Monday, March 31, 2008

Πόλεμος στο ελληνικό Youtube γύρω από την ταυτότητα του Ούρφουρσλάαγκ

Λατρεμένο και εκρηκτικά πολυπληθές κοινό του μπλογκ μου, τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει μια έντονη διαμάχη γύρω από την ταυτότητά μου. Από τη μία μεριά είναι οι ακραίοι εθνικιστές (για συντομία "κρετίνοι") που υποστηρίζουν με διάφορα βίντεο πως είμαι ο ζωγράφος-δημοσιογράφος Παύλος Σαρόγλου και από τη άλλη όλοι εμείς οι φυσιολογικοί και φιλήσυχοι ροζ δράκοι και οι φίλοι μας που τους δουλεύουμε.

Η αντιπαράθεση αυτή έχει γεμίσει το ΥΤ με ξεκαρδιστικά βίντεο- κυρίως από την πλευρά των εθνικιστών που αποκαλύπτουν την μυστική μου ταυτότητα με συγκλονιστικά στοιχεία όπως ότι μοιάζουν οι φωνές μας. Δηλαδή μοιάζουν με του δημοσιογράφου. Ο ζωγράφος την πάτησε γιατί είναι συνονόματος αυτού που μοιάζει η φωνή του με την δική μου. Το ότι είναι δύο πρόσωπα και μάλιστα ο ένας μένει στην Αθήνα και ο άλλος στη Θεσσαλονίκη δεν τους πτόησε καθόλου.

Οι συναρπαστικές αυτές λογικές ακολουθίες των κρετίνων τους έχουν γίνει έμμονη ιδέα και προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα σταματήσουν. Αλλά μια που κάποιοι από αυτούς είναι αρκετά θερμόαιμοι φαντάζομαι πως προβλέπεται κάποιο θερμό επεισόδιο.

Ποιά στάση καλούμαι να τηρήσω δεν ξέρω ακριβώς. Ειδοποίησα τον δημοσιογράφο, τον ζωγράφο δεν τον βρίσκω, αλλά δεν είμαι και σίγουρος αν έχει νόημα να τρομάξω όλους τους Παύλους Σαρόγλου της Ελλάδας επειδή κάποια φασιστάκια παίζουν με πάθος το πουλάκι τους. Η συμβουλές του λατρεμένου και εκρηκτικά πολυπληθούς κοινού του μπλογκ μου είναι πολύτιμες.

Αλλά ας μη με συμβουλέψει κανείς να σταματήσω διότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Η ακροδεξιά τρομοκρατία είναι ένα καρκίνωμα που πρέπει να βγει στην επιφάνεια και όχι να κάνουμε τα στραβά μάτια ή να σκύβουμε το κεφάλι για να μην τους τσαντίσουμε. Μπορούμε να μιλήσουμε για όλους και για όλα εκτός από τα φασισταριά επειδή αυτοί μαχαιρώνουν τον κόσμο; Μπορούμε να κρίνουμε τους πάντες εκτός από τον Πλεύρη επειδή αυτός περιστοιχίζεται από μαχαιροβγάλτες; Σύμφωνα με την δική μου λογική δεν πάει έτσι.

Τους τελευταίους μήνες οι τραμπούκοι αυτοί έχουν έχουν τρομοκρατήσει την χώρα με δεκάδες βίαια περιστατικά με αποκορύφωμα τα πρόσφατα μαχαιρώματα με την ανοχή και την συνεπικουρία της αστυνομίας. Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει. Είμαστε όλοι μετανάστες- είμαστε όλοι Ούρφουρσλάαγκ.

14 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Urfurslaag said...

Μα δεν ορκιζόμαστε στο ΙΜΤ για τρίχες...

Αλλά δεν σε είδα να απαντάς στην (μακροσκελέστατη είναι η αλήθεια) κριτική μου. Τι τα έγραφα τόση ώρα;

Anonymous said...

Η αναγκαιότητα κάθε ιστολογίου συμβάλλει στην ελευθερία του λόγου, της δημοκρατίας και ανταλλαγής πολιτικής σκέψης. Η Ελλάδα σε αυτή την νέα «ψηφιακή» πλατφόρμα που ξημερώνει στον εικοστό πρώτο αιώνα έχει πρώτη φορά την ευκαιρία να θέσει προβληματισμούς σε πολίτες οποιασδήποτε τάξης ενώ παράλληλα προσφέρεται οικειοθελώς στην δημιουργία της παγκόσμιας βιβλιοθήκης πληροφοριών μέσα σε έναν διαδυκτιακό χώρο. Ο ενεργός πολίτης θα βρει την δυνατότητα σε αυτόν τον χώρο να δράσει πολιτικά, να αποφασίσει και να προτείνει τις ιδέες του προωθώντας τις εργασιακές του δραστηριότητες γινόμενος κοινωνός όχι μόνο της χώρας του αλλά και ολόκληρου πλέον του πλανήτη γεγονός που θα οδηγήσει στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ χωρών και κρατών. Είμαι βέβαιος πως η Ελλάδα και αυτή την φορά θα δείξει τις καλύτερες της εξετάσεις όπως συμβαίνει κάθε φορά που καλείται να δώσει τα φώτα του πολιτισμού της στον υπόλοιπο κόσμο.

Ευάγγελος Βενιζέλος.

Anonymous said...

loooooooooool
pe8ana sta gelia bradiatiko.
diavaza k egw nwris nwris....ta istologia pou exw bookmark kai diavazontas to jungle phga na mpw sto forum tou laos opws protrepoun kai ta paidia....ta sxolia dika sas.
egw pantws gelasa

FrapDigo said...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΠΑΥΛΟ ΣΑΡΟΓΛΟΥ!!!

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
m_stelios said...

Πω πω αδερφέ τους έχεις κάτσει στο λαρύγγι.Τελικά οι εθνικιστές θυμίζουν τον ίδιο μεσαιωνικό όχλο που έκαιγε υποτιθέμενες μάγισσες.Μπάι δε γουέι αφήσαμε μια Email conv στη μέση;Περιμένω.

Urfurslaag said...

m_stelios έχεις δίκιο είμαι ασυγχώρητος αλλά με αυτά και με τα άλλα παρασύρθηκα. Θα συνεχίσουμε την κουβέντα σύντομα.

Τόλαρε όχι δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κατι τέτοιο ούτε από τους δικούς μου ούτε απο τους δικούς σου ούτε από κανέναν...

Urfurslaag said...

ΥΓ Βαγγελάκη φιλιά :-)

Anonymous said...

Είσαι άπαιχτος όποιος και να σε Εγώ έβαλα σύνδεσμο στο μπλόκ μου το δικό σου για να μη σε ΄χανω αλλά και για να βρησκουν το μπλόκ σου περισότεροι

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Selini Σελήνη said...

ψάξε ... ψάξε δε θα τον βρείς...
τον Ούρφους δε μπορείς να βρείς...
τον κρύβουμε όλοι εμείς...
ναι εμείς που μασ κοιτάς κι απορείς...

α! κ μετά το νανούρισμα...
το Παύλος μωρέ δεν σου πάει....
χαχαχαχαχαχαχα!
;D

Anonymous said...

ego pantos tha se vro gourounaki kai tha se deso apo piso stin corvette kai tha ginis kai gamo ta noumera sto tube kai pantou

Mantalena Parianos said...

Καλώς τα κουνέλια.
:)