Wednesday, November 26, 2008

Έπεσε το κανάλι μου στο Γιού τιουμπ

Στη διεύθυνση που μέχρι χθές ήταν το κανάλι μου στο ΥΤ από σήμερα υπάρχει η ένδειξη:

This account is suspended.

και στο μέιλ μου έχουν έρθει 8 ειδοποιήσεις από το ΥΤ πως παραβίασα τα πνευματικά δικαιώματα του κυρίου Theofanis Katsigarakis σε ισάριθμα βιντεάκια.

το κανάλι μου σε νέα διεύθυνση.

10 comments:

Anonymous said...

Ποιος είναι αυτός; :-s Η αναζήτηση στο Google δεν βγάζει κανένα σχετικό αποτέλεσμα...

Αυτό το πράγμα πάντως στο YouTube που ισχύει η "δημοκρατία" της μάζας είναι εντελώς άδικο... Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει μια πλαστή κατηγορία και να κατεβάσει κάποιο κανάλι. Φυσικά αυτό ισχύει μόνο αν είσαι αρκετά κάφρος για να σκεφτείς κάτι τέτοιο, γι' αυτό και το ΥΤ είναι γεμάτο βίντεο μίσους και ηλιθιότητας, καθώς εκεί είναι το δικό τους βασίλειο...

Anonymous said...

Εν τω μεταξύ πρόσεξα πως αυτή η φασιστική τακτική του flagging έχει ρίξει πάρα πολλούς μη-ελληνικούς λογαριασμούς (π.χ. ChurchOfAtheism). Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι...

pølsemannen said...

Το ΥΤ κάνει τα χατίρια των δημιουργιστών(creationists), των ισλαμιστών, των σαϊεντολόγων, των χρυσαυγιτών και φυσικά των Λιακοφυλόφιλων. (Το κανάλι του γέροντα Φάνελου το καταφέρανε και το ρίξανε τελικά). Α! Καμιά φορά και της UEFA (παθών) και των δισκογραφικών.

Πάντως αν ήταν να κατεβούν όλα τα βίδεα που έχουν copyrighted μουσική ή ταινίες, θα έπρεπε να πέσει πάνω από το μισό YT.

Πιο πολλή μουσική έχει το YT από το piratebay.org.

Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ο έτσι στο Google (με ελληνικά) βγάζει έναν δόκιμο πιλότο σε αερολέσχη στην Κρήτη. Τζαμάουα;

Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι.

Για δέστε και το vimeo.com... ίσως είναι καλό και ένα back up εκεί πέρα...

m_stelios said...

malakies.Einai dimosio prosopo autos?

Μαύρος Γάτος said...

Το πιθανότερο είναι να είναι ψευδώνυμο, οπότε άδικα ψάχνετε.

Όσο για το youtube, μην το πυροβολείτε- τον κώλο τους φυλάνε κι αυτοί. Ανοίγουμε ένα νέο κανάλι κ προχωράμε ( όσο κουραστικό κ σπαστικό κι αν είναι αυτό...)

Καλημέρα, καλή συνέχεια

Anonymous said...

Λέγομαι Θεοφάνης Κατσιγαράκης, του Χριστόφορου και της Αντωνίας, κάτοικος Πειραιά. Έχω επικοινωνήσει με το δικηγόρο μου κ.Ζήση Στασινόπουλο και θα λάβετε σύντομα μηνυτήρια αναφορά εναντίον του προσώπου σας γιά κλοπή Πνευματικών Δικαιωμάτων. Ελπίζω μετά από αυτό να είστε περισσότερο προσεκτικός και να μην υποκλέπτετε υλικό που δεν σας ανήκει.

Θ.Κατσιγαράκης

Anonymous said...

Πω μαλάκα πρέπει να είσαι πραγματικά αξιολύπητος. 100% αναρχικός αυθεντικός !!

Ποιός είναι πάλι αυτός ο Κατσιπωστονλένε? Μέχρι και οι πέτρες σε έχουν πάρει χαμπάρι ρε σούργελο, σε λίγο θα σε χαλικώνουν και τα παιδιά του δημοτικού. Fuckin Clown (Bap)

κάνε με add στο msn μια ρε αναρχικέ θέλω να μάθω τις πεποιθήσεις σου. PLease διάλογο διάλογο θέλω να κάνουμε διάλογο αχαχαχα

add me ρε μαλάκα μια

Anonymous said...

Tho καθυστερημένε σαλιάρη
με άβαταρ τον ΛΙακόπυλο πας να κάνεις χιούμορ μωρή λινλάτσα?
Και πώς θα πείσεις ότι είναι οξυδερκής ρε χαλασμένο πιγκάλ?

Τις σαχλαμάρες σου να τις πεις στη μανούλα σου, μαλάκα μου, που δεν μπορεί παρά να κάτσει να σε ακούσει, όχι στον κόσμο γύρω σου, παλιόστοκε.

Ευχαριστώ Ουρφ, για τη φιλοξενία

Μαντλέν φρομ Κεντρικές κυκλάδες

Anonymous said...

Άντε για να μην αισθάνεσαι μοναξιά
http://www.radiobubble.gr/el/blog/radiobubble/2429/creative-commons

Anonymous said...

成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖