Friday, February 1, 2008

H Αυτοκρατορία των ηλιθίων αντεπιτίθεται.

.



Η νεολαία του κόματος των φυγόστρατων και των χαστουκιστριών αφού εξάντλησε τις ψυχαγωγικές δυνατότητες που τους πρόσφερε το να γλύφουν μπρίζες και γυμνά καλώδια αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και να (ΤΑ-ΝΤΑΝ ΤΑ-ΝΤΑΝ) εξαφανίσουν όσα μπλογκ τους ενοχλούν από τη μπλογκόσφαιρα. Παμπόνηροι καθώς είναι και αφού απέρριψαν την μέθοδο "χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο" σαν χρονοβόρα κατέληξαν στο να καρφώσουν τα αντιπαθή σε αυτούς μπλογκ στο μπλόγκσποτ για καταπάτηση των όρων χρήσης.

Ο πρώτος στόχος τους ήταν το ΠΡΕΖΑΤV όπου με την χαρακτηριστική αίσθηση θάρρους και ανδρισμού που τους διακρίνει επιτέθηκαν διακόσιοι εναντίον ενός καταφέρνοντας τα αναμενόμενα αποτελέσματα=κανένα.

Φτωχά ορφανά -τώρα που τίναξε τα πέταλα ο πνευματικός σας μπαμπάς- ξεφτιλισμένα από την αποκάλυψη ότι ψηφίσανε φυγόστρατους βουλευτές- φτυσμένα ακόμα και από την τρελη του χωριού την Αθήνη που ή στο Λάος είναι ή στη ΝΔ το ίδιο της κάνει, έ, λαλήσανε τα κακόμοιρα.

Παιδιά χαλαρώστε, άλλωστε ως πτωχοί το πνεύματι οι μετά θάνατον απολαβές σας θα είναι τεράστιες ενώ εμείς θα καούμε στην κόλαση...άντε κάντε λίγη υπομονή.

Η περίπτωση αναλυτικότερα, από ποιόν άλλο; από τον Σπάι



.

10 comments:

Georgios Giannopoulos said...

Ωραία ιστορία και αυτή.. οργανωμένα αρχίζουμε και υποσημειώνουμε blogs ως απαράδεχτα στην google με σκοπό να τα κλείσουμε.

Νομίζω ότι οι μηχανικοί της google εκτός από αυτές τις επισημάνεις πρέπει να λαμβάνουν παραμέτρους όπως επισκεψιμότητα (δηλαδή το ποσοστό από τους επισκέπτες που τους ενοχλεί το περιεχόμενο), ίσως τυχαιότητα (random) με το οποίο γίνεται flag ένα blog (ώστε να ξεχωρίζουν αν γίνεται αυτό οργανωμένα, πχ. σε μια συγκεκριμένη περίοδο κλπ κλπ).

Σίγουρα θα ελέγχουν και οι ίδιοι αν το περιεχόμενο προσβάλει το αμερικάνικο δίκαιο. Και θα έχουν αντιμετωπίσει πολλές περιπτώσεις που χρήστες κακόβουλα θέλουν να κλείσουν ένα blog.

Αν είναι τόσο απλό το κλείσιμο ενός blog τότε μια μαζική καμπάνια αναρχο-αριστερών θα μπορεί να κλείσει πχ. όλα τα εθνικιστικά blogs.

Έστω μια ομάδα linux χρηστών δεν τους αρέσουν 4-5 blogs σχετικά με τα windows. Πιστεύετε ότι με συνεννόηση μπορούν να βγάλουν τα blogs εκτός λειτουργίας;; Δεν νομίζω.

Ακόμη και να κλείσει ένα blog κάτι τρέχει στα γύφτικα. Θα ξανανοίξει το ίδιο σε άλλη διεύθυνση κλπ, και με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από ότι πριν.

Anonymous said...

akuro oti les gia ton pneumatiko patera

FrapDigo said...

@ggia:

Αυτά που λες, φίλε μου, προϋποθέτουν και μια κάποια νοημοσύνη για να τα σκεφτεί κανείς...Μην βάζεις στα παιδιά του ΛΑΟΣ δύσκολα!

Μόνο το γεγονός ότι γράφουν εκεί μέσα, καθιστά άκυρη όποια υπόνοια φαιάς ουσίας.

Στοργή, κατανόηση και προδέρμ χρειάζονται. Ας είμαστε δεκτικοί στην πνευματική τους ανικανότητα:

Έτσι μπράβο παιδιά! Σβήστε τα blogs που δεν σας αρέσουν! Κάνετέ τα "flag", και θα πέσουν! Να, να, πέφτουν ήδη!

ΖΝΤΟΥΠ

Georgios Giannopoulos said...

@FrapDigo

Ναι αλλά δεν μπορώ να ακούω την "αντίπαλη φιλελεύθερη" πλευρά να φοβάται τέτοιες απειλές. Είναι σαν να πέφτει την νοημοσύνη των ακροδεξιών.

FrapDigo said...

@ggia:

Κανένας, από όσο ξέρω, δεν φοβήθηκε μην ρίξουν το blog του οι νοσταλγοί της λογοκρισίας και του χαφιεδισμού.

Κρίνεται περισσότερο η λογική τους (η ηλιθιότητα της λογικής αυτής, δηλαδή), και το ότι αντιπροσωπεύουν την νεολαία ενός κόμματος που είναι μέσα στη Βουλή. Ε, όσο και αν θέλει το ΛΑΟΣ να μας πείσει ότι δεν είναι ακροδεξιό και φιλοχουντικό, αποκαλύπτεται από τις δηλώσεις της νεολαίας του (με εξαιρέσεις μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού).

Urfurslaag said...

Μα ο κίνδυνος δεν είναι μήπως πέσει κάποιο μπλογκ απο μια μαζική βλακωδη και τυφλη επίθεση.

Ο κίνδυνος είναι ακριβώς αυτή η οργάνωση και ο συντονισμός όπως επίσης και η ανηθικότητα αυτών των επιθέσεων από ένα αρραγές φασιστικό μέτωπο που δεν συναντα οργανωμένο αντίλογο.

Urfurslaag said...

Και δεν υπάρχει "αντίπαλη φιλελεύθερη" πλευρά. Υπάρχουν οι φασίστες και οι μη φασιστες σε όποιο χώρο και αν ανήκουν. Απο τον Μάρτινγκέιλ μέχρι τον Σκατα σε ολα τα ιστολόγια δηλ από την δεξιά μέχρι την εξωκοινοβουλευτική αριστερά ολοι ειναι αντίθετοι σε τέτοιες πρακτικές αλλά ταυτόχρονα (και προς το παρόν) είναι ανοργάνωτοι και παθητικοί δέκτες.

SPY said...

κ. Ούρφους, ήρθε κι η σειρά σας.
Αμ τι νομίζατε, οτί εσείς θα γλυτώνατε;
Μετρημένες οι ώρες σας προδότη!

Urfurslaag said...

Αγαπητέ Σπάι δεν σας κρύβω ότι μου φτιάξατε τη μέρα, μη σας πω την εβδομάδα.

Anonymous said...

ΛΑΟΣ ΗΛΙΘΙΩΝ


Ποιος που μυαλό θα είχε, σε νόμο άνομον θα υπάκουγε
αν δίπλα από το νόμο οι βέβηλοι δεν είχαν στήσει
ένα πολυβόλο-ποιος, αφού ο νόμος άνομος είναι;
Και δεν είν' αισχροί αυτοί που με τα όπλα

το νόμο επιβάλλουνε αυτόν; Όμως το λαό
απαίδευτον αφήνουνε και κείνος δεν καταλαβαίνει.
Α! Δέκα εκατομμύρια έλληνες γεροί και νέοι
να μην ορμούν να ξεπαστρέψουνε δέκα χιλιάδες...

Ποιος είπε πως ο έλληνας έχει μυαλό;
Χαστούκια τρώει και του αρέσει. Τον ίδρωτα του πίνουνε,
λέει ευχαριστώ. Να σέρνεται τον έχουνε

στο χώμα, γυμνόν και πεινασμένον κι αυτός
με χάρες τους γεμίζει. Και πριν τόνε σκοτώσουνε,
για τελευταία ζητάει χάρη, το χέρι τους να τους φιλήσει.

Γ. Χ.