Sunday, April 1, 2007

Δειλέ, απατεώνα Αντώναρε, όλα εδώ πληρώνονται.

Επειδή ο Αντώναρος που ζεί σαν κακομαθημένο κολόπαιδο γιατί το αδερφάκι του είναι σπογκοκολάριος της χούντας του Πολύδωρα και έχει μάθει να κάνει και να λέει ότι του καπνίσει χωρίς να έχει ποτέ γνωρίσει ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ για τις πράξεις του έχει ένα βασικό πρόβλημα.
Μπερδεύει στο μυαλό του το ιδιωτικό με το δημόσιο.
Γιατι έχει μάθει να εκθέτει και να μην εκτίθεται, να απειλεί και να μην τον απειλούν να κάνει τον σκατόμαγκα εκεί που τον παίρνει και να κλαψουρίζει όταν βλέπει τα σκούρα.
Όλα αυτά είναι κατανοητά αν σκεφτείς ότι μεγάλωσε με ένα καθυστερημένο αδερφάκι που ακόμα δεν έμαθε να μη παίζει με τα δικά του κόπρανα αλλά έμαθε να φοράει γραβάτα οπότε η χούντα των ηλιθίων τον έκανε απολογητή της.
Λοιπόν μεγάλε, μάθε ότι δεν πάει έτσι και ότι αν ξαναμάθω ότι απείλησες ή έβρισες ή έστω έβαλες τις φωνές σε κοριτσάκι που έχει τα μισά σου χρόνια, δεν έχει στην Αθήνα κανέναν δικό της άνθρωπο και ζει με το ένα δέκατο από τα χρήματα που παίρνεις εσύ, ε ρε μαλακισμένε χέστη άντρα, θα σου κόψω τα αρχίδια και θα σε βάλω να τα φας.
Ξέρεις ποιος είμαι και ξέρεις ότι δεν λέω μαλακίες. Από εδώ και πέρα οι πουστιές σου δεν περνάνε.

7 comments:

Anonymous said...

Κύριε,

σας έχει εκφράσει τα γαστριμαργικά του γούστα προκειμένου να τον ταϊσετε? Segnan ή well-done? Mε sauce bearnaisse ή honey mustard? Mε french fries ή Brussels' sprouts?

Urfurslaag said...

Γαμώ τα κέρατα μου, γαμώ.

ο δείμος του πολίτη said...

Σκληρός, αδελφέ μου, πολύ σκληρός. Τι να κάνει άλλο ο άνθρωπος; Ένας λακές των κυβερνώντων είναι.

Urfurslaag said...

Ουρφ

...έχε χάρη που....

Yellow Kid said...

...που;...

Anonymous said...

ψιλονταβατζής λοιπόν, κάτι σαν ζορό
αλλά αναμάρτητος έτσι; παρθένούλη

Urfurslaag said...

άντε γαμήσου ανώνυμε Νο2