετε, το κανάλι μου στο Γιού τιούμπ το έριξαν οι ακροδεξιοί. Αυτό σημαίνει πως έπεσαν και όλα τα βιντεάκια που είχα ανεβάσει. Έχω αρχίσει λοιπόν να τα ξανανεβάζω, όχι μόνο στο Γιου-τιούμπ αλλά και στο Βίμεο στο Γκρικ-τιούμπ και στο Μόνγκουλους. Αλλά μια που θέλω ορισμένα να υπάρχουν και στο μπλογκ μου, ξαναποστάρω αυτά που θεωρώ πως έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

3 comments:

Anonymous said...

To eida oti sou riksan to kanali alla mi masas. Se parakolou8o kairo alla stamata na asxolise allo me ta 12xrona psefto-fasistakia tou youtube. Me oli tin filiki dia8esi sou leo oti tineis na gineis "grafikos", eimai sigouros oti exeis na parousiaseis kalitera pragmata apo ena akoma binteo pou 1/3 lekseis einai "fasismos" i "fasistakia", gia auto aloste briskesai stin rss lista mou.

Filika panta
Panos

DennisV said...

Keep rocking (in the free world)

Ναυτίλος said...

Αγαπητέ Ourf,

Ντροπή και όνειδος στους φασίστες, αλλά ακόμη περισσότερο στο youtube που κάνει μαλακίες χωρίς να ψάχνει. Το ίδιο βέβαια κάνει η google με τα blogs κλπ. Αρκούνε μερικές «καταγγελίες» και αμέσως αντιδράνε χωρίς να ψάξουνε να βρούνε έναν έλληνα προγραμματιστή, να τους μεταφράζει κάπως τα λεγόμενα των site και των videos. Είν’ αυτό το αμερικάνικό κόλλημα «μην-φάμε-καμιά-μήνυση».

Όσο για το video... Ως χρόνια διορισμένος εκπαιδευτικός του εαυτού μου και γνωρίζοντας τις ανάγκες του μαθητού μου (εμού), θα παρακαλούσα την παραγωγή περισσότερων εκπαιδευτικών videos δια την εκπαίδευση ημών των αφελών.

Αυτό το video μου άνοιξε τα μάτια!

Ο_Ο