Saturday, February 9, 2008

Πλεύρης: Διεστραμμένος ή απλώς μαλάκας;

.






.

11 comments:

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος said...

Και τα δυο φυσικα !

Jim.Hellas said...

Θα διαφωνήσω μόνο σε ένα σημείο στο τέλος... Κακώς τον έχεις τόσο χεσμένο όσο κάποιον δεμένο σε ένα ψυχιατρείο. Και αυτό γιατί ούτε δεμένος είναι, αλλά ούτε τόσο άκακος. Δυστυχώς κυκλοφορεί σπέρνοντας τον σπόρο με τις "αγνές προθέσεις" του στις καρδιές όχι αγράμματων (αποκλειστικά), αλλά φοβισμένων ανθρώπων. Δυστυχώς οι καιροί μας ευνοούν τέτοιες φωνές.

Και αυτό η κοινωνία μας θα το πληρώσει πάρα πολύ ακριβά. Μια μαύρη εποχή για την Ελλάδα πλησιάζει... χάρη σε αυτούς που προσπαθούν να έχουν το μονοπώλιο της λέξης "Έλληνας"!

Η Ελλάδα εκπέμπει SOS ...---...

Αλλά οι ίδιοι οι ναύτες θα βυθίσουν το καράβι τους, οπότε ότι και να λέμε, στο βρόντο πάει πλέον.

Over and out

Anonymous said...

εξκιουζ μι για να καταλαβω μιας και δεν εχω παρακολουθησει ολη την πλευρολογια... ο τζιζους οβραιος δεν ηταν? αρα κατα τον πλευρη ο χριστανισμος ειναι ενα μιασμα. εκτος και αν πιστευει κ αυτος στο 12αθεο οπως ο αδωνης που το γυρισε σε χριστιανη για να μπει στην βουλη.
τελικα....ο πλευρης εχει η δεν εχει τον θεο του....γιατι τον γερμανο του τον εχει σιγουρα!
υγ : ουρφους με στεναχωρησες να το ξερεις. ακους εκει χορτοφαγος. θα σε προσηλυτησω στον μεγα σουβλακεα!!!
βιβα λα πιτα

Anonymous said...

haaaaaaaa
καλα εχω λιωσει στο γελιο μονος μου σαββατιατικα
ειπα να δω το βιντεακι που εχεις πεταξει στο βιντεο σου απο τον σακις.το βλεπω κ μετα αρχιζω να διαβαζω σχολια.
τα παραθετω αυτουσια :

sisifosss
ο θεός να μου κόβει μέρες και να δίνει χρόνια στον ΠΛΕΥΡΗ !!!

TT53HAN
Ο παππούς μπροστάρης και οι νέοι από πίσω δειλά δειλά

ikaros2006
Γεια σου δασκαλε!Ρε μαγκα τον Πλευρη οταν τον πρωτοειδα ημουν πιτσιρικας.Απο τοτε εγινα συνειδητοποιημενος εθνικιστης.Οταν τον πρωτοακουσα να μιλαει ενιωσα ενα αισθημα που δεν το ειχα νιωσει ποτε πριν, ηταν κατι το μοναδικο! Απο τοτε τον παρακολουθω συνεχως!


εδω ειδικα αρχισα να κλαιω απο τα γελια


l30n1das
Φίλε Σάκη, είχε εισηγηθεί σε ένα δικό του πρόσωπο, όλοι εμείς που θέλουμε να τον βλέπουμε, να καταβάλλουμε ένα ποσό σε ένα τραπεζικό λογαριασμό και από εκεί να πληρώνονται οι εκπομπές. Δεν είμαστε και λίγοι, θα καλυφθούν τα έξοδα.

Halath
Από τις καλύτερες ιδέες που θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Στην τελική, με έναν cameraman και εσύ Σάκη πάρτε του συνετεύξεις και κάντε DvD και δώσε εναν τραπεζικό λογαριασμό όποιος θέλει να αγοράζει DvD. Κακά τα ψέματα, πρεπει να τον "αφαιμάξουμε" πνευματικά.

l30n1das
Λάθος, "είχα εισηγηθεί" ήθελα να πω

APELASH
De mou les re file, esy pou kaneis kai eishghseis gia xrhmatikh enisxysh. Ta lefta pou skasane kapoioi to 1995 gia to "Ellhnio" pou phgane? Kati poulakia exoun kelahdhsei oti ta'fage o Pleurhs gia na xtisei th bila tou. Gia rwta to gnwsto sou pou ton kserei. Einai alh8eia autes oi fhmes?

APELASH
Siga mh plhrwsoume kai tis ekpompes tou re egkathete. An einai pragmatikos ethnikisths na bgei sto dromo na milaei sto plh8os opws oi arxaioi rhtores. Pioni tou systhmatos einai kai autos opws kai ta blaxadera ths Xryshs Aughs pou sas fakelwnoune, opws kai ta noumera tou LAOS.

Pleurh ti ta ekanes ta lefta tou "ELLHNIOY"?

Aneksarthtos Ethnikisths.


l30n1das

Απέλαση,
δεν έχω σκοπό να κάνω τον απολογητή κανενός εδώ μέσα. Αυτό που πρότεινα ήταν εντελώς δική μου ιδέα και δε μου την υπαγόρευσε κανείς. Απ' όσο τον παρακολουθώ τον Πλεύρη πάντως δε μου φαίνεται από τους βολεμένους του συστήματος.


ΥΓ : ο "ανεξαρτητος εθνικιστης" με εξεπληξε. δεν πιστευα ποτε πως οι ανθρωποι αυτοι χρησιμοποιουν το μυαλο τους, ποσο μαλλον εκει που διενεργειται η κριτικη σκεψη.
κατι μου λεει πως θα εκπλαγω ακομα πιο πολυ αμα ανεβασεις την συνεντευξη που εχεις προαναγγειλει ουρφουρς.

katerina said...

Εεεε και τα δύο δε γίνεται; Πρέπει να διαλέξουμε;
Υ.Σ.: Μεσημέρι, κέντρο. Σε "ταβέρνα" όπου συχνάζει η νεολαία στο κέντρο.. Τρώμε με με μια φίλη μου. Εκείνη ξανθιά με πλούσιο ντεκολτέ. Μπαίνει ο διεστραμμένος + μαλάκας μέσα.. Μας κοιτάζει. Περνάει δις δίπλα από το τραπέζι μας.. Έχει ξελιγωθεί και χαζεύει το ντεκολτέ της ξανθιάς μου φίλης από απόσταση μισού μέτρου καπνίζοντας (πούρο παρακαλώ πολύ).. Αποτέλεσμα: τα παιδιά που δουλεύουν εκεί (οι οποίοι είναι και φίλοι μας) τσαντίζονται, αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι, η ξανθιά του τη λέει και εγώ κοντεύω να πνιγώ από τα γέλια... Το μαγαζί τον κοιτάζει με αποστροφή και μισογελώντας... Οπότε αποχωρεί πολύ γρήγορα...

Τι να πεις?

Anonymous said...

ριβερ λεπτομερειες δεν εδωκες.
τι του ειπε?

Rodia said...

Τι σου φταιει ο καημενος ο τρελος βρε συ Urfus..?
(η μονη ενσταση μου)

Urfurslaag said...

Ροδιά μου πάλι ξέχασες να μου χαμογελάσεις :-)

Anonymous said...

όχι απλώς μαλάκας αλλά επικίνδυνος . Ήταν επί χούντας ο εκδότηε της 4ης αυγούστου

Anonymous said...

Έχει το γιό του τώρα να φυλάει ... καραούλι για μια νέα ανωμαλία στη χώρα

Anonymous said...

όχι απλώς μαλάκας αλλά επικίνδυνος . Ήταν επί χούντας ο εκδότηε της 4ης αυγούστου