Wednesday, April 4, 2007

Αφήσαμε τα πουρνάρια και πάμε ολοταχώς για τους γάμους!



Όπως γνωρίζουν όλοι οι φανατικοί φίλοι του βλογκ μας -και ο Βαγγέλης και ο Μάνος και ο Μπάμπης, σε λίγο καιρό παντρευόμαστε με τον μπλόγκερ Συκιά στο γραφικό εκκλησάκι της
Ακοής στην πλατεία Αμερικής.



Κουμπάροι θα είναι η Τσουτσουνέλα και ο Σκατά .

Η δεξίωση θα γίνει στην ταβέρνα Συκιά (πλατεία Κυψέλης έναντι κομωτηρίου "Σούλα").
Θα ακολουθήσει ομαδικός βιασμός των καλεσμένων από τον κουμπάρο.
Λίγες λεπτομέρειες έχουν μείνει ακόμα, όπως το αν ο Βαγγέλης θα μοιράζει το ρύζι ή θα κρατάει την ουρά του νυφικού και αν η εκκλησία της Ακοής απορίπτει τους βαρύκοους ως αιρετικούς.

Αλλά τελευταία στιγμή, εκεί που ήταν όλα έτοιμα, "Το στέκι των γλετζέδων" μας έκανε μια καταπληκτική πρόταση για την δεξίωση:



Τι λες αγάπη μου;

4 comments:

sikia said...

Αχ έχω δίλημμα ποιο δρόμο να διαλέξω. Γιατί καλή και η οικογενειακή ταβέρνα Συκιά, αλλά και τα περιστρεφοόμενα συντριβάνια και σκάλες έχουν κάτι το σεμνό και συνάμα διακριτικό. Αχ δε ξέρω τι πρέπει να κάνουμε. Αφού δεν έχουμε ακόμα δώσει την προκαταβολή στην κυρία που διαχειρίζεται τη Συκιά (ο ιδιοκτήτης είναι στη φυλακή απ'ότι μας είπε άλλος μπλόγκερ) έχουμε μια ελευθερία κινήσεων....Γουατ ντου γιου θινκ μαι λαβερ?

Urfurslaag said...

Αι ντοντ νόου μάι λαβ, άι αμ πάζελντ. Μήπως να ρωτήσουμε τον Δρ Φλάτζα;

lazinio said...

θα κάνεις και προσκλητήριο με απαράδεκτο στιχάκι ή θα μας στείλεις mail? :P

mauvais garçon said...

Το ξέρω! Όπως πάντα αργοπορημένος μπορεί να έχω χάσει την ευκαιρία της ζωής μου! Όμως δε μπορεί! Κάποιο ρόλο μπορώ να διαδραματίσω κι εγώ. Τι θα λέγατε γι' αυτόν τον μεθυσμένου μαιτρ; Παρακαλώ, σκεφτείτε το!

Ειλικρινώς υμέτερος.