Thursday, February 21, 2008

Desperately seeking Sakisathens

.

Φίλτατοι αναγνώστε παραθέτω την συλλογή μου από βιδεάκια που έχω φτιάξει για το You tube και αφορούν την απεγνωσμένη αναζήτηση του Σακησάθενς. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρουν πολύ την μπλογκόσφαιρα αλλά δια να προσθέσουμε ενδιαφέρον μπορείτε να ψηφίσετε το καλύτερο και αυτό που θα ψηφιστεί θα επανεκδοθεί σε νταϊρέκτορς κατ.

























.

6 comments:

Urfurslaag said...

Πάντως από υπομονή πάμε καλά αγαπητέ Ούρφουρσλάαγκ...

Urfurslaag said...

Καθώς και από επιμονή αγαπητέ Ούρφουρσλάαγκ

Urfurslaag said...

Ούρφουρσλάαγκ και Ούρφουρσλάαγκ! πηγαίνετε αμέσως μέσα!... μας βλέπουν.

λολιτα said...

μα ποσοι ουρφουρσααγκ πια...

Unknown said...

Δυο ημέρες μόλις μετά το θάνατο της Άννας Πετρίδη, κρατούμενης στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, στις αντρικές φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται κρεμασμένος ο πρώην σύζυγος της Δημήτρης Αναστασίου.

Στις 11-2 αφήνει την τελευταία του πνοή ο κρατούμενος Ανδριόπουλος Φώτης στο νοσοκομείο Σωτηρία. Είχε έρθει από μεταγωγή, από Πάτρα στον Κορυδαλλό. Τη ίδια νύχτα της μεταγωγής στις 4.20 ξημερώματα στο κελί το οποίο κρατείται με άλλους τρείς κρατούμενους, κάνει αιμόπτυση και τον μεταγάγουν στο διπλανό κατ'ευφημισμό νοσοκομείο κρατουμένων. Εκεί "ο γιατρός" κρίνει οτι είναι μια χαρά και τον ξαναγυρίζουν πίσω. Στις 12 τη νύχτα της άλλης μέρας, μια άλλη αιμόπτυση αναγκάζει τους ανθρωποφύλακες του να τον πάνε στο νοσοκομείο Σωτηρία. Εκεί του βρίσκουν εκτεταμένες σκιές και στους δυο πνεύμονες και προχωρημένη ηπατίτιδα με ίκτερο. Μετά από λίγο πεθαίνει. Ήταν 30 χρονών.

Άρρωστοι άνθρωποι με πολλές βαρειές και μεταδωτικές ασθένειες τσουβαλιάζονται στη κυριολεξία στις φυλακές. Σ' αυτές τις αποθήκες ανθρώπων που η ανθρώπινη υπόσταση δεν έχει για τους κρατούντες καμιά αξία. Χωρίς καμιά μέριμνα, χωρίς τη στοιχειώδη προφύλαξη, για τη μετάδοση ασθενειών, αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο των ελληνικών φυλακών σήμερα. Ένας μόνο γιατρός, με την απουσία της ελάχιστης ιατρικής υποδομής.

Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μετάδοσης τόσο της ηπατίτιδας, όσο και της φυματίωσης από τα οποία έπασχε ο αδικοχαμένος κρατούμενος και στους άλλους κρατούμενους που μοιραζόταν το κελί.

Αυτό που τώρα ζητάνε οι κρατούμενοι είναι να πάει κάποια κινητή μονάδα ιατρική στις φυλακές να τους εξετάσει.

Ως πότε πίσω από τους τοίχους των φυλακών θα κρύβονται τα εγκλήματα του κράτους?

FrapDigo said...

Απάντηση στο off-topic ερώτημα του του καταραμένου συνδρόμου:

Μέχρι τη στιγμή που θα σταματήσει να κρύβει πίσω από τους τοίχους των φυλακών το κράτος τα εγκλήματά του.

Μπονζούρ