Saturday, May 12, 2007

Ιδού λοιπόν η τελική μορφή της ένδοξης σημαίας του Λιανοκλαδίου:




Κύριοι έχομε σημαίαν. Συνεπώς έχομε κράτος. Ανεξαρτησία στο Λιανοκλάδι. Ζήτω η εθνοσωτήριος απολέπιση! Ζήτω εμείς!

Ως χρόνο και τόπο της Διακύρηξης της Ανεξαρτησίας μας ορίζουμε την 21 Ιουνίου 2007 ,ωρα 9πμ ,έξω από το Πρώτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών κτήριο 9 της πρώην σχολής Ευελπίδων. Πολλές εκπλήξεις-Πλούσια δώρα!

.
.

8 comments:

itelli said...

Αυτή μάλιστα! Άξια εκπροσώπησης κ αναγνωρισιμότητας. Εύγε.

Αν γνωρίζετε όμως κ μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν τρομερά ευγνώμων: τι ακριβώς απαιτείται για άιτηση Λιανοκλαδικού διαβατηρίου;

Urfurslaag said...

Χρειάζεται υπομονή. Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει για το χρώμα του εξωφύλλου των διαβατηρίων, οπότε δεν μπορούμε όπως καταλαβαίνετε ακόμα να τα εκδόσουμε.

Άλλωστε την έκδωση των διαβατηρίων έχει αναλάβει η Αστυνομία Λιανοκλαδίου (ένδοξη και αυτή, αλλά δεν έχει συσταθεί ακόμα)

λολιτα said...

Μεσιέ Ούρφ ύψωστε το λάβαρο της επανάστασης.




ps
Ωραία είναι η σημαία.

sikia said...

Παρακαλώ πολύ, επειδή στο Λιανοκλάδι έχασα την παρθενιά μου και έχει για μένα μεγάλη συναισθηματική αξία, θέλω να επισημάνω ότι καπιλεύεστε την ιστορία του ελληνικού Λιανοκλαδίου για να δημιουργήσετε ένα ψεύτικο κρατίδιο. Έθεσα το θέμα στον ΟΗΕ και ώσπου να διευθητηθεί το θέμα, παρακαλώ να αναφέρεστε στο κρατίδιο σας ως Πρώην Ουρφουσλαγκική Δημοκρατία του Λιανοκλαδίου.

Μετά τιμής,
Συκιά

Υ.Γ. Lianokladi, 4000 years greek and only greek.

sikia said...

διευθητηθεί=διευθετηθεί

Anonymous said...

ΠΡΟΚΛΑΜΕΣΙΟ

Είναι ρουφιανοπούλι.

Το κοτόπουλο είναι δικέφαλο για να παρατηρεί τα τεκταινόμενα σε όλη τη μπλογκόσφαιρα. Τσίκενς άι βιού, που λένε και στο Texas.


Τόνα τηράει το Μάνο μας, και τ' άλλο τους e-poostres.


Και ο τρισάθλιος Urfurslaag καρφώνει όλους στο Μπάϊρον.


FREE CHARALAMBOS ZAVOS

Urfurslaag said...

Λολίτα μου το ύψωσα το λάβαρο...εεεε όχι ακριβώς δηλαδή...την σημαία ύψωσα , το Λάβαρο δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα πώς θα είναι, αλλά για κάτι σε γαλαζάκι το βλέπω.

Συκιά μου, λατρεμένη μου Συκιά θα διευθετηθεί. Έχουμε μιλημένους στον ΟΗΕ κράτη υπερδυνάμεις, όπως η Ανδόρα, η Μάλτα,τα Εξάρχεια, το Παγκράτι, το Μονακό, το Λίχνενστάιν και άλλα πολλά.
Γνωρίζουμε πως όλοι αυτοί θα υποστηρίξουν ένθερμα το δίκαιο αίτημά μας!

Και τέλος πολυτραγουδισμένη αν και θεομίσητη εοφχαζα πιάσατε μέρος των συμβολισμών της εικόνας. Μπορείτε να μετρήσετε και τα κρυφά Λ;

Anonymous said...

ΠΡΟΚΛΑΜΕΣΙΟ

Μπορούμε αλλά δε σας λέμε - γιατί θα το πείτε και σε άλλους...


ΠΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΙΤΗΜΑ: ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΗΓΕΤΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΖΑΒΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ INSIGNIA ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΣΗΜΑΙΑ, ΝΟΜΙΣΜΑ, ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ