Thursday, April 26, 2007

Αφεντικό συγνώμη...(ένα παραλήρημα)

Ρε αφεντικό συγχώρα με, δε φταιω. Άλλοι με βάλανε . Οι οχτροί σου. Είναι κάτι φριχτοί σκοτεινοί μαλάκες που ονομάζονται ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ. Αυτοί λεει σε πληρώνουν και παίρνουν πίσω σκατά και αναρωτιούνται γιατί. Αυτοί λεει σου δίνουν λεφτά και εσύ τους δείχνεις την μούρη του αδερφού σου να απολογείται για το ξύλο που ρίξανε οι μπράβοι του στα παιδιά τους. Άλλα όπως ο Χίτλερ τα είπε πει όλα στο «ο Αγών μου» πριν εκλεγεί και στη συνέχεια γίνει δικτάτορας, έτσι και εσείς πριν εκλεγείτε και γίνετε και εσείς με τη σειρά σας Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΩΝ τα είχατε πει όλα, περί γαλάζιων παιδιών κλπ ααααα από τιμιότητα δεν μπορώ να πω. Απλώς δεν περίμενα να δω και τόσο σιτεμένα παιδιά να τους χαρίζουν αργομισθίες. Κοίτα αφεντικό, εγώ εξήγησα στα παιδιά ότι κατά βάση είσαι ένας αδίστακτος, ρουφιάνος, σκατοφασίστας που λογοκρίνει σχόλια στο μπλογκ του όποτε του γουστάρει, που δεν θα διστάσει να δώσει κόσμο στους μπάτσους για να σώσει αυτός τη θεσούλα του, να μεθοδεύσει καταστάσεις, να εκβιάζει φιλικά άλλα και συγκενικά πρόσωπα (γιατί όχι;) κλπ Αλλά αυτοί μου δώσανε πολλά λεφτά, πάρα πολλά λεφτά αφεντικό ουυυυυ λεφτά να δουν τα μάτια σου, και έτσι λύγισα και άρχισα να σε βρίζω. Αλλά μια που διασκεδάζεις τόσο πολύ λεω να το συνεχίσω. Εσύ τι λες;


Αφεντικό ποιό ΑΡΧΙΔΙ σε αναγκάζει να ξαναβάλεις moderation; Μόνος σου το έβαλες. Μη λες αρχίδι το αφεντικό, αφεντικό γιατί θα τσακωθούμε.

3 comments:

Urfurslaag said...

Αυτό το σχόλιο το έβαλα στο μπλογκ του αφεντικού αφού έβαλε μοντερέισον



"Γιατί "αναγκάστηκες" να βάλεις μοντερέισον; δεν νομίζω πως σε έβρισε κανείς στο μπλογκ σου...μήπως θυματοποιείς τον εαυτό σου;"

Urfurslaag said...

εεεε και αυτά τα δύο σχόλια τα είχα βάλει πριν. Είναι τα σχόλια που "ανάγκασαν" το αφεντικό να βάλει μοντερέισον:


At 10:51 μμ, Urfurslaag said…

εεεεε αφεντικό συγνώμη που σε ενοχλώ τώρα που παιζεις με τα γατάκια σου αλλά δεν μου είπες, σου άρεσε αυτό που σου έγραψα; ή να γράψω άλλο;


At 1:45 πμ, industrialdaisies said…

"Πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι".
Με κάτι τέτοιες φοβερές πρακτικές ο άνθρωπος επιβεβαιώνει το πόσο "έλλογο" ον είναι...

At 2:18 πμ, Urfurslaag said…

Εντάξη αφεντικό έγραψα άλλο. Το πόσταρα να το δεις να το εγκρίνεις. Έκλεψα λίγο και την ιδέα του Ιντούστριαλ, μια χαρά τα βόλεψα.
Εσύ τι λες;

Urfurslaag said...

α ναι, μετά με είπε αρχίδι... νομίζω ότι θα του μουτρώσω...

Αλλά όχι μωρέ, το αγαπάω εγώ το αφεντικό μου, θα του γράφω συνέχεια αρθράκια. Τα βρίσκω τόσο διασκεδαστικά...

Δύναμη Αφεντικό! Μη μασας! Έχεις να δώσεις λόγο ΜΟΝΟ σε όσους έχουν σπίτι τους ηλεκτρικό! Οι νομάδες (και η παναγιά)είναι μαζί σου.