Friday, March 2, 2007

Απάτη Βουλευτή-μπλόγκερ!!!


Ευτραφής βουλευτής της αντιπολίτευσης που διατηρεί βλογκ με τίτλο πολιτικό μπουρδολόγιο συνελήφθη, υπό του Ερευνητικού Τμήματος του βλογκ μας να ποστάρει ενώ ταυτόχρονα μιλούσε στην τηλεόραση. Η ανατριχιαστική αυτή εξαπάτηση που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στην μπλογκόσφαιρα δεν θα γίνει ανεκτή από τις αρχές. Μόλις επιβεβαιωθούν οι υποψίες μας το Αστυνομικό Τμήμα του βλογκ μας θα κινηθεί για να επιβάλλει τις δέουσες κυρώσεις.



έβιντενς νάμπερ ουάν https://www2.blogger.com/comment.g?blogID=36963065&postID=1272326988255757617

(για οικονομία χρόνου προτείνω να πάτε στο τέλος και να διαβάσετε μόνο τα σχόλια του ανώνυμου, τα δικά μου και φυσικά του κυρίου Βαγγέλη)



Η φωτό είναι από την ιστοσελίδα του Βαγγελάκη και (όσο απίστευτο και αν φαίνεται) δεν έχει υποστεί καμία απολύτως επεξεργασία από εμάς.

5 comments:

Yellow Kid said...

Χάιρομαι που στο προόηγούμενο βλόγκ σας δεν χώσατε το ξαδελφάκι σας το φωτογράφο σε κάποιο υπουργειάκι. Δείχνετε πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βάλετε τα "δικά σας παιδιά" στην κυβέρνηση (η την επανάσταση) που προγραμματίζετε. Φυσικά αν ο ξαδελφός σας ο φωτογράφος σας ξαναζωγραφίσει (ετσι ωράιον) να με χέσετε πατοκόρφως!

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Ρε συ chief αν ο Ευάγγελος έχει στοιχειώδη εξυπνάδα θα σε κρατήσει στο blog του διότι από βαρετό έχει καταντήσει κάπως απρόσμενα hip... Δηλαδή δεν μπορεί να πιστέψω ότι μπλογκάρει. Έχει ένα τύπο, τα τυπώνει του τα πάει, κάνει ένα γρήγορο έλεγχο και συνεχίζει. Πάντως δάκρυσα από το γέλιο. Αυτά. Είπα να πω ένα "γεια" ...

deGreece said...

Σύντροφε Urfurslaag,
ότι γράφεις είναι υπέροχο, εσύ είσαι θαυμάσιος, πανέξυπνος, απίθανος!
Αυτά...για να μην ζηλεύεις τον evenizelos που έχει οπαδούς...

Anonymous said...

@evenizelos: Έτσι είναι.. όταν μας στριμώξουν αλλάζουμε θέμα, αυτό είναι άλλο ένα προσφιλές σας άθλημα. Αφού απαντήσατε διεξοδικά σε όλα τα θέματα που τέθηκαν στο προηγούμενο post σας (συνδέοντας όλους τους συνομιλητές σας, υβριστές και μη, με Κάιρο), είπατε να επεκταθείτε σε νέα θέματα.

Θα σας θυμίσω την αγαπημένη μου ατάκα από την Ελληνική ταινία 'Υπάρχει και φιλότιμο' (κάτι που εσείς φαίνεται ότι δεν διαθέτετε) το περιεχόμενο της οποίας παραμένει επίκαιρο, 50 χρόνια μετά από το έτος το οποίο γυρίστηκε:

"ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ! ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ! ΚΑΙ ΦΑΣΚΕΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΝΑ 'ΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 'ΔΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ!'

Σας το αφιερώνω!

(απλά να υπάρχει κάπου το σχόλιο αν δεν περάσει από το moderation του Βαγγελάκη)

SniperAthens said...

έλιωσα στο γέλιο... τρομερό outing