Monday, March 10, 2008

Μέρα παιχνιδιών. Παιχνίδι δεύτερο: Μια εικόνα=70 λέξεις

.

Ευχαριστώ τον Yellow Kid για την πρόσκληση. Και είναι αυτός που προτείνει αυτήν την εικόνα την οποία καλούμαι να σχολιάσω με ένα κείμενο έως 70 λέξεις.



"Τα παιδιά έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράσουν ελεύθερα την σεξουαλικότητά τους χωρίς κανένα περιορισμό. Οι μεγάλοι πρέπει να απαγορεύεται να εκφράζουν αντίστοιχες ορμές προς τα παιδιά. Ας αφήσουμε τα παιδιά ελεύθερα. Ξέρουν περισσότερα από εμάς γύρω από το σεξ."


Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού πρέπει να επιλέξω μια εικόνα





και να καλέσω 3 άλλους μπλόγκερ να την σχολιάσουν. Καλώ λοιπόν τον Ράτκο, τον Μανιφέστο και φυσικά την αγαπημένη μου Μανταλένα-Παριανός



.

7 comments:

dgalanis said...

για να καταλάβω : το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να σχολιάσω τη 2η φωτό?

Urfurslaag said...

Ναι. Με ενα κείμενο έως 70 λέξεις...

dgalanis said...

"Το κρεβάτι ήταν φτιαγμένο από πικρή σοκολάτα, σκεπασμένο με λεπτή κρέμα κιουρασάο και φραουλένια καραμέλα. Τα μαξιλάρια ήταν μπισκότα γεμιστά με βύσσινα. Εκείνη ήταν φτιαγμένη από ζαχαρωμένη μαρέγκα και κράταγε στο χέρι της τον πούτσο του που είχε γεύση ανθισμένου λουλουδιού. Ηθελε ν απλώσει το χέρι και να φάει μια μπουκιά - ίσως να άρχιζε από το προσκεφάλι ή τα πόδια του κρεβατιού, αλλά τον σταμάτησε η σκέψη της μαγειρικής πορνογραφίας."

Urfurslaag said...

χαχαχαχαχαχααχαα απίθανο!!!!!! κλαπ κλαπ κλαπ δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από εσας αγαπητέ... εεεε τώρα αν έχετε την καλοσύνη να προτείνετε και 3 άλλους μπλογκερ για να συνεχίσουν το έργο σας... βέβαια η όλη διαδικασία είθισται να γίνεται στο δικό σας μπλογκ... αλλά και έτσι καλά είναι... :-)

ratko said...

Η τέχνη μιμείται τη ζωή: Και στην πραγματική ζωή κατασκευάζουμε την ερωτική διάθεση καταναλώνοντας χημικά, όπως η τέχνη μπορεί να κατασκευάσει μια καλή στύση στηρίζοντάς την αποκλειστικά σε ...ατλακόλ.
Η τέχνη ξεπερνά τη ζωή: Ο έρωτας στην τέχνη μπορεί να επιλέξει να είναι ροζ, γαλήνιος, αγνός, ονειρικός, σταθερός, αψεγάδιαστος. Στην πραγματική ζωή μπορεί;

Mantalena Parianos said...

Το δικό μου σχόλιο:

"Κάθε γυναίκα που βάφει τα μαλλιά της ξανθά, είναι ήδη μια ΓΝΗΣΙΑ ΞΑΝΘΙΑ".


:)

Mantalena Parianos said...

Μανιφέστε...

σλουρπ!