Tuesday, November 6, 2007

Συνομωσία Λιλιπουπολίτες!

.

Οι πανούργοι μπλόγκερ Περαστικός και Ντράλιον προσπαθούν να οδηγήσουν τον Ουρφουρσλάαγκ στην λιμοκτονία. Ο λόγος για τον οποίο δεν τρώω κρέας είναι ηθικός. Δεν θέλω να κάνω κανένα πλάσμα να υποφέρει. Οι δύο συνομώτες όμως με έπεισαν ότι σχεδόν όλα τα πλάσματα υποφέρουν και η ηθική ευθύνη απέναντι στο φαγητό μου έγινε ξανα αβάσταχτη. Οπότε και αποφάσισα να τρώω μόνο αυτά:






Οι σκορπιοι είναι τα πιο σκληρά και ανήθικα πλάσματα που έχει φτιάξει η φύση. Τρώνε τα ίδια τους τα παιδιά, το θυληκό σκοτώνει το αρσενικό και ο εγκέφαλός τους έχει αναπτυχθεί γύρω από τον οισοφάγο τους. Ο εγκέφαλος όπως αναπτύχθηκε πίεζε το πεπτικό σύστημα με αποτέλεσμα οι σκορπιοί να πινουν το αίμα των θυμάτων τους αφού τα κοματιάσουν με τις δαγκάνες τους. Χώρια που είναι μαύροι και τρομακτικοί. Καλή μου όρεξη.





Για να απολαύσετε το σύνολο των επιλογών περάστε από της Μανταλένας

.

14 comments:

λολιτα said...

εμενα μου φαινονται πολυ νοστιμα...

αντε μεσιε ουρφ καλη χωνεψη!

λολιτα said...

αααα και κατι αλλο νομιζω αυτο που δεν θα τρωγεται ειναι η σαλτσιτσα διπλα

αισχος!τετοια εκλεκτα εδεσματα τα τρωμε σκετα παντα

Περαστικός said...

Εμ... και τι φταίνε και αυτά αφού η φύση τους είναι αυτή; Σίγουρα ένα πλάσμα δεν πρέπει να κρίνεται με τους ανθρώπινους ηθικούς κανόνες, αφού αυτοί είναι προϊόν των δικών μας ορίων ελευθερίας να αποφασίζουμε για τις πράξεις μας, οι σκορπιοί θα κρίνονται με βάση τα δικά τους όρια ελευθερίας και ανάγκες. Οπότε, φοβάμαι πως ούτε έτσι είσαι ασφαλής. Καλή όρεξη πάντως.

Υ.Γ. Καμιά φακή δεν βρήκες;

Urfurslaag said...

όχι. Χαβιάρι μόνο...τα αυγά πειράζει;

Anonymous said...

"είναι τα πιο σκληρά και ανήθικα πλάσματα που έχει φτιάξει η φύση. Τρώνε τα ίδια τους τα παιδιά, το θυληκό σκοτώνει το αρσενικό και ο εγκέφαλός τους έχει αναπτυχθεί γύρω από τον οισοφάγο τους. Ο εγκέφαλος όπως αναπτύχθηκε πίεζε το πεπτικό σύστημα με αποτέλεσμα οι σκορπιοί να πινουν το αίμα των θυμάτων τους αφού τα κοματιάσουν με τις δαγκάνες τους."

Άνευ φωτογραφιών θα νόμιζε κανείς ότι θα αρχίσεις να τρως γυναίκες

Urfurslaag said...

Χαχαχαχα .....χοντράδα!!!!

Anonymous said...

Δεν τρώγεσαι ρε τηλεθεατή.

Anonymous said...

Urf: έχω πάρει κάποια κιλά εσχάτως από την τηλε - θέαση. Δυστυχώς όταν αφήνουμε την επανάσταση και πιάνουμε τους καναπέδες, μπαταλεύουμε. Εξ' ου και το "τηλε - θεατής", ο παρατηρών εκ του μακρώθεν.


Ανώνυμε: Αυτή είναι η άμυνά μου απέναντι στον τρικέρατο - ότι δεν τρώγομαι.

Urfurslaag said...

ελεος

Anonymous said...

έλεος? τι έλεος?

πετρ-έλαιος?
σπορ-έλαιος?
ηλι-έλαιος?
χασισ-έλαιος?
έλαιος εξ' ελαίας?
μηχαν-έλαιος?

τι από αυτά ΔΕΝ τρως?

Sanity Loss Era said...

Γκροους, θα ξερασω τα βατραχοποδαρα που εφαγα.

Anonymous said...

τηλεθεατή, αυτή είναι η άμυνα του τρικέρατου απέναντι σε σένα, ότι δεν τρώγεσαι.

Urfurslaag said...

τι?

Τατιάνα Ραπακούλια said...

Μόλις ανακάλυψα αυτό το ποστ και δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να στο πω....

Η κουμπάρα ενός φίλου μου αποφάσισε μια ωραία μέρα ότι θα τρώει μόνο ζώα με "συλλογική νοημοσύνη", όπως καλαμάρια, σαρδέλες και τα συναφή, γιατί αυτά, λέει, είναι όλα μαζί σαν κύτταρα ενός οργανισμού, δεν έχουν αυτονομία, δεν έχουν ατομικότητα, όσα και να φας ο οργανισμός συνεχίζει να υπάρχει.

Τότε ο φίλος μου τη ρωτάει:
- Τρως και φαντάρους;