Saturday, April 7, 2007

H Ακριτική MYKONOΣ και ΟΙ ΜΟΥΡΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΡΙΧΤΑ.


“Asperges Me” by Thierry de Cordier


Ο φριχτός εγκλωβισμός σε αυτό το ακριτικό νησί του Αιγαίου συνεχίζεται. Οι δύσκολες συνθήκες ζωής έχουν κάνει τους ανθρώπους εδώ σκληροτράχηλους. Έχουν μάθει να επιβιώνουν κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Για να ζήσουν τρώνε τα πάντα. Στρουθοκάμηλο με μέλι και δαμάσκηνα, φιλετάκια μινιόν με σώς μαδέρα, μελιτζάνες του καλόγερου, φρίκη!
Εγώ φυσικά προσάρμοσα την δίαιτα μου και τρώω μόνο σολωμό καπνιστό με ανθότυρο και παξιμάδια.
Αλλά σήμερα οι ιθαγενείς μου μίλησαν για τους Άδερς, τους άλλους, τους χθόνιους, τους κακούς!
Τους αποκαλούν Αδερφάδερς γιατί ενώ κυκλοφορούν με μαύρα φουστάνια και αρπάζουν παιδιά θέλουν να τους λες πατέρα, ή πάτερ, ή φάδερ κλπ
Οι Αδερφάδερς λοιπόν κυκλοφορούν με μακρυά μαλλιά και μούσια και κάτι μαύρα ριχτά και μουρμουρίζουν συνέχεια κάτι ακατάλυπτες ασυναρτησίες για κόλαση και μαρτύρια.
Παρενοχλούν και απειλούν τους ντόπιους όποτε μπορούν.
Ας πούμε όταν η Μύκονος επιτέλους πάει για ύπνο αυτοί βγαίνουν και χτυπάνε κάτι καμπάνες.
Βρίζουν συνέχεια και παρενοχλούν τα ερωτευμένα ζευγάρια τσιρίζοντας σαν υστερικιές
κάτι παλαβά για κουσούρια και ότι ο Χρήστος μας κοιτάει και κλαίει όταν παίζουμε με τα πουλάκια μας. Ασχολούνται συνέχεια με το σεξ γιατί αυτοί δεν κάνουν ποτέ. Εχουν ένα ιερό βιβλίο που γράφει διάφορες βρωμιές για ανθρώπους που παίζαν με το πουλάκι τους ή πηδιόσαντε και τους έκαιγε κάποιος Θείος του Χρήστου με παντοδύναμες δυνάμεις, ναι πιο δυνατός και από τον Σούπερμαν και τον σούπερ Γκούφη και τον Μάιτυ Μάους, όλους τους νικούσε ίσως ακόμα και τον Μπανζάι Πολύδωρα.
Τέλος πάντων δεν βγάζεις άκρη με αυτούς γιατί όταν ας πούμε αρχίζουν να βαράνε τις καμπάνες τα χαράματα και εσύ βγαίνεις και φωνάζεις :"σκάσε μωρή μουρλή πρωί πρωί ασε μας να κοιμηθούμε λιγουλάκι" οι Αδερφάδερς μπαίνουν σε θρησκομανές παραλήρημα και νιώθωντας πως υποφέρουν για την δόξα του κυρίου και πως οι ίδιες μαρτυρούν δια του Χριστού την Πίστη την Αγία κοπανάνε τις καμπάνες ακόμα πιο μανιασμένα.
Είναι κρίμα οι κάτοικοι των ακριτικών αυτών νησιών όπως η Μύκονος που φυλάττουν Θερμοπύλας να μαστίζονται και από αυτές τις παλαβές που μαστουρωμένες από λιβάνια* ξεχύνονται ελεύθερες από τις σκοτεινές τους σπηλιές και κάνουν κάθε είδος παλαβομάρα.
Μα επιτέλους κύριε Πολύβλακα τι κάνει η αστυνομία;




*το λιβάνι περιέχει THC την ουσία που περιέχει και το χασίς και εξ'αιτίας της οποίας απαγορεύεται σαν ναρκωτικό. (το χασίς, όχι το λιβάνι)

8 comments:

habilis said...

Δεν μαs τα λεs καλλα Το σπουδαιοτερο ειναι οτι ειναι βρομιαριδεs .Αν τουs συνανταs στο δρομο καλλο ειναι να αλλαζειs πεζοδρομειο γιατι εχουν να πλυθουν απο οταν τουs βαφτισανε . Το λιβανι μονο για να σκεπαζει την μποχα το βαζουνε . Τσιμπισεs ψαρι και σε βλεπω να περναs τωρα απο εξω και μετα να πιασειs μονιμο στασιδι και να μην σε ξεκολαμε με τιποτα ....

Anonymous said...

Σύντροφοι και συντρόφισες,

στο post αυτό, αποκαλύπτεται πλέρια η διάθεση του συγγραφέα-πράκτορα για προδοσία.

Απροκάλυπτα ο ξενόδουλος αμερικανοκίνητος Urf αποκαλύπτει μυστικά των ακριτικών νησιών στα ξένα κέντρα εξουσίας τα οποία τον μισθοδοτούν.

Εκ της επιτροπής Ε.Ο.Φ.ΧΑ.ΖΑ. (Επαναστατική Οργάνωσις Φίλων Χαραλάμπους Ζαβού)

Anonymous said...

Σύντροφοι και συντρόφισες,

μην ακούτε-διαβάζετε τις ντιρεκτίβες και κοπτάτσιες της Ε.Ο.Φ.ΧΑ.ΖΑ.

Αυτοί τα έχουν κάνει πλακάκια με το πουλητάρι Urf και θα εισπράξουν το 40% από το διαφημιστικό κονδύλι που θα πάρει το blog από τη διαφήμιση-δυσφήμιση που του κάνουν.

Είναι πουλημένοι στους διεθνιστές εκτροφείς σολωμών και στρουθοκαμήλων. Ξεπουλάνε το εθνικό συμφέρον που είναι οι μελισσοκόμοι, οι παραγωγοί δαμάσκηνων, ανθότυρου και παξιμαδιών.

Εκ της ρεβιζιονιστικής αχτίδας επιτροπής Ε.Ο.Φ.ΧΑ.ΖΑ. (Επαναστατική Οργάνωσις Φίλων Χαραλάμπους Ζαβού)

Urfurslaag said...

χε χε, ο αζέντ προβοκατέρ που φυτέψαμε στην ε.ο.φ.χα.ζα. έκανε δουλειά! Η διάσπασις επέτυχε! ο ρεβιζιονισμός πήρε το πάνω χέρι! Μπράβο Μπάμπη!

sikia said...

Λατρεμένε εραστή, αρραβωνιαστικέ και πνευματικέ καθοδηγητή, χαίρομαι που αυτές τις μέρες ενημερώνεις τους θαυμαστές μας για τα δρώμενα στο αναπάντεχο ταξίδι μας στη Μύκονο. Είχαμε ετοιμάσει βαλίτσα για Αλαμπάμα, με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ενδυμασίες, και βρεθήκαμε τώρα στην μακρινή Μύκονο να παρατηρούμε τα τρελά που με τόση ακρίβεια περιγράφεις. Αχ μετρώ τα δευτερόλεπτα για το ταξίδι της επιστροφής!

Queerdom said...

Χαχαχα..:D Αλήθεια το λιβάνι έχει μέσα THC? Έτσι εξηγούνται όλα..Τελετουργίες με ναρκωτικά! Οδηγούν σε παραληρήματα και να τι συμβαίνει στην όμορφη ακριτική Μύκονο και όχι μόνο. Πρέπει να επιληφθεί ο Θείος εκείνος εκείνου που κάτι έγραφαν τα βιβλία για αυτόν, μήπως και γλιτώσουν από την εδώ κόλαση που βιώνουν.

Yellow Kid said...

Χάιρε Κε-ριχτα-ρομένη, ο Κύριος με τον μπάφ.

Urfurslaag said...

Ναι, το λιβάνι περιέχει THC (τεραυδροκανναβιδόλη στα ελληνικά)