Thursday, May 3, 2007

ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΝΥΧΙ...(από την ψιλικατζού)

ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΝΥΧΙ...

(...θα ήταν δάχτυλο/ και άλλα ουτοπικά)

«Διαφωνώ με αυτά που υποστηρίζεις αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να τα υποστηρίζεις». Βολταίρος

Μια από τις δυνατότερες φράσεις ελευθερίας και δημοκρατίας. Αρκεί να κάνεις την μετάφραση : «Τί χοντρομαλακίες είναι αυτές που λες ρε αρχίδι; Επειδή όμως εγώ είμαι ανώτερος και μεγαλόψυχος και δημοκράτης θα σε υπερασπιστώ βρωμερό σκουλήκι για να καταλάβουν όλοι πόσο πραγματικά εξυπνότερος είμαι που σου κάνω πλάτες για να υποστηρίζεις τέτοιες πίπες». Νο?

Τί νομίζατε, ότι ξαφνικά όλοι γίναμε δημοκράτες και δεχόμαστε έτσι απλά να υπάρχει η άλλη άποψη; Ότι σε όλους αρέσει αυτή η δήλωση ελευθερίας του λόγου και ότι θα πεθαίναμε για να υποστηρίξουμε ας πούμε, έναν νεοναζί; Αρχίδια. Παίρνουμε έναν Βολταίρο, τον κοτσάρουμε από δίπλα και αφήνουμε μαλάκα τον καημενούλη τον νεοναζί. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο μόνο στα ζόρια θα μπορούσαμε να το διαπιστώσουμε.

Ξέρετε πολλά δημοκρατικά κράτη δηλαδή, που δεν ξεκοίλιασαν τις αντίθετες απόψεις όταν αυτές έτειναν να γίνουν οι κυρίαρχες; Ξέρετε κάναν κακομοίρη ταλαίπωρο να το έχει πει ποτέ σε κάποιον ισχυρό; Στην πρώτη ευκαιρία θα του δαγκώσει τη μύτη και θα τον εκθρονίσει ασυζητητί. Μόνο κάτι σίγουροι για την δύναμή της άποψής τους τα λένε και αυτό μόνο σε ήσυχες περιόδους. Έτσι έχουμε μείνει με το ρητό και όποιος προλάβει το ρίχνει στην μούρη του αντιπάλου και φαίνεται δυό φορές μάγκας. Πρώτον είναι διαβασμένος (ζγουάου) και δεύτερον είναι ανώτερος (ζγουάου δις). Το ζουμί σαφώς δεν είναι το ρητό ούτε το παιχνίδι εντυπώσεων. Το ζουμί είναι πάντα το δια ταύτα.

Τεστάκι θέτε; Θα πεθαίνατε για το δικαίωμα των απόψεων ενός Ταλιμπάν; Ενός Μπους; Ενός Χίτλερ;

Update ρητού : «Διαφωνώ με όσα υποστηρίζεις και κάνω ότι σε ανέχομαι με πομπώδη ρητά, αλλά θα σε γράψω και πολύ στ΄αρχίδια μου όταν έρθει η ώρα να υπερασπιστείς μέχρι θανάτου αυτά που υποστηρίζεις».

posted by COSTANTINA

4 comments:

Queerdom said...

Σιγά μην πεθάνει κανείς...Αρχίδια...
Έχουν υπερτιμηθεί κάποια πράγματα μου φαίνεται..Τελοσπάντων, ας μην με πιάσουν τα αντι-δημοκρατικά μου.

Urfurslaag said...

Οχι!!!!
βαστα Κουίρντόμ!!!!

Κρατήσου!!!!

Queerdom said...

ρε έχεις πολύ ωραίο κεφάλι σου λέω :)

Anonymous said...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,色情聊天室,聊天室,AV,成人電影,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天