Saturday, March 8, 2008

Οι ναζί της διπλανής πόρτας και το ΛΑΟΣ(σε βίντεο)

.






.

2 comments:

-=IMAGINOS=- said...

Καλησπέρα Ουρφ. Θα ήθελα να μου πεις ποια θα ήταν πιστεύεις η εμπειρία και οι εντυπώσεις ενός “οπαδού” του ΛΑΟΣ ο οποίος θα προσπαθούσε να κάνει διάλογο σε ένα φόρουμ πχ του ΣΥΡΙΖΑ του ΚΚΕ και γενικά σε ένα αριστερό φόρουμ. Περιττό να σε ρωτήσω για συμμετοχή σε διάφορα Indymedia και συναφή του χώρου...εκεί εδρεύει ο ορισμός του φασισμού…
Νομίζεις ότι ο ”οπαδός’’ του ΛΑΟΣ θα είχε πολύ καλύτερες εμπειρίες και εντυπώσεις σε σχέση με αυτές που εσύ αποκόμισες στο ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΥΜ? Η πιστεύεις ότι θα είχε περισσότερη αποδοχή από σένα?

Εγώ θα σου δώσω μία απάντηση σύμφωνα με τη γνώμη και τις εντυπώσεις μου και τα όσα έχω αποκομίσει μέχρι τώρα από ανάλογες προσπάθειες που έχω κάνει και εγώ στους παραπάνω χώρους. Ε λοιπόν από σου λέω ότι χωρίς κουβέντα καν και με το πρώτο πόστ του ο οπαδός του ΛΑΟΣ θα είχε "μπανιαριστεί"...

Περιμένω και τη δική σου άποψη και εάν αμφιβάλεις "παιξτο" Λαοτιανός και κάνε μία επίσκεψη σε όποιο αριστερό φόρουμ θέλεις για να διαπιστώσεις αυτά που σου λέω.

Και δεν μπορείς να κατηγορείς για φασισμό συλλήβδην η έστω και με 2-3 εξαιρέσεις αυτούς που κατά πλειοψηφία σε αποδέχτηκαν και φυσικά ποτέ δε σε έδιωξαν. Μόνος σου έφυγες.

Εάν είσαι ειλικρινής και όχι απλός φωνακλάς και φθηνός προβοκάτορας θα πρέπει να τα παραδεχτείς αυτά που σου λέω και νομίζω οτι οι πολλές φαμφάρες περί φασιστών και φερομένων ως ακροδεξιών θα πρέπει να τις τοποθετήσεις και σε άλλους πολιτικούς χώρους όπου εάν προσπαθήσεις να δοκιμάσεις όπως σου προτείνω παραπάνω θα δεις ότι στην πράξη αποδεικνύονται χιλιάδες φορές (ναι καλά διάβασες χιλιάδες φορές) φασιστικότεροι και ακροδεξιότεροι.. και ας φοράνε τη μάσκα του τάχα δημοκράτη και προοδευτικού ανθρώπου γιατί άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη όπως εγώ τουλάχιστον έχω διαπιστώσει.

Χαιρετώ σε και η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή, το ξέρεις.

FrapDigo said...

Ιμάτζινε...και;

Έστω ότι ισχύει αυτό. Πού θέλεις να καταλήξεις;