Saturday, December 1, 2007

Ντροπή και Αίσχος στη Μύκονο


Λυπάμαι που το πρώτο ποστ που ανεβάζω έχει καταγγελτικό χαρακτήρα αλλά κάποια στιγμή οι συνομωσίες πρέπει να παίρνουν τέλος και οι συνομώτες να αποκαλύπτονται.
Αγαπημένο μου πολυπληθές και στρατευμένο κοινό μου, λυπάμαι που απουσίασα τόσο καιρό αλλά όπως πολύ σωστά υπέθεσαν πολλοί από εσάς ήμουν εγκλωβισμένος στην ακριτική Μύκονο όπου όπως σημείωσε πρόσφατα ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Βελόπουλος σε μια συγκλονστική ομιλία του στο κοινοβούλιο οι συνθήκες είναι τριτοκοσμικές.
Πράγματι αγαπημένοι μου αναγνώστες αλλά και γοητευτικές και με μάτια πλάνα αναγνώστριες τόσο καιρό περέμεινα εγκλωβισμένος στην πολύπαθη και δοκιμασμένη Μύκονο χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ, χωρίς νερό, χωρίς φαί χωρίς βρακί να βάλω.
Και ο υπαίτιος αυτού του αποκλεισμού; Ο Δρ Φλάτζας! Όπως μου αποκάλυψε έγκυρη πηγή (ο Ευάγγελος Βενιζέλος) ο Δρ Φλάτζας συνομοτώντας σκοτεινά κατάφερε να με κρατήσει τόσους μήνες στην Μύκονο χωρίς προμήθειες, η μέσα επικοινωνίας, ή όργανα αναπαραγωγής (ήχου και εικόνας) και ο μόνος τρόπος να σπάσει ο αποκλεισμός ήταν να επέμβει το αφεντικό μου (ο Μάνος ο Αντώναρος με τόνομα) και να βάλει τα πολυμέσα που έχει, τον Πολύδωρα και τον Μπομπ τον Βουλγαράκη να βάλουν ειδική πτήση τσάρτερ για να επιστρέψω στον πολιτισμό.
Ευχαριστώ για τα εκατομύρια αγωνιώδη τηλεγραφήματα συμπαράστασης που μου στείλατε αν και δεν τα έλαβα ποτέ. Και πάλι ευχαριστώ και πάλι ευχαριστώ και ξαναπάλι ευχαριστώ και πάλι στον αγώνα
δικός σας Ούρφουρσλάαγκ.

8 comments:

λολιτα said...

τωρα δηλαδη ουφ δεν θα βαλετε γλωσσα μεσα σας?

Urfurslaag said...

Μήπως προτιμάτε Λολίτα να βαλουμε γλωσσα μέσα σε εσάς?

Anonymous said...

Μόνο τα απεχθή βάσανά σας ξεπερνούν σε μέγεθος το μήκος των ποδιών σας, Ούρφουρσλάαγκ.
Προτείνω μετάβαση των απανταχού μπλόγκερ στην πολύπαθη Μύκονο για σιωπηλή διαμαρτυρία.
[Το βράδυ θα ακολουθήσει τέϊον και επαναστατικόν Urfurella party]

Urfurslaag said...

Συμφωνώ. Αλλά τα χέρια μου είναι κοντά.

aerosol said...

Τράβα-τράβα με τις χειροπέδες, δε μπορεί, θα αποκτήσουν το ποθητό μήκος.

Urfurslaag said...

Ναι, το ελπίζω γιατι έχω πιαστεί τόση ώρα.

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητέ Υπουργέ Αμύνης:

Α(λυ)σύδοτα ψέυδη του κύριου Βενιζελου!

Η αλήθεια θα λάμψη διατι πλένει τα δόντια της με Κολυνός,
Dr.Φλάντζας

Urfurslaag said...

@ Dr Φλάτζας: ΤΕΡΑΣ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑΣ...Ποιον θαρείς τάχα;εμέ τον γέροντα η τον εαυτό σου πως πιάνουν πιότερο οι βρισιές σου αυτές, που γάμους απ΄το στομα σου και φόνους και συμφορες μου πέταξες που πήρα ο δύστυχος απάνω μου άθελά μου.


Νομίζω ότι σας κυρήσσω τον πόλεμο Δόκτορ.