Thursday, May 8, 2008

"Gate32" μια καραμπινάτη περίπτωση προβοκάτσιας.

.
Καλά-καλά δεν ήξερα τι σημαίνει η λέξη προβοκάτσια, μέχρι που...

Μια ομάδα από βίαιους αναρχικούς Αλβανούς απειλεί ότι θα δείρει Έλληνες και θα βιάσει Ελληνίδες γιατί "έτσι είναι η φύση μας". Προσπαθεί να συνάψει συμμαχίες με τον αναρχικό και αντιφά χώρο και έρχεται σε ρήξη με το φόρουμ του Λάος και τους άλλους "φασίστες".

Όλα αυτά θα ήταν γραφικά, ίσως και λίγο ανησυχητικά αν ήταν αληθινά. Στην πραγματικότητα όμως όλα αυτά είναι ψέμματα φριχτά και κατασκευασμένα και γι αυτό ακόμη πιο ανησυχητικά έως ανατριχιαστικά.

Στην πραγματικότητα την ομάδα αυτή την απαρτίζουν Ελληνες που δεν μιλάνε λέξη αλβανικά (όπως με διαβεβαίωσε ένας Αλβανός φίλος μου) και σαν στόχο έχουν να δαιμονοποιήσουν τους Αλβανούς αλλά και να ενοχοποιήσουν τους όποιους Ελληνες αριστερούς και αναρχικούς έχουν κουτοπόνηρα βάλει στα λινκ του μπλογκ τους.

Το JUNGLE REPORT αφιέρωσε το σημερινό του ποστ σε αυτή την περίεργη συμμορία όπου εξετάζει αναλυτικά την περίπτωση αυτή και δίνει και πολλά λινκ.



Εγώ από την πλευρά μου έκανα 2 διαπιστώσεις: Στο καναλι τους στο You-tube έχουν έναν συνδρομητη τον faskoulous. Αυτός ο τυπάκος είναι συνδρομητης του Σακισάθενς, γνωστός (αν)εγκέφαλος των ακροδεξιών στο ΥΤ.

Στο κείμενο που δίνουν σαν μανιφέστο γράφουν τα εξής:

οι gate 32 hooligans χρησιμοποιούν την πράξη του βανδαλισμού κατά τρόπο ανάλογο με τον Γάλλο ζωγράφο Gustave Courbet, μόνο που σκοπός τους είναι να εκφράσουν με καλλιτεχνικό τρόπο (βλέπε Pierre Klossowski, Nietzsche and the Vicious Circle) την αντίθεσή τους στις υφιστάμενες διαβρωμένες ηθικές αξίες που μεταλαμπαδεύονται στη νεοελληνική νεολαία…

Μα αυτά είναι λόγια του "El Greco" επίσης γνωστού ακροδεξιού (αν)εγκέφαλου με τον οποίο είχα μια εκτεταμένη φιλονικία περί αισθητικών ζητημάτων και ακροδεξιάς...!!!!
Εδώ έχουμε την περίπτωση "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει..."

Πολύ περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο JUNGLE REPORT

.

6 comments:

FrapDigo said...

Urfur, είπες τα εξής:

Μα αυτά είναι λόγια του "El Greco" επίσης γνωστού ακροδεξιού (αν)εγκέφαλου με τον οποίο είχα μια εκτεταμένη φιλονικία περί αισθητικών ζητημάτων και ακροδεξιάς...!!!!

Ρε συ Ούρφ, μπερδεύτηκα. Μην βάζεις στην ίδια πρόταση τις λέξεις "ακροδεξιός, φιλονικία, αισθητικά ζητήματα", ζαλίζομαι!

Κατά τ'άλλα οι προσευχές μου εισακούσθηκαν, τα εθνίκια και τα τσιράκια τους ακόμα μοχθούν για την διασκέδασή μας.

Keep Walking!

LOL

Anonymous said...

Αν γράψω οτι πρόκειται για βλήτα, κινδυνεύω να κατηγορηθώ οτι εξυβρίζω τα συμπαθή χορταρικά;

Νάσος said...

Αυτά τα χαζοχαρούμενα απλά προβάλλουν ένα απωθημένο τους:

ο Αλβανός, έτσι όπως τον ονειρεύομαι και θα τον ήθελα στην πραγματικότητα.

Η προβοκατόρικη δεξιοτεχνία τους είναι τόσο εκλεπτυσμένη, που θα μπορούσαν να τη βάλουν στο βιογραφικό τους, για να μπουν στην ΕΥΠ.

Όσο για την "καλλιτεχνική" τους θεώρηση της βίας,είναι όπως τα λες. Πρόκειται για καθαρά ναζιστική θεωρία, που αναπτύχθηκε στο Μεσοπόλεμο, κι αντιμετώπιζε τον πόλεμο σαν έργο τέχνης.

Ακριβώς: "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει..."
χαχαχαχαχα

SPY said...

Του El Greco τα λόγια είναι;;
Αυτουνού του πανίβλακα απ' το youtube;

Yellow Kid said...

Η Αγαπη είναι Μίσος,
Ο Πόλεμος είναι Ειρήνη,
Το Ασπρο είναι Μαύρο,
Ο Τζεφερσον είναι ο Αντίχρηστος!

Urfurslaag said...

@ Σπάι: ναι λοιπόν το γνωστου πανίβλακα. Είχα μια μακροσκελή κουβέντα μαζί του πριν κάνα μήνα που έλεγε ακριβώς αυτά. Είναι σήμα κατατεθέν...