Friday, April 4, 2008

Ο Λαϊκίστικος Ακροδεξιός Οπισθοδρομικός Σπασαρχιδισμός εφαρμόζει φασίζουσες τακτικές για άλλη μια φορά.

.

Ούτε η επιστημονική έρευνα μπορεί να διατυπώνεται ελεύθερα σύμφωνα με τον Καρατζαφύρερ και την συμμορία του. Η μεταμοντέρνα Κου Κλουξ Κλαν του, έστειλε εξώδικο στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας με στόχο δύο εισηγήσεις που αποκαλούν τον συρφετό του "ακροδεξιό κόμμα".

Σχόλιο πρώτο: καλά κάνανε και στείλανε εξώδικο, δεν είναι κόμμα είναι ένοπλος όχλος.
Σχόλιο δεύτερο: έχει κανείς προσέξει πόσο μοιάζουν τα σηματάκια του ΛΑΟΣ και της ΚΚΚ;

Καταγγέλουμε τις φασίζουσες μεθοδεύσεις της νεολαίας του ΛΑΟΣ όπως το σβήσιμο των "ανθελληνικών μπλογκ" ή τους τραμπουκισμούς μέσα στο φόρουμ τους, αλλά το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά και το συγκεκριμένο μήλο είναι και σάπιο.


Περισσότερα από τον εξαιρετικό Πάσχο Μανδραβέλη.

.

13 comments:

Yellow Kid said...

Ωχ! Έχεις δίκιο για το σταυρό!
Δεν είναι φωτοσοπία!

λολιτα said...

εξαιρετικο το κειμενο του Μανδραβελη...

απορια:αν δεν θελουν να ονομαζονται ακροδεξιο κομμα πως θελουν να αυτοαποκαλουνται?κεντροοι?χαχαχα

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
habilis said...

Η αλεπου του κοινοβουλιου δεν ειναι σαπιο μηλο,κανονικο φιδισιο αυγο ειναι .Τα κουστουμαρισμενα φυντανακια στο κοινοβουλιο ειναι αψογα.Το παιχνιδι της δημοκρατιας δεν γινεται να τους πει οχι.Εαν καποιος πρεπει να κρατει ,γιατι να μην μπουν και αυτοι στο παιχνιδι...

λολιτα said...

αν τα καναν αυτα τολαρε δεν θα ηταν απλα ενα φασιστικο κομμα θα ηταν δικτατορια...

εμενα μου κανει εντυπωση γιατι ο κυριος καρατζαφυρερ εκλησσεται τοσο πολυ!

οι πραξεις του και οι πολιτικες του θεσεις δεν ειναι απολυτα ακροδεξιες?που τοποθετει ο ιδιος το κομμα του?

Urfurslaag said...

Δεν έχουν την εξουσία να κάνουν κάτι τέτοιο Τόλαρε. Αν είχαν την εξουσία έχουν αποδείξει πως θα ευνούχιζαν τους παιδεραστές, θα έδερναν τους αναρχικούς με τσεκούρια, θα έσβηναν τα μπλογκ που διαφωνούν μαζί τους και θα κρεμούσαν αυτούς που οι ίδιοι θεωρούν προδότες.
Αν είχαν την εξουσία δεν θα ήταν απλά το φασιστικό κόμμα που είναι τώρα, θα ήταν μια συμμορία δολοφόνων.

FrapDigo said...

Ας σημειώσουμε ότι, η ομιλία αυτή ήταν στις 12:30 (ξεκίνησε στη 1:00). Την ακριβώς προηγούμενη ώρα, υπήρχε ανάλογη ομιλία που ονομαζόταν "Το αριστερό άκρο του κομματικού συστήματος", και αφορούσε το ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι κακόπιστοι ας προσέλθουν.

Οι ομιλίες των δυο ακαδημαϊκών ήταν εντελώς αντικειμενικές και εξαιρετικά επαγγλματικές/επιστημονικές. Παρουσιάστηκαν στατιστικά στοιχεία ψήφων και συγκρίθηκαν με ποσοστά παλαιότερων ακροδεξιών κομμάτων (πχ ΕΠΕΝ). Αναφέρθηκαν δηλώσεις του Καρατζαφέρη, χωρίς να γίνει ο οποιοσδήποτε υποκειμενικός σχολιασμός. Μιλάμε για ένα συνέδριο με 60-70 άτομα.

Τα κλαψουρίσματα του Καρατζαφέρη και της παρέας του είναι τουλάχιστον αστεία, αν σκεφτεί κανείς το παρελθόν του. Για παράδειγμα, ο ίδιος αποκήρυσσε την ακροδεξιά λέγοντας να πάνε να την βρούν στο "Ελληνικό Μέτωπο" του Μάκη Βορίδη. Έλα όμως που λίγο καιρό μετά τις δηλώσεις του αυτές ενέταξε το μισό Ε.Μ. στο ΛΑΟΣ και μάλιστα σε σημαντικές θέσεις! Ας μην ξεχνάμε ότι πρόεδρος του Ε.Μ. ήταν ο νυν βουλευτής του ΛΑΟΣ Βορίδης (ο Τσεκουράτοc).

Γιατί δεν τα θυμάται αυτά ο Καρατζαφέρης; Όταν κάνει στη Βουλή δηλώσεις προς τους δυσαρεστημένους βουλευτές της ΝΔ τύπου "η έξοδος από την ΝΔ είναι στο δεξί άκρο της αίθουσας" (α, καλό :( ), δεν φαντάζεται ότι μετά από λίγους μήνες θα μπορεί να χρειαστεί να κλαίγεται στη Δικαιοσύνη γιατί τα άλλα παιδάκια τον λένε ακροδεξιό; Όπως λένε και οι νεοσίτες..."ο Πρόεδρος είναι γάτα" (νιααααααρρρρ).

Καλά θα κάνει ο Καρατζαφέρης να θυμάται λίγο τα ίδια του τα λόγια πριν κλαψουρίσει άλλη φορά... κάποιος αρμόδιος απο το συνέδριο μου είπε χαρακτηριστικά ότι μάλλον δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα τελικά με τη μήνυση, γιατί απλά κατάλαβαν ότι έκαναν μαλακία. Σκέφτομαι όμως πως έτσι χάνουμε ψυχαγωγία.

+Αποθράσυνσον (αυτοί) και γέλασον (εμείς)+

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Μανολάκη κοψε τις μαλακιες και βρες γυναικα.

Anonymous said...

Τόλαρε τί να πω ρε φίλε... μακάρι να είχα κι εγώ τέτοιες γνώσεις όταν ήμουν 17, σίγουρα θα ήμουν πολύ καλύτερα τώρα στα 27. Στην ηλικία σου μόνο η μπάλα και να κάνω μαλακίες με τους κολλητούς με ενδιέφεραν. Και τί κατάλαβα; Συνέχισε έτσι ρε φίλε, μην βουλιάζεις στο βούρκο των συνομήλικών σου.

Το μόνο που μου έχει μείνει από τα 17 μου είναι να βάζω γάλα στον ελληνικό καφέ. Χαμένα χρόνια.

Anonymous said...

Ααα και το Τολαρος απο που βγαινει? Απ το Μανολης?

Anonymous said...

Είμαι ο Ανώνυμος April 6, 2008 11:44 PM.

Δεν ξέρω τί λένε οι άλλοι, αλλά ο Τόλαρος είναι ο μόνος 17χρονος που έχει τα κότσια να γράφει με ονοματεπώνυμο, γιατί του τη λέτε έτσι; Το παιδί φαίνεται ότι έχει γνώσεις. Στις πλάτες του θα στηριχτεί το μέλλον της Ελλάδας. Ελληνικές στιβαρές πλάτες, που θα αντέξουν κάθε φουρτούνα. Όταν άλλοι θα πνίγονται, αυτός θα ιππεύει στις καταιγίδες.