Sunday, March 18, 2007

Μήπως ο μαλάκας ο Πολύδωρας γαμάει το Βουλγαράκη; Και, αν ναι, γιατί;

Προπάθησα να το διαβάσω, αλλά δεν έβγαλα άκρη...


Οπότε δεν είμαι σίγουρος αν ο νόμος επιτρέπει τη δημοσίευση ερωτήσεων για τη σεξουαλική ζωή των βουλευτών. Από την άλλη την ανακοινώνουν μόνοι τους. Ας πούμε ο Βαγγελάκης. Ξέρουμε ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία φορά σεξ με θηλυκό. Θα ήθελα να τον ρωτήσω αν την έχει φάει ποτέ και, αν ναι, αν του άρεσε. Αλλά νομίζω είναι παράνομο να πεις σε βουλευτή άνθρωπα, κύριε Βενιζέλα μου, έχετε γλείψει ποτέ πούτσα; Νομίζω ότι θα με μαζέψουν... οπότε θα ρωτήσω κάτι πιο ανώδυνο και ίσως ίσως πιό διακριτικό:


Βαγγελάκη, πούλα μου την κόρη σου, την έχεις βάλει στην ιστοσελίδα σου στο κάτω κάτω, ρε καραγκιόζη, για να μας δείξεις ότι είσαι οικογενειάρχης άνθρωπος. Πόσο την πουλάς; Πούλησε την σε εμένα, θα την προσέχω.

3 comments:

Anonymous said...

Ο Βαγγέλης που κυκλοφορεί και στα blogs όχι μόνο θα σε μαμήσει, άμα του κολλάς, αλλά θα σε λιώσει κιόλας με την κοιλάρα και τα 130 κιλά του. Βρες κανέναν άλλο να πειράξεις που, τουλάχιστον, θα σε ευχαριστήσει μόνο με πήδημα :-Ρ

Yellow Kid said...

Θεωρώ πώς όλα είναι θέμα συνομοσίας. Ο Βαγγέλακας δεν είναι παρά εξωγήινος που έχουν στείλει αντιπρόσωποι τους στην Γή για να ελένχει (κυριώς για να χλαπακιάζει) την μάζα.
Δεν νομίζω, οτι γαμεί,
Δεν νομίζω οτι δέρνει.
Δεν έχει κάν όργανα αναπαραγωγής, μόνο στόμα και κοιλιά.
Η επονομαζόμενη "κόρη" του δεν είναι παρά ο δεύτερος εξωγήινος που στείλαν να ελένχει τον πρώτο.
ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ!

Anonymous said...

Κύριε,

δύσκολο το εγχείρημα πώλησης. Είναι πιό άσχημη κι από το χρέος. Μοιάζει στη μητέρα της (όχι ότι αν έμοιαζε του πατέρα της θα ήταν ωραιότερη).

Μάλλον θα πρέπει να δώσετε χρήματα εν είδη προίκας για να την ξεφορτωθείτε.