Saturday, March 10, 2007

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

...αλλά διαβάζω μπλογκς:


Ο Γ. και η κοπέλα του η Α. ήταν στην πορεία. Κάποια στιγμή είπαν να ξεκουραστούν και κάθισαν σε κάτι πεζούλια λίγο πιο πέρα από τη διαδήλωση. Μετά από λίγο άρχισε ένα τρελό ποδοβολητό, αναρχικοί μπερδεύτηκαν με τους φοιτητές και οι ΜΑΤατζήδες άρχισαν να επιτίθονται σ' όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Τα δύο παιδιά λοιπόν, σηκώθηκαν άρων άρων και τρέχανε με τους άλλους να γλιτώσουν το ξύλο των κάφρων. Εν τω μεταξύ δίπλα απ τους διαδηλωτές περνούσε κι ένας 17χρονος με το ποδήλατο του ο οποίος δεν έχει σχέση με τους διαδηλωτες. Να μη στα πολυλογώ, καταλήγουν για κακή τους τύχη όλοι μαζί ξαφνικά σ' ένα αδιέξοδο. Ε εκεί ήταν το καλύτερο των βαρβάρων. Επί μια ώρα με το ρολόι, τους είχαν στριμωγμένους και τους πλακώναν. Το μισό πρόσωπο του Γ. έγινε μπλε από τα χτυπήματα και η Α. δε μπορούσε να σηκωθεί...

...από το "μπουρλότο"

7 comments:

lo-li said...

ΓΕΙΑΑΑΑ! Σ ευχαριστώ για την προώθηση(!) του blog με τη δημοσίευση αυτού του post! Κι επίσης συγχαρητήρια για την ατάκα απ το Fight club στο προφίλ σου..

lo-li said...

ΥΓ:Πολύ ωραίο blog!

Urfurslaag said...

Να σαι καλά κορίτσι μου, άντε να δούμε κανένα χαμογελαστό πρόσωπο εδωπεραμέσα.

SniperAthens said...

ααααα.... να σου στείλω μια φωτό του Zwan-γγέλη άμα θες χαμόγελα

SniperAthens said...

η αλήθεια είναι πάντως πως η φωτογραφία σας την οποία έχετε αναρτήσει στο post, σας κολακεύει ιδιαιτέρως. Σας πέτυχαν χτενισμένο απ' ότι βλέπω.

Ιγνάτιος said...

Λολή, απαράδεκτα πράγματα, να πάτε αμέσως να τα καταγγείλετε στην αστυνομία!

ΠΡΕΖΑ TV said...

Και μετα λενε γιατι δεν υπαρχει συμμετοχη στις πορειες...