Wednesday, September 10, 2008

Λουλούδια στο You- tube #3 ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ

.

Ναι αγαπητοί μου παραθεριστές της μπλογκόσφαιρας, οι μπάτσοι που τους ψάχνουμε με το κυάλι όταν τους χρειαζόμαστε αφθονούν στο ΥΤ. Δεν σκόπευα ακόμα να ασχοληθώ με αυτήν την ανθοδέσμη αλλά ένα ποστ του φίλου μου GiaNt με ανάγκασε να επισπεύσω την δημοσιοποίηση της ύπαρξης τους.


Αν διαβάσετε το ποστ του GiaNt θα δείτε πως όχι απλώς υπάρχουν αλλά και έχουν αποθρασυνθεί εντελώς. Τι διάολο, τσαμπουκά πουλάνε έξω, τσαμπουκά θα πουλήσουν και στο διαδίκτυο.
Φυσικά ο καχύποπτος αναγνώστης θα αναρωτηθεί: που στον Πολύδωρα ξέρεις φίλτατε Ούρφουρσλάαγκ ότι αυτοί είναι μπάτσοι και δεν τους προσποιούνται;
Η απάντηση είναι σχετικά απλή αν κοιτάξετε σε σελίδες τους στο γιού τιούμπ θα δείτε πως τα βιντεάκια που ανεβάζουν είναι τραβηγμένα μέσα από περιπολικά, ανάμεσα σε ματατζήδες, σε ασκήσεις των εκάμ κλπ.

Το ανησυχητικό είναι πως οι μπάτσοι αυτοί είναι ακροδεξιοί, νεοναζί και εθνικιστές, κάνουν φίλους τους χρυσαυγίτες, κάνουν αγαπημένα και προτείνουν στη σελίδα τους βίντεο με τίτλους όπως "Αναρχοτεμπέληδες", "Εξω οι ξένοι","Χαζοί κρατούμενοι" (ναι μεταξύ τους υπάρχουν και δεσμοφύλακες).

Τέλος ανταλλάσουν μεταξύ τους μηνύματα όπως "Αλβανός καλός μόνο νεκρός" και φυσικά ακούν με προσήλωση τα ρατσιστικά και ομοφοβικά βίντεο του Κ.Πλεύρη που υπάρχουν σε αφθονία στο γιου-τιουμπ.

Λέω να κλείσω σε αυτό το σημείο με κάτι βαρύγδουπο όπως "ποιός θα μας φυλάξει από τους φύλακες" ή κάτι με ανατρεπτική διάθεση όπως "Μπάτσοι-ΤV-Νεοναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί!" αλλά τελικά θα κλείσω λέγοντας απλώς: "Παναγία μου...!"


.

7 comments:

GiaNt said...

URF είσαι άδικος! Αλληλεγγύη εις την Ελληνική αστυνομία.

Με εκτίμηση:
Σύλλογος αυνανιστών με κλίση στη δεξιά.

Urfurslaag said...

Με κλίση του πέους προς τα δεξιά να υποθέσω...

ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΘΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ!
ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥ!

Αntidrasex said...

Εγώ είμαι αμφίχειρ! Το ποντίκι με βολεύει να το κρατάω με το αριστερό, αλλά το περιοδικό με το δεξί. Οπότε... κέντρο!
(εδώ και λίγες μέρες δεν μπορώ να δω βίντεα στο ΥΤ. Μένει στο pause, ενώ έχει κατέβει. Καμμιά συμβουλή?)

Urfurslaag said...

το ΥΤ παρουσιάζει πολλά προβλήματα αυτές τις μέρες λόγω αναβάθμισης.
Συνιστώ υπομονή...

GiaNt said...

Εγώ συνιστώ Firefox και αν δε δουλέψει ούτε αυτό φορμάτ :)

Urfurslaag said...

Πράγματι το Firefox είναι προαπαιτούμενο. Κατά τα άλλα το ΥΤ από χθες το βράδυ έστρωσε εντελώς. Ολοκληρώσανε την αναβάθμιση και λειτουργεί κανονικά. Αν ακόμα δεν βλεπεις βιντεάκια, δεν σε βλέπω να το γλιτώνεις το φορμάτ.

Αntidrasex said...

O Firefox είναι ήδη προαπαιτούμενο. Το εικονίδιο του IE έχει μπεις στα "unused icons". Δοκιμάζω και το chrome, αλλά στο σπιτικό PC δεν τραβάει. Τα είδα τελικά τα videakia.
Αλλά μπορεί και να μην γλυτώσω το format.
Thanks, ενηγουέη.