Saturday, March 31, 2007

Φίλε 银色狼, ντου γιου σπικ ίνγκλις;

Φίλοι μουγειάσας!




Όπως είχα υποσχεθεί στο αγαπητό, αν και κάπως τσαμπουκαλεμένο κοινό του βλογκ μας (ναι εσένα λέω Μάνο) θα μιλήσω για την Κίνα.



Αλλά πρώτα ένα μικρό σχόλιο για την πατρίδα μου, την μπλογκόσφαιρα των Μακντόναλτ Άιλαντς.

Στα μπλογκ μας λοιπόν ανθεί μια ιδιαίτερη μορφή παραλογισμού. Ο κάθε μπλόγκερ νομίζει ότι το σύμπαν ολόκληρο ασχολείται μαζί του, ότι όλοι συνομωτούν εναντίον του και το μπλογκ του απειλείται από παντού. Σκοτεινές συνομωσίες εξυφαίνονται σε ανήλιαγα υπόγεια όπου μαζεύονται (ινσέρτ ταγκ: /αδερφές/εβραίοι/εθνικιστές/κομμουνιστές/μπάτσοι/ο Πολύδωρας/ο Βενιζέλος/η Λολίτα)
και μη έχοντας τι άλλο να κάνουν αλλά και όντας από τη φύση τους κακοί και αιμοδιψείς προσπαθούν να του καταστρέψουν το μπλογκ του αλλά και αυτά των φίλων του. Και αυτό συμβαίνει γιατί αυτοί είναι οι πιο (ινσέρτ ταγκ: έξυπνοι/λογικοί/όμορφοι/στρέιτ/γκέι/αριστεροι/δεξιοί/αναποφάσιστοι/ο Βενιζέλος/ο Δερβενιώτης/ο Αντώναρος/ο Τσοχατζόπουλος).

Το σύνδρομο αυτό που είναι σαφώς παρανοϊκό αποφάσισα να το ονομάσω το Σύνδρομο του Μοσχοκύδωνου προς τιμήν των αρχαίων Κλαζομενών που τυγχάνει ο τόπος καταγωγής μου.




Από σήμερα λοιπόν, ιδρύω το νέο μας τμήμα "Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΚΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΚΥΔΩΝΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ" όπου και θα σημειώνονται δείγματα αυτού του Σύνδρομου του Μοσχοκύδωνου όπου αυτά παρουσιάζονται.



Α ναι οι Κινέζοι...

Ε λοιπόν δεν φοράνε τα πιο γελοία καπέλα του πολιτισμένου κόσμου;
Τουλάχιστον ο Μάο...

3 comments:

Anonymous said...

Κύριε,

γελοία μεν, χρηστικά δε. Λειτουργούν και ως κεραίες. Ειδικά μετά την εξάπλωση του 3G στην αχανή αυτή χώρα δήζ χατς χαβ μπηκάμ βέρυ πόπιουλαρ.

Urfurslaag said...

@ Ανώνυμους

Ευχαριστώ Κυρία μου για τις εύστοχες παρατηρήσεις σας.


Το ονοματάκι σας;

Anonymous said...

Mao Zedong με λένε
κι όλοι οι Κινέζοι κλαίνε