Wednesday, February 6, 2008

Δεύτερη πρόσκληση σε διάλογο στον Σακισάθενς

.


Ποιος είναι αυτός ο Σακισάθενς (SakisAthens) και γιατί έχω φάει τέτοιο κόλημα; Γιατί στην κοινότητα του Υou Tube είναι το βαρύ πυροβολικό της Χρυσής Αυγής. Και ποιός ασχολείται με 5 μαλάκες θα μου πείτε...ε λοιπόν ο Σακισάθενς -παντελώς άγνωστος στην μπλογκόσφαιρα- είναι ο δημοφιλέστερος έλληνας Γιού-τιούμπερ με 360 εγγεγραμμένους χρήστες όταν ο αμέσως επόμενος πιο δημοφιλής έχει περιπου 250...






Τι σημασία έχουν όλα αυτά θα μου πείτε για την ζωή το σύμπαν και τα πάντα; Δεν ξέρω θα σας πω, αλλά νομίζω πως το καθετί έχει την σημασία που εμείς του δίνουμε. Και η προπαγάνδα ενός χρυσαυγίτη, για μένα, έχει μεγάλη.


.

9 comments:

Anonymous said...

ουρφους ποια ητο η πρωτη προσκληση?

Urfurslaag said...

Την πρώτη μου την κατεβασανε απο το ΥΤ γιατι ειχα βαλει Βέλβετ Αντεργκράουντ μουσική και μου την ειπανε για παραβιαση όρων χρήσης.Οπότε σε αυτό το βίντεο δεν έβαλα καμια μουσική για να ειμαι σιγουρος πως δεν θα το κατεβασουν.

Anonymous said...

καθομουνα και εβλεπα τα βιντεο του σακισαθενς. κ ειδα το βιδεο του πλευρη για το ασυλο. ο τυπος ειναι τρομερος ε. αλλαζει ελαχιστα πραγματα απο τα πραγματικα προς ωφελος των ιδεων του. μιλαμε ριχνει ακριβεστατες βελονιες.
ειδικα για το ασυλο : το ασυλο προστατευει ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που ανταλλασονται στα πανεπιστημια κ για αυτο απαγορευεται καθε μορφη εξουσιας. συμφωνα με τον πλευρη το ασυλο προστατευει τις ιδεες των καθηγητων. δηλ αν ο καθηγητης ειναι παιδεραστης και διαδιδει τις ιδεες του εχει ασυλο και δεν διωκεται ποινικα κατα τον πλευρη.
ωραιοοοοοοοος.θεος ετσι?
ουρφους κιπ απ. τα λες καλα.
επισης ενα παραπονο....σταματησες τις παραπομπες σου στα βιβλια.

Γιώργος said...

Η αν ο καθηγητής είναι ο Χάιντεγγερ

Anonymous said...

ααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααχΑΧΑΧαχαχΑΧΧΑΑΧαχΑΧΑΧαχ
αχΑΧΑΧαχαχΑΧΧΑΑΧαχΑΧΑΧα
αχΑΧΑΧαχαχΑΧΧΑΑΧαχΑΧΑΧα
αχΑΧΑΧαχαχΑΧΧΑΑΧαχΑΧΑΧα
αχΑΧΑΧαχαχΑΧΧΑΑΧαχΑΧΑΧα
αχΑΧΑΧαχαχΑΧΧΑΑΧαχΑΧΑΧα
αχΑΧΑΧαχαχΑΧΧΑΑΧαχΑΧΑΧα

ναι σωστα αλμπεριχ. πολυ σωστα

ΥΓ : διαβαζοντας τον τζανγκλ ριπορτ [καμια σχεση με τη γνωστη εκπομπη] στα πιο παλια του αρθρα, διαφενεται καθαρα η ταυτοτητα του σακισατθενς και το ποιος ειναι. τον ξεμπροστιασε κανονικα ο τζανγκλ.
μονος του εγινε τσιμπουκι ο ουνος. τσκ τσκ τσκ.
αλλη μια φορα μπραβο στον τζανγκλ

ΥΓ 2 : ουρφους εγω θα σου κανω την εξης ερωτηση. "στηριζεις απο οτι καταλαβα παρα πολυ την εκκλησια του σουβλακι μαγκνους. μεχρι εδω καλα. αλλα μιας και το σουβλακι [ως ιδεα και οχι ως εννοιολογικος ορος] ειναι ο πολιτισμος του εθνους μας, διαβλεπω να εισερχονται χρυσαυγουλοι καραφλοι ουνοι. τι κανουμε τοτε? το γυρναμε στο μακαρονοτερας η τους δεχομαστε ως αδερφους σουβλακοφαγουλες?

Urfurslaag said...

Η εκκλησία του Σουβλάκι Μάγκνους είναι ορκισμένοι μας εχθροί (εμείς είμαστε η εκκλησία του Ιπτάμενου μακαρονοτέρατος)

Που ξανακούστηκε γελοιοδέστερη θρησκεια από την σουβλακοθρησκεία; Η μακαρονοθρησκεία μας έχει μια σοβαρότητα, ενα πρεστιζ, πως να το κάνουμε;

Anonymous said...

ουρφους ολα κ ολα. το σουβλακι μας εχει ανδρωσει. σκεψου το εξης απλο, στα 15 μου [ μαλλον ιδια ηλικια θα εχουμε φρεντ ] οταν κυκλοφορουσα με 800 δρχ στην τσεπη και τα 4 κατοσταρικα ηταν για τσιγαρα το σουβλακι γεμιζε το στομαχι μου και στον δρομο! μακαροναδες ομως....μονον στο σπιτι. τωρα που μεγαλωσα το σουβλακι εχει εξελιχθει σε γιγας, εχουν μπει κοτοπουλα κτλ κτλ κτλ.
μακαρονια ομως...αντε να δεχτω την μαριναρα οτι γαμαει.
φιλικα

Anonymous said...

επειδη ομως σαγαπαω κ σε σεβομαι ουρφους και εφοσον η υγιης αντιπαραθεση ειναι σημαδι πολιτισμου παρε ενα δωρακι για να παιζεις τις ωρες που βαριεσαι.
δηλωσε την προπαγανδα του μακαρονοτερατος και προσυλητησε!
χα!
http://www.venganza.org/games/index_large.htm

Urfurslaag said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ το παιχνιδάκι ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!! θα το ανεβάσω ποστ