Tuesday, January 29, 2008

Πρόσκληση στον Πλεύρη

.

.

13 comments:

FrapDigo said...

Urfurslaag, να αποφεύγεις τους Πλεύρηδες για πρωινό. Δεν βλέπεις τους Άγγλους, που πολλές φορές περιλαμβάνουν νεφρά μοσχαριού στο πρωινό τους; Κακιές γλώσσες λένε ότι το μακροχρόνιο αποτέλεσμα της βρώσεως αυτής ήταν ο James Blunt. Φαντάσου τί θα συμβεί αν τρως Πλεύρη.

Mου αρέσει πάντως που αποφάσισες να ασχοληθείς με τον Πλεύρη και πάλι. Σκέψου ότι οι οπαδοί του, θεωρούν "τάπωμα του Πάγκαλου από τον Πλεύρη", την εκπομπή όπου ο τελευταίος είπε ότι θα έκανε πολύ καλό σαπούνι ο Πάγκαλος.

Δεν είμαι σίγουρος λοιπόν ότι ο Πλεύρης κάνει για πρωινό. Ίσως για ξεσκονόπανο.

Πάντως ο Πλεύρης έχει δίκιο. Όντως μιλάει μόνος του (με την κακή έννοια, βεβαίως βεβαίως).

αμμος said...

Αγαπητέ Ουρφ, νομίζω πως απευθύνθηκες σε μια γλωσσική ιδεολογία και την αντίστοιχη ρητορική της, παρά στον ίδιο τον Πλεύρη. Αυτή η επιλογή έκανε και το vidcast σου πολύ ενδιαφέρον.

Αν έχεις γλωσσολογικά ενδιαφέροντα, θα σου πρότεινα και το "Ιδεολογία και γλώσσα" του Μοσχονά, είναι κάπως απαιτητικό από τον αναγνώστη, αλλά ταυτόχρονα πολύ διαφωτιστικό.

αμμος said...

Α προπό, μπορώ να σε αναμεταδώσω ή θα προτιμούσες ένα λινκ εδώ;

Urfurslaag said...

Γενικά προτιμώ αναμετάδοση.

Σελήνη said...

δώσεεεε!!!
ήταν βίντεο που πολύ ευχαριστήθηκα!
αν και νομίζω ήταν light, ευτυχώς το είδα αργά κι όχι για πρωινο!
;)

Urfurslaag said...

Μπα! νύχτωσε και βγήκε η Σελήνη; :)

Σελήνη said...

αμέεε... εδώ γύρω και 'γω!
παίζοντας με το πρώτο μου εξαίσιο πτώμα...
;)

pølsemannen said...

Το γεγονός ότι οι Πλευροφάνς είναι χαμηλού δείκτη νοημοσύνης όπως λέει και ο θολοκουλτούρ FrapDigo είναι προφανές. Από το ότι θεωρούν "τάπωμα" τις χυδαιότητες του Πλεύρη περί σαπωνοποίησης του Πάγκαλου. όταν ο Π. έχει ξεμένει από τα όποια επιχειρήματα, καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται. Υπάρχει και το βίδεο Πλεύρη - Ραφαηλίδη όπου ο Π. κατήγαγε θρίαμβον μέγαν και υπερκαινοφανή αναφέροντας την φράσιν "Αυνανισμός εις προχωρημένη ηλικία".

Α, Ο κ. Πλεύρης προφανώς θα αρνηθεί διάλογο με την Δημοκρατία του Λιανοκλαδίου με το επιχείρημα ότι φορείτε μάσκαν και μάλιστα χρώματος ροζ (Συμπτωματικόν?)

Μπορείτε προφανώς να απαντήσετε
"Μα αυτή είναι η γκλάβα μου!" :-Ρ

Άμα στριμωχτούν οι ακροδεξιοι, το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν θεωρώντας ότι το βρισίδι είναι ένδειξη υψηλής στάθμης τεστοστερόνης...

FrapDigo said...

Αχεμ...νομίζω πως μεγάλη τιμή γίνεται στον κ. Πλεύρη που τίθεται και θέμα διαλόγου μαζί του. Λες και ψάχνουμε να βρούμε αν έχει δίκιο ή όχι στο "Οι Έλληνες κατακτούσαν, έσφαζαν τους βαρβάρους", και άλλες στοματικές κενώσεις που έχει βγάλει κατά καιρούς.

Μάλλον θα αποχωρήσει, λέγοντας ότι δεν μιλάει με μασκοφόρους γραικύλους. Και μετά, η κίνησή του αυτή θα θεωρηθεί τιμητική από τα οπαδά του (όπως έγινε, μετά την αποχώρησή του από εκπομπή του ΑΝΤ1).

Μπορεί επίσης να φωνάξει το γιό του το ΛΟΚατζή, να σε πλακώσει. Αλλά εκείνος μετά θα φωνάξει το μπαμπά του, και θα κάτσουν να το σκεφτούν λίγο το πράγμα.

Νομίζω Urfurslaag ότι πολύ πιο χρήσιμο για την παιδεία του Έθνουζ (and nothing else matterz), θα ήτο να λέγαμε ποιό είναι το αγαπημένο φαγητό του κ. Πλεύρη. Αυτό λέει πολλά περισσότερα, κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Για παράδειγμα, το αγαπημένο φαγητό του Tom Waits είναι, κατά τη γνώμη μου, σούπα με ολόκληρα καλαμάρια (να επιπλέουν). Νομίζω το ίδιο ισχύει και για τον Roger Waters. Τηρουμένων των αναλογιών, ποίο εστί το αγαπημένο γεύμα του Πλεύρη;

Rodia said...

χμ.. φανταζομαι τι θα τρως για μεσημεριανο!.. ;-)

Urfurslaag said...

...τον Βενιζέλο.

Urfurslaag said...

:)

Anonymous said...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,台灣論壇,plus論壇,plus,維克斯論壇,情色論壇,性愛,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲