Monday, March 5, 2007

Η Λογοκριμένη Αφήγηση μιας Εκδρομής στη Λαμία

Στιγμιότυπο από την αποχώρησή μας από τη Λαμία. Φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις.




Ξεκινήσαμε η ## ####, η ########, ο ###### ###, ο Μπάμπης Ζαβός και εγώ ο Ούρφουρσλάαγκ, το πρωί του Σαββάτου με ένα αυτοκίνητο χωρίς #### αλλά και με ληγμένη ######## . Η οδηγός δε φορούσε #### ενώ μιλούσε συνέχεια στο ###### της σε όλη τη διαδρομή, έστριβε τον ένα ####### πίσω από τον άλλο, αλλά κατέβασε και ένα μπουκάλι ##### σχεδόν μόνη της.
Περάσαμε και γω δεν ξέρω πόσα ###### φανάρια και σε αρκετές περιπτώσεις ξεπεράσαμε κατά πολύ το όριο ######### παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο ήταν εντελώς σαράβαλο με προβληματικά ##### αλλά και κιβώτιο #########.

Τέλος πάντων, κουτσά στραβά φτάσαμε στη Λαμία όπου παρκάραμε έξω από ένα σχολείο. Εκεί πουλήσαμε στα παιδάκια που έπαιζαν στο προαύλιο ##### αλλά τους είπαμε να μην χρησιμοποιούν την ίδια βελόνα.
Στη συνέχεια ######## ένα κοριτσάκι, το οποίο και οδηγήσαμε στις τουαλέτες, όπου το #######, το ######## και μετά το κινηματογραφήσαμε με τα κινητά μας, ενώ το ######### από τον #### αλλά και από το ####.

Φεύγοντας από το σχολείο κάψαμε το τοπικό υποκατάστημα της ####### τράπεζας αλλά και 2 τζιπ μάρκας #####. Φυσικά δεν αμελήσαμε να περάσουμε από το τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου και πετάξαμε 4 ###### ####### με αρκετή, τολμώ να πω, επιτυχία.
Αλλά είχε πια μεσημεριάσει και ψάχνοντας ένα μέρος να σουτάρουμε #####, μπήκαμε μέσα σε μια εκκλησία.
Εκεί ###### στο Ιερό και κάποια στιγμή ο Μπάμπης πέταξε την ιδέα να κάνουμε ### ######### ####### πάνω στον άμβωνα. Συμφωνήσαμε όλοι και αρχίσαμε αμέσως.
Με τα γέλια και τις φωνές μας όμως ενοχλήσαμε την κυρία με τα γένια που είχε το μαγαζί, που βγήκε τσιρίζοντας αφρισμένη, με το ριχτό της να ανεμίζει.
Μια και δυο λοιπόν τον πιάσαμε, τον ξυρίσαμε και μετά τον ######### και ###### ### του.

Η υπόλοιπη εκδρομή κύλισε ήσυχα μέσα στο κρατητήριο του τμήματος μεταγωγών, από όπου αποδράσαμε μόνο για να ρωτήσουμε δυό πραγματάκια τον κύριο Τριαντάφυλλο Μπολτέτσο που είναι υπεύθυνος για το Κέντρο Γάμου του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας, που το είχα υποσχεθεί στον Τσούζει με τον οποίο και παντρευόμαστε σύντομα.

1 comment:

Yellow Kid said...

Αίσχος! Ντρρρρροπή! Τα Σόδωμα και τα Γόμορα!
Με τον Μπάμπη, ρε σείς;