Sunday, December 30, 2007

Η μονομαχία του Ούρφουρσλάαγκ

φωτο Μπάμπης Ζαβός

URF Μεσιέ χαίρετε. σας πετώ>>>>>>>το γάντι στα μούτρα!!! Τι πήγατε και γράψατε για τον άνθρωπο....Και ξέρετε καλά για ποιόν μιλώ. Γιατί υπάρχει δόλος. Καλές γιορτές μεσιέ.

Άγγελος Σπύρου (Αυτή η απάντηση αναρτήθηκε για περίπου 6 ώρες. Μετά ο Α.Σπύρου αποφάσισε να την σβήσει. Δυστυχώς δεν σκέφτηκα να την κάνω κόπι και έτσι την γράφω από μνήμης ίσως έχει κάποιες μικροδιαφορές από το μητρικό κείμενο.) Σε έχω χεσμένο παλιομαλάκα Urf και σένα και τη μάνα σου τη πουτάνα. Κλάνω πάνω στο γενεαλογικό σου δέντρο όπου όλοι σου οι αρσενικοί σου πρόγονοι είναι κάτι πουστάρες του κερατά. Σκατά στον τάφο σου χριστουγεννιάτικα.

URF Μεσιέ? αλλάξατε την απάντησή σας? Πάντως βλέπω πως τελικά δεν είστε τόσο ταπεινό μπλογκ-σε σχέση με την ασημαντότητα σας βεβαίως.

URF Μεσιέ δεν βρίσκω καθόλου ικανοποιητική τη στάση σας εν γένει και απαιτώ αποκατάσταση. Τίνατε χείρα φιλίας και μετά την πήρατε πίσω; πρωτάκουστο!!!!

URF Περιμένω πλήρη αποκατάσταση μέχρι το μεσημέρι αλλιώς θα κλιμακωθούν οι πολεμικές επιχειρήσεις.

URF Μεσιέ

Σταματήσατε να δημοσιεύετε τα μηνύματα μου στο ιστολόγιο σας. Λυπάμαι αλλά θα χρειαστεί να προβώ σε άμεσα κατασταλτικά μέτρα ακόμα και σε χάκεμα του μπλογκ σας. Παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στο μπλογκ σας απόψε λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου.

ΥΓ
Στο blog μου σας έχω μικρούλικο δωράκι για το καλό του νέου έτους!

Καλές γιορτές Μεσιέ


.

2 comments:

tink said...

αγαπητέ Ουρφ,

εκ μέρους του φαν κλαμπ σε καλωσορίζω στα κοσμαγάπητα. Την θέση σου την κέρδισες με τα κέρατα σου.
Άξιος.

Urfurslaag said...

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι