Thursday, March 29, 2007

Yiassou Kineze

Έχω μια απορία.




Το βλογκ τούτο, μπαίνει και το βλέπει κάποιος ή κάποια ή κάποιο ή κάτιτις τελοσπάντων από το Dalian ης επαρχίας liaoning η οποία για τους (ελάχιστους είμαι σίγουρος) ημιμαθείς που ίσως να μην θυμούνται που ακριβώς είναι το Dalian, έ λοιπόν είναι εδώ.



Είναι πολύ ωραία πόλη και ηλιόλουστη, τουλάχιστον σύμφωνα με τις φωτογραφίες του τουριστικού οδηγού.


Αλλά είμαι περίεργος, καλέ πικρέ κινέζε φίλε μου, τι σκατά διαβάζεις στο μπλογκ μου, στα ελληνικά είναι. Ναί βρε εσένα λέω που κρύβεσαι πίσω από τον Μπάμπη, με το

IP Address 218.24.137.243


Αν ξέρεις ελληνικά, έστω και ελάχιστα θα είναι τεράστια τιμή μου να σχολιάσεις στο μπλογκ μου. Αν πάλι δεν ξέρεις ελληνικά, τότε χέζω στο αριστερό ρουθούνι της θείας σου από το σόι του πατέρα σου, ξέρεις ποιά λέω, την κουτση Li, που είχε χάσει την γαλότσα μου στον ορυζόνα της μάνας σου.

14 comments:

μαριάννα said...

Α πα πα πα ... έχω πεθάνει στο γέλιο! Πονάει η μέση μου από τα γέλια, δεν αντέχω άλλο. Φαντάζομαι τον κινέζο να 'χει μείνει μλκς και να κοιτάει. Μηχανάκια είναι ρε παιδί μου χαλάρωσε. Μηχανάκια αναζήτησης που περνάνε αυτόματα. Αλλά υπάρχει κι ένας σάικο ξεφτίλας που μας έχει αλλάξει τα φώτα στα σάιτς όμως, όχι στα μπλογκς. Όπου έχει μολύνει με ιό ΙΡ σε όλον τον κόσμο και γίνεται πανικός. Μου είχαν κάνει ζημιά εμένα τον Ιούλιο και τώρα με κυνηγάνε αλύπητα, αλλά αλλάξαμε το φόρουμ με βερσιόν που δε ξέρουν ακόμα να τη χακέψουν κι έχουν λυσσάξει. Νά 'σαι καλά πάντως...ψυχοθεραπεία είναι τα μπλογκς σας! :)

Anonymous said...

虐後
児 童 待
ら 5 ♥
時 ま
で 、
3 時
1 1
回 か
第 っ
ち 、

sikia said...

Γλυκέ μου Ουρφάκο, μήπως πρέπει εκεί στη μακρινή Κίνα στην ειδυλιακή αυτή επαρχία να πάμε για μήνα του μέλιτος? Έτσι και θα γνωρίσουμε από κοντά τον θαυμαστή του μπλογκ σου και θα κάνουμε κολασμένο σεξ στις φυτείες ριζιού που είναι μεγάλο φετίχ.

Anonymous said...

Έχω φαν και στην Κίνα!!!

Helix Nebulae said...

Αν δεις ΙΡ από Ανταρκτική πάντως να ανησυχήσεις...

MTdoggie said...

ισως του φαινονται κινεζικα τα ελληνικα και ετσι να τα διαβαζει με ευκολια!

Urfurslaag said...

@ 午みりと:

όχι από τώρα, λίγο αργότερα αν θέλετε.

Σοφία said...

Αποκλείεται δηλαδή να είναι Έλληνας που μένει στην Κίνα?

Anonymous said...

谢谢你,我喜欢读书 ♥

Sports Outing said...

Τα Ελληνικά που γράφει Κινέζικα μας φαίνονται κι εμάς

Urfurslaag said...

@ 银色狼:

...και εγώ!5 ♥

Queerdom said...

Αχ πως βλέπεις που είναι κάποιος; Εγώ στον δικό μου τον χάρτη βλέπω κάτι κουκίδες κι έχω και μια από τιν Βενεζουέλα (νομίζω) και κάτι άλλες άκυρες..:)

Urfurslaag said...

ΣΤΗ ΚΙΝΑ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΟΥ! ΣΤΗ ΚΙΝΑ...

Anonymous said...

Στη πείνα, στη πείνα!