Monday, February 11, 2008

Μαθήματα Δημοκρατίας: Διάλογος με τον Ελληνα Μέντορα του εθνικοσοσσιαλισμού.

.

Αυτές τις μέρες βρίζομαι με διάφορους εθνικιστές,νεοναζί και χρυσαυγίτες στο You-Tube στο οποίο, όπως κάποιοι γνωρίζουν, αναπτύσσεται μια κοινότητα μεγαλύτερη αλλά και δυναμικότερη από ότι στα μπλογκς. Εκεί λοιπόν που έκανα ιδεολογικούς τσαμπουκάδες έλαβα αυτό το μήνυμα:




mentoras88 ΛΟΙΠΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΕ. Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.

ΣΤΕΙΛΕ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕΣ ΚΑΣΚΟΛ.

ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ


...έτσι ξεκίνησε ένας πολύ ενδιαφέρον διάλογος ΕΔΩ η συνέχεια...




.

6 comments:

λολιτα said...

περιμενουμε με αγωνια αυτον το διαλογο γιατι σιγουρα κατι καλο θα βγει...αν μη τι αλλο θα ακουστουν οι εκατεροθεν θεσεις.Ειναι θετικο που δεχθηκε να μιλησετε

Anonymous said...

τι σκατα....αν δημοσιευσεις σχολιο εδω δεν βγαινει ως σχολιο κατω απο την κουβεντα και τουμπαλιν.

Anonymous said...

http://www.iospress.gr/ios2008/ios20080113.htm

διαβαστε και αυτο
οεο

FrapDigo said...

Ταιριάζει, δεν ταιριάζει, θα το κάνω paste εδώ:

4) 300 του Ζακ Σνάιντερ. Η ταινία που εξύμνησε την ιδέα της Ελευθερίας του ατόμου, τον πατριωτισμό, την εθνική και την κοινωνική αγωγή των νέων και την πραγματική φύση της γυναίκας ως συζύγου και μητέρας πολεμιστών, κάτι που έχει ξεχαστεί στην ωφελιμιστική κοινωνία που ζούμε.

Για περισσότερο γέλιο (όχι για όλη την οικογένεια, η γυναίκα είναι απασχολημένη στην κουζίνα της), επισκεφθείτε το παρακάτω:
www.e-grammes.gr/article.php?id=3037

Georgios Giannopoulos said...

Πάντως η ταινία "Η δύναμη της θελήσεως" της Leni Riefenstahl ανεξάρτητα με το ότι υποστηρίζει/προπαγανδίζει τον Χίτλερ θεωρείται αριστούργημα κινηματογραφικό (μιλάω από κινηματογραφική / αισθητική πλευρά και όχι από την ιδεολογία της με την οποία είμαι αντίθετος).

FrapDigo said...

@ggia: Άλλο αυτό, ok. Πλάκα πλάκα κι εμένα το "300" μου άρεσε αισθητικά.

Απλά μου έκανε εντύπωση το πώς ερμήνευσαν οι ακροδεξιοί την ταινία αυτή. Δηλαδή, πώς στο διάολο καταφέρνουν να συσχετίσουν, από τη μία, την ελευθερία του ατόμου, με τον πατριωτισμό και την εθνική/κοινωνική αγωγή. Για μένα αυτές είναι δυο πλευρές που πολεμά η μία την άλλη.

Για τη γυναίκα, βέβαια, είναι σούπερ ντούπερ η άποψή τους. Κατάλαβαν την πραγματική της φύση, και αυτή μας λένε ότι είναι να είναι δίπλα στον άντρα της και να γεννάει γερά παιδιά (κρμ κρμ...λες και ο Καιάδας δεν έχει αρκετό χώρο...κρμ κρμ...).