Tuesday, April 15, 2008

Χαριτωμένοι Θρησκευτικοί Διάλογοι




Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

ΠΡΟΣ OΣΟΥΣ ......ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ

Αγαπητοί μου,
όταν πλησιάσουμε ένα δαιμονισμένο, δηλ ένα άνθρωπο που κυριαρχείται από το πονηρό πνεύμα, επειδή κατοικεί μέσα του ο ίδιος ο διάβολος, κρατώντας στα χέρια μας τον τίμιο Σταυρό, τότε ο δαιμονισμένος διεγείρεται, εκταράσσεται, εκβάλλει άναρθρες κραυγές, υβρίζει τον Χριστό μας, και πάντως αφρίζει και σπαράσσεται.

Συγχωρήστε με, που θέλω να μεταφέρω εδώ στο δικό μας Blog το παράδειγμα.


Μερικοί, λοιπόν, διαβάζοντας το βίο της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας, αντί να αισθανθούν κατάνυξη στην ψυχή τους και θαυμασμό για την υπέρβαση του ανθρωπίνου μέτρου από μια τέως αμαρτωλή γυναίκα, δαιμονίζονται, ταράσσονται, υβρίζουν, προπηλακίζουν, απειλούν και γενικώς εκβάλλουν άναρθρες κραυγές. Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύουν το
τι υπάρχει στο εσωτερικό τους. Ας προσέξουν. Μπορούν να ζουν στην αμαρτία, αλλά δεν μπορούν να διεκδικήσουν βραβεία για την αμαρτωλή ζωή τους.

Ως άναρθρες δαιμονικές κραυγές μπορώ να εκλάβω τα περί δημοκρατίας, μισθοδοσίας του ιερού Κλήρου, χλιδάτης ζωής μερικών ιερωμένων, τα περί της εκκλησιαστικής περιουσίας κλπ.
Η μπλογκόσφαιρα είναι τόπος ελευθερίας. Αφήστε μας να γράφουμε τις απόψεις μας. Σεις έχετε άλλους ιστότοπους.

ΤΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ, ΑΥΤΟ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΤΥΧΑ!
Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΟΙ!

Και μια τελευταία παρατήρηση: Η Πολιτεία διατηρεί μεταξύ άλλων τα ΜΑΤ, δηλ. τις ειδικές δυνάμεις καταστολής, οι άνδρες των οποίων πληρώνονται από τα λεφτά των διαδηλωτών!!!! Δηλ. εκείνων που τρώνε το ξύλο. Ε, λοιπόν, ας διαμαρτυρηθούν και γι αυτό!
Από τα λεφτά των κ.κ. Urfurslaag, Hnioxos to ελληνικό Δημόσιο πληρώνει επίσης τους Δικαστές, οι οποίοι καταδικάζουν και φυλακίζουν! Ας τα καταργήσουμε όλα για να γίνουμε Χώρα αναρχουμένων. Πλεονάζει λοιπόν ο λαϊκισμός και λιγοστεύει η σοβαρότης. Αυτός είναι ο νεο-έλληνας
Με αγάπη
+ Ο Κ & Αι. Α


ΟΥΡΦΟΥΡΣΛΑΑΓΚ

ΠΡΟΣ OΣΟΥΣ ......ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ

Αγαπητοί μου, όταν πλησιάσουμε ένα αυνανιζόμενο, δηλ ένα άνθρωπο που κυριαρχείται από το πονηρό πνεύμα, επειδή κατοικεί μέσα του η ίδια η στέρηση, κρατώντας στα χέρια μας το τίμιο Αιδοίο, τότε ο αυνανιζόμενος διεγείρεται, εκταράσσεται, εκβάλλει άναρθρες κραυγές, υβρίζει την Γυναίκα μας, και πάντως αφρίζει και σπαράσσεται.

Συγχωρήστε με, που θέλω να μεταφέρω εδώ στο δικό μας Blog το παράδειγμα.

Μερικοί, λοιπόν, διαβάζοντας το βίο της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας, αντί να αισθανθούν θλίψη στην ψυχή τους και αποτροπιασμό για την υπέρβαση του ανθρωπίνου μέτρου από μια τέως ευτυχισμένη γυναίκα, αυνανίζονται, ταράσσονται, υβρίζουν, προπηλακίζουν, απειλούν και γενικώς εκβάλλουν άναρθρες κραυγές. Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύουν το τι υπάρχει στο εσωτερικό τους. Ας προσέξουν. Μπορούν να ζουν μεσ΄στην βλακεία, αλλά δεν μπορούν να διεκδικήσουν βραβεία για την αυνανιστική ζωή τους.

Ως άναρθρες αυνανιστικές κραυγές μπορώ να εκλάβω τα περί ευλογίας του ιερού Κλήρου, αξιοπρεπούς ζωής μερικών ιερωμένων, τα περί της εκκλησιαστικής σοφίας κλπ.
Η μπλογκόσφαιρα είναι τόπος ελευθερίας. Αφήστε μας να γράφουμε τις απόψεις μας. Σεις έχετε άλλους ιστότοπους.

ΤΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ, ΑΥΤΟ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΤΥΧΑ!
Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΥΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ!

Και μια τελευταία παρατήρηση: Ο αυνανιζόμενος είναι πολύ απασχολημένος με τον εαυτό του για να δει τι συμβαίνει γύρω του. Ο αυνανιζόμενος, πλήρης μέσα στην αυτοϊκανοποίησή του δεν ασχολείται με αντικειμενικότητες ούτε είναι σε θέση να προσλάβει πληροφορίες οι οποίες μπορεί να ανατρέψουν την δική του αλήθεια. Εαν μάλιστα ο αυνανιζόμενος είναι και προχωρημένης ηλικίας και έχει περάσει όλη του τη ζωή μες τον αυνανισμό είναι αδύνατον να αντιληφθεί το παρωπιδοφόρο και εσωστρεφές της επιλογής του.
Πλεονάζει λοιπόν ο λαϊκισμός και λιγοστεύει η σοβαρότης. Αυτός είναι ο νεο-έλληνας

Με αγάπη
Ούρφουρσλάαγκ

6 comments:

Mantalena Parianos said...

χα χαααα ρε ουρφμ!

Μου έσβησε το σχόλιο το "σκουπίδι"... (δεν το λέω εγώ - εκείνος το γράφει στο προφίλ του)

λολ

Urfurslaag said...

Ναι το είδα. Ο Τρισμέσγιστος και πεφωτισμένος αυτός διδάσκαλος προσπαθεί να με προστατέψει από τις λυσσαλέες επιθέσεις που δέχομαι. Αλλά δεν κατάλαβα γιατί δεν έσβησε και των άλλων που με βρίζουν όπως ο Φρέμενντογκ ή ο Μπιγκμπανγκ; Του απάντησα στο μπλογκ του.

FrapDigo said...

Γουστάρω. Φοράω το τριγωνικό καπελάκι για πάρτυ κι έρχομαι να παίξω κι εγώ.

Urfurslaag said...

Ελα γρήγορα να προλάβεις και την τούρτα :-)

Unknown said...

ΑΧαχΑχααχ!! Απλά τέλειο!

m_stelios said...

σπαμάρω το εν λόγο σχόλιον μου δια λόγους αρχειοθέτησης.
Ούρφουρςςςς νομίζω ότι θα μπορούσες να τους χειριστείς λιγότερο επιθετικά τρολάροντας τους περισσότερο και μετά να κάνεις ντου επίθεση.Θα γελούσαμε περισσότερο.


----------------------------------
Αγαπητοί άνθρωποι της εκκλησίας.Σας αντιπαραθέτω γνωστές ρήσεις μεγάλων ανδρών.

«Ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον έναν» (Ιησούς Χριστός). «Ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον έναν σε εμένα και τον άλλον στον δικαστή» (Αρχιμανδρίτης Γιοσάκης)
«Ο έχων δύο χιτώνες να δίνει και τους δύο σε μένα και να μου αγοράσει και τρίτον» (Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος)

Θεωρώ ότι υιοθετείτε την πρώτη αρχαία ρήση.Συνεπώς δεν μου αγοράζεται ένα σπιτάκι και μένα το καημένο που δουλεύω από τα 14 και δεν έχω;