Monday, June 4, 2007

Pictures From An Expedition

.

Στην αρχή ήταν άλλη μια έκθεση που προλόγιζε Υπουργός Πολιτισμού.




Και εκεί που όλα ήταν:



...ξαφνικά το έργο έπαψε να δικαιολογεί το μήνυμά του!



...διότι ή μη τι άλλο ξεκίνησε ένας διάλογος.

5 comments:

Σοφία said...

Άραγε να πρόκειται για σπασμωδικές κινήσεις μιας κυβέρνησης που νιώθει ότι χάνεται, ή είναι κάτι περισσότερο;

Urfurslaag said...

Νομίζω πως είναι πιό περίπλοκο. Ακροδεξιοί οπαδοί αλλά και πολιτευτές του Λάος ξεκίνησαν το όλο ζήτημα. Η άμεση ευθύνη της κυβέρνησης είναι ότι έχει καλιεργήσει ένα νοσηρό κλίμα μέσα στο οποίο δικτατορικές καταστάσεις σαν αυτή δεν προκαλούν έκπληξη.
Ο (Γάμησε τον Πούστη τον Γιωργάκη)Βουλγαράκης-Βουλγαράκης, το θλιβερό αυτό δίποδο που έχουμε για υπουργό πολιτισμού, συμφώνησε και κάλυψε πλήρως την πράξη των αστυνομικών.

itelli said...

Τον τελευταίο τι τον έβαλες...; Περίμενα να δω το μπλογκ του στα αρχαία ελληνικά, στη γλώσσα των προγόνων του, αλλά απογοητεύτηκα... Κρίμα. Αιμομίχθηκε φαίνεται κ αυτός κ έμαθε την μπάσταρδη βερσιόν της γλώσσης που τού έδωκαν ελληνική.

Άραγε, αν τούς πεις Άϊ σιχτίρ, λες να καταλάβουν ή θα ζητήσουν το κείμενο μεταφρασμένο;

Urfurslaag said...

Ιτέλλι τον έβαλα διότι εν αγνοία του έχει κάνει μια πραγματική βεβήλωση εθνικού συμβόλου. Την έχει κάψει (στο κέντρο) και την έχει αναρτήσει έτσι καμένη στο πάνω αριστερά μέρος της σελίδας του.

Πρέπει να σου πω πως τουλάχιστον με τους μισούς που έχω βάλει διαφωνώ και με κάποιους από αυτούς έχω βριστεί σαν λιμενεργάτης.

Με ενδιαφέρει η αντίθετη άποψη περισσότερο από αυτήν που συμφωνεί με μένα

A.F.Marx said...

Να σημειώσεις δίπλα σε κάθε link με ποιους διαφωνείς (Δ), με ποιους έχεις βριστεί απλά (Β) και με ποιους έχεις βριστεί σαν λιμενεργάτης (Β-Λ) για να ξέρουμε και μεις πού βαδίζουμε...
:)